Mutfak Dekorasyonu çok kararsızım:(((

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
kızlar benim derdim biraz daha farklı
annemin mutfağını değiştiricez
ankastre set, evye,parke, fayans, musluk.bulaşık makinası falan..
en başından mutfak kırılıp yapılıcak yani
fikirlerinize ihtiyacım var
en iyi ankastare seti hangisi?
alırken şuna dikkat et diyeceğiniz bişey?
ya da şunu al, şunu sakın alma diyeceğiniz bir şey?
mutfak zeminine sizce fayans mı kullanışlı olur,yoksa laminant parke mi?
vee bir de güzel bir mutfak dolabı resimleriniz varsa bana atarsanız beni büyük bir dertten kurtamış olucaksınız :)

inanın araştırıp duruyorum ama o kadar çok marka ve model var ki.. kafayı yiycem
bekarım, böyle konularda hiç fikir sahibi değilim ayrıca :KK43:
annemin yıllardır olan hayalini,en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz, sizde yardımcı olursanız çooook sevinirim :)

Son düzenleme:
Mutfakta su geçirmeyen parke olur zatn .marka tamamen şans işi bence iyi kötü çıkıyor .mutfak dolaplarınızı çok koyu önermem .krem yada kırık beyaz tonları ,koyu olcksa vişne rengine bayılırım bn.

Armatürlerde ucuza kaçmayın sonrasında pişman olursunuz. Mutfak gibi sık kullanılan bir yerde ve devamlı temizlik maddeleriyle haşır neşir olunan yerde parlaklığını yitirirse daha bir senelik mutfak 20 senelik gibi duruyor.

Armatürlerde ucuza kaçmayın sonrasında pişman olursunuz. Mutfak gibi sık kullanılan bir yerde ve devamlı temizlik maddeleriyle haşır neşir olunan yerde parlaklığını yitirirse daha bir senelik mutfak 20 senelik gibi duruyor.
her şeyi en kalitelisinden almayı düşünüyoruz zaten
armatör olarakta e.c.a'nın uzun olan modellerine bakıyorum
ama onca para verip,boş çıkmasından korkuyorum

canım sıemens ankastre ya da teka bu ikisi çok iyi.benim mutfağımın yerleri ıslak zemin beyaz fayanstı.hani mağazaların yerleri olur ya ayna gibi parlar.evet görünüş çooook hoş ama temizliği çooook zor.sürekli kirleniyor.her gün süpür-sil-mopla kurula zor oluyordu.evimin büyük bir kısmı böyleydi ve evim 275mtrkareydi.ağlıyordum artık.sakın albenisine kapılıp bu söylediğim fayanstan alma.ben mutfakta ya düz beyaz ya da siyah beyaz konseptini seviyorum.güle güle kullanın şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

her şeyi en kalitelisinden almayı düşünüyoruz zaten
ama onca para verip,boş çıkmasından korkuyorum

Kullanımdan kullanıma da fark ediyor tabi, aşındırıcı uyarısına dikkat etmeden boca edilirse en iyi markanın eyvesi de mahvolur. O yüzden en kalitelisini bir kaç yerde sorarak veya aklınıza gelen evlerden bakarak da anlayabilirsiniz. Ankastre set için de tek markadan şaşmamak lazım sanırım, bir de mesela cam ocak gibi sırf görüntü için fazladan para vermemek.

Bir de aklıma gelen parmak izi bırakmayan modeller, mikrofiber bez ve bu iş olan özel koruma yağıyla her daim ilk günkü gibi kalıyorlar.

kabarmayan parke denilen şeyler gerçekten denilen gibi kabarmadan kalıyor mu?

X