• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Arkadaşlar merhaba
Bu cumartesi eşimin doğumgünü bende küçük bir tatil planlıyorum ağva tarafına ama bir suru otel var karar veremiyorum sizin önerebileceğiniz daha önce gittiğiniz güzel temiz otel var mı lutfen yardım edin çok az kaldı bugun yer ayırtmam lazım

Arkadaşlar merhaba
Bu cumartesi eşimin doğumgünü bende küçük bir tatil planlıyorum ağva tarafına ama bir suru otel var karar veremiyorum sizin önerebileceğiniz daha önce gittiğiniz güzel temiz otel var mı lutfen yardım edin çok az kaldı bugun yer ayırtmam lazım

derdiniz büyükmüş size kolay gelsin

merhaba,
internette aratırsan artık hemen her otelin, apartın, pansiyonun sitesinde resimleri falan oluyor. Hem maddi anlamda da bilgi sahibi olursun. Eşinin doğumgünü de şimdiden kutlu olsun

altıüstü bi gün kalacaksınız. tercih edin birini. hem denemiş olacaksınız :27: bir daha ki sefere tecrübeniz olmuş olur :32:

İnternette araştırdım fotoğrafları çok guzel çoğu otelin ama yorumlara bakınca çoğuna çok olumsuz şeyler yazmışlar bende giden birileri varsa burda onların vereceği fikirler daha doğru olur diye dusundum

Benim araştırdığım;

Tranquilla River Lodge,
Elrio Motel,
Zena Resort Hotel,
Novia Lucida Beach,
Hotel Pasha's Princess
Club Morco Polo,
Camyuva Beach Hotel var.

İstiyorsanız bir bakın.:ssz:

Internetteki yorumlara takili kalma sakin.her yaz rezevasyon yaparken bakiyorum yorumlara en iyi otellere bile hep olumsuz seyler yazilmis.bir kere baya etkilendim yorumlardan da acenteye odeme yapmistim. Fakat gittigim zaman cok memnun kaldim.artik geyik olsun diye bakiyorum yorumlara.soyle dusun dunyanin parasini aliyorlar bir gece icin ne kadar kotu olabilir ki?

Benim araştırdığım;

Tranquilla River Lodge,
Elrio Motel,
Zena Resort Hotel,
Novia Lucida Beach,
Hotel Pasha's Princess
Club Morco Polo,
Camyuva Beach Hotel var.

İstiyorsanız bir bakın.:ssz:

altıüstü bi gün kalacaksınız. tercih edin birini. hem denemiş olacaksınız :27: bir daha ki sefere tecrübeniz olmuş olur :32:

Çok teşekkür ettim fikirleriniz için

Internetteki yorumlara takili kalma sakin.her yaz rezevasyon yaparken bakiyorum yorumlara en iyi otellere bile hep olumsuz seyler yazilmis.bir kere baya etkilendim yorumlardan da acenteye odeme yapmistim. Fakat gittigim zaman cok memnun kaldim.artik geyik olsun diye bakiyorum yorumlara.soyle dusun dunyanin parasini aliyorlar bir gece icin ne kadar kotu olabilir ki?

İnternetteki yorumları okuyunca soğuyor insan sanırım işletmeler birbirini karalamak için yapıyor teşekkur ederim yorumunuz için sağolun

Back
X