Belki de evde sıkıldığını düşünmüştür, kendince iyilik yapmak istemiştir. Hiç boşuna kendi kendini yiyip bitirme, zaten evden de çalışıyormuşsun, yani para kazanmanı isteyecek bir durumu da yok. O yüzden canını sıkma derim ben
bence boş yere sinirlenmişsiniz. ben ortada bir sorun göremedim. sizin sıkıldığınızı düşündüğü için çalışmanızı istedi belki istemiyorsanız çalışmazsınız olur biter ufak şeyleri kafaya takmayın bukadar.. kendinizi yıpratırsınız.
Canım yazını okudum inan bana çok haklısın ama sakın sinirlenip üzülme erkeklerin geneli böyle... Bende 3 yıllık evliyim evlenmeden 1 yıl önce işten ayrıldım ayrılma sebebimde annem beyiin felci atlattı mecburen ayrılmak zorunda kaldım, şu anda 5 aylık hamileyim evlendikten sonra çalışıp çalışmamak arasında gittim geldim, oda eşimden kaynaklanıyor ben evime bakarım gelirim iyi dedi ama şu an iyi bir iş çıksa bile çalışma demez hep arayış içinde dediğin gibi konuştukları ve uyguladıkları birbirini tutmuyor bebek olunca da ilk işim iş bulup çalışmak olacak bu durum bana hayatta kimseye güvenmemeyi öğretti...
Bence eşinizle bu çalışma konusunda aranızda iletişim kopukluğu oluşmuş. Eşiniz sizin dışarıda çalışmak istediğinizi düşünmüş olabilir mi?
Yazınızın ilk paragrafında bende çalışmak istediğinizi sandım... :26:
Eşinizin sadece bir fikirdi deyip ortaya bu konuyu atması, sizin çalışmanızı istiyor anlamına gelir bizimde yok güvensizlikle ilgili bir problemmimiz fakat yapılacak bir şey yok hayat böyle ve müşterek... Sevgiler.
selamlar :)
öncelikle eğer evden yaptığınız işle daha çok kazanıyorsanız ve sigortanız da ödeniyorsa tabiki başkasının işinde çalışmanız mantıksız gibi görünüyor.. ama bence siz öncelikle bir karar vermelisiniz eşinizle birlikte.. ikinci çocuk mu yapacaksınız yoksa bir süre daha ara mı vereceksiniz.. sanırım buna kesin karar vermemişsiniz ve bu durumda işe girip tekrar geri çıkmak kariyeriniz içinde iyi olmaz..
aslında sizin için şu an 2. çocuk için tam zamanı gibi, hem aralarında fazla yaş olmaz, hem 2. çocuğunuz kreş yaşına gelince 1. de okula gidiyor olur, o zaman rahat rahat çalışırsınız :)
........eşim bunu düşünerek arkadaşı vasıtasıyla bana bir iş bulmuş yine özel bir şirket toptan satış yapan büyük bir firma da çok iyi bir mevki ......
Bence böyle bir imkanın bir daha çıkmayacağını düşünmüş olabilir.
Evden çalışmak bir tercih değil,şartlar gereğiydi herhalde.
Şimdi şartlar değiştiğine göre,bu fırsatı değerlendirmek isteyeceğini düşünmüştür.
Malum her zaman iyi bir iş bulunmuyor.
alakasız olcak ama evden nasıl bir iş yaptığınızı anlatırmısınız?
konunuzla ilgili olarakta bencede eşiniz iyi bir fırsat olduğunu düşünmüştür, bize anlattığınız gibi anlatın konuşun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?