- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
bekar arkadaslar yorum yazmasin bu konuya bence, arkadasimiz gelecek derken evlilikten bahsediyo ki evli arkadaslar bu konu hakkinda yorum yazsa daha mantikli olur. bekarken hersey tozpembe gorunuyo aska sevgiye onem veriliyo ama bi omur askla gecmiyo evlilikte gecim sevgiden once saygida basliyo. okumayan ipsiz sapsiz calismayan bi adamla gecimde olmaz. (tabi bilmiyorum calisiyomu yada calismaktan ziyade okumasa bile elinde bi meslegi varmi?)
aska sevgiye gecen 4 yilina bakma arkadasim. hangisi kafana yatiyosa, diyebiliyosan ; ben bu adamla bi omur yasayabilirim falan tamamdir ozaman. hersey sende baslar sende biter. evlilik konusunda herseyi en ince ayrintisina kadar dusunup oyle karar ver.
pardon ama universite okumayan herkes ipsiz sapsizmi oluyo?
diplomasi olan herkes calisiyomuda diplomasizlara issiz diyosunuz??
diplomasi olmayip pekala guzel bi isi olup evinide guzel gecindiren sayisiz ornek var benim etrafinmda..
onceki yorumumdada soyledim okumakla adam olunmuyo
okumus diye onla evlenip sevgisiz saygisizda bi omur gecmez
evet ask karin doyurmuyo ama o sirf diplomasi icin evlendigin kisiyle mutlu olacaginin
garantisini kim verebilir...
ben sadece gecen o 4 seneye aciyorum yazik....
ayrica evet bekarim, bu yuzden bu yorumumu onemsemezsenizde bisey diyemem ama ben dusunduklerimi soylemekte ozgurum
buraya yazmak istedigimi buraya yazarim...
ne demek bekar arkadaşlar yorum yazmasınbekar arkadaslar yorum yazmasin bu konuya bence, arkadasimiz gelecek derken evlilikten bahsediyo ki evli arkadaslar bu konu hakkinda yorum yazsa daha mantikli olur. bekarken hersey tozpembe gorunuyo aska sevgiye onem veriliyo ama bi omur askla gecmiyo evlilikte gecim sevgiden once saygida basliyo. okumayan ipsiz sapsiz calismayan bi adamla gecimde olmaz. (tabi bilmiyorum calisiyomu yada calismaktan ziyade okumasa bile elinde bi meslegi varmi?)
aska sevgiye gecen 4 yilina bakma arkadasim. hangisi kafana yatiyosa, diyebiliyosan ; ben bu adamla bi omur yasayabilirim falan tamamdir ozaman. hersey sende baslar sende biter. evlilik konusunda herseyi en ince ayrintisina kadar dusunup oyle karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?