Çok Karışığım sizce ne yapmalıyım?

Annenle konuşabilirsin. Ya da yerini yapabilirsin yavaş yavaş ki ilerde söylediğinde tepki vermesinler.Bazı konularda rahatsız olduğunu söyle mesela. Evi benimseyemiyorum çok üzülüyorum vs de. Yani aileni en iyi sen tanıyorsun ona göre konuşabilirsin. Ama net olarak amacın ayrılmak olsun ki simdi batan şeyler ilerde çok zorlayabilir. Allah yardımcın olsun
Ev bakıcam canım once.Annemlerın oturdugu mahalleden.Sonrada çıkarım.Babam takıntılı her şey batıyor ona.

60 yaşında kadın yaşlı demek değil gelin yapsın diyorsunuz evde siz varsınız siz yapın madem çok üzülüyorsunuz ;) evin kızı dururken elalemin kızından iş beklemek

60 yaşında kadın yaşlı demek değil gelin yapsın diyorsunuz evde siz varsınız siz yapın madem çok üzülüyorsunuz :KK66: evin kızı dururken elalemin kızından iş beklemek
Ben çalışıyordum o sıre zarfında.Elalemın kızı dedığin evımızın kızı.Teşekkur ederım.

Benim ablam da ayrı eşinden oğluyla beraber annemlerde yaşıyor.
Oğlum dedesine anneannesine düşkün, sık da gideriz.
Oğlum da gürültülü bir çocuktur.
Ama ablam rahatsız olup laf söyleyecek..
Üzülmekten ziyade ben anamın evine geliyorum sana noluyor derim.

Bence öyle hafta da bir gelin diye mesaj atmalar falan çok nahoş..
Orası annenizin babanızın evi, onların düzeni onların evlatları.
Siz orda sürekli yaşıyorsanız diğer kardeşlerinde istedikleri kadar gelip gitme hakkı var.

İster yatıya kalırlar, ister yemeğe.
Bence davranışınız yanlış.

Benim ablam da ayrı eşinden oğluyla beraber annemlerde yaşıyor.
Oğlum dedesine anneannesine düşkün, sık da gideriz.
Oğlum da gürültülü bir çocuktur.
Ama ablam rahatsız olup laf söyleyecek..
Üzülmekten ziyade ben anamın evine geliyorum sana noluyor derim.

Bence öyle hafta da bir gelin diye mesaj atmalar falan çok nahoş..
Orası annenizin babanızın evi, onların düzeni onların evlatları.
Siz orda sürekli yaşıyorsanız diğer kardeşlerinde istedikleri kadar gelip gitme hakkı var.

İster yatıya kalırlar, ister yemeğe.
Bence davranışınız yanlış.
Haftada 3 kez bence çok fazla .Gelsin yenilsin içilsin babalarının evi .Ama annem o gün oruçtu.Teşekkür ederım .

Haftada 3 kez bence çok fazla .Gelsin yenilsin içilsin babalarının evi .Ama annem o gün oruçtu.Teşekkür ederım .
Yanlış anlamayın da siz 7 gün kalıyorsunuz babanızın evinde.
Kardesiniz ister üç gelir ister beş, buna ancak anneniz babanız mudahele edebilir.

Yanlış anlamayın da siz 7 gün kalıyorsunuz babanızın evinde.
Kardesiniz ister üç gelir ister beş, buna ancak anneniz babanız mudahele edebilir.
Bende o evde yaşadığım için bende müdahale edebılırım.Ağır bir işim var.

Merhaba kızlar.İyi geceler .Hepinize koronasız saglıklı gunler dılıyorum.Bosandım.Annem babam ben yaşıyoruz.Çok sevıyorum rabbım saglık uzun omur versın.Ama gercekten ev ev uzerıne olmuomuş.Babam biraz takıntılı.Örnek verecek olursam mesela sıgara ıcıorum b... iç diyo.Yani ben bunu ıcıorum.Şeker hastası en ufak olayda bagırıyo cagırıyo.Annem canım annem rabbım saglık versın burun annelere.Yanı babam çok zor bı adam.En kucuk seyde kavga cıkarabılıo.Ben susuyorum cogu zaman.Beni çok sevıyor bılıorum ama adamın huyu bu yanı.Huzursuz oluyorum.Yaş ılerledıkce aıleyle bıle yasanmıyo.Birde ev sureklı kalabalık.Tabıkı anne babalarını gormeye gelıcekler ama ozel hayat dıye bişey kalmadı.Bırde yemege gelıolar.Haftada 3 gun.Benım ısım çok yorucu .Dinlenenıyorum.Bişey soyledıgımde annem onlar benım evlatlarım kımse karısamaz dıyo.Benımde kardeslerım canlarım ama her gun olmazkı .Dınlenmek ıstıyo ınsan sessızlık ıstıyor.Bugunde annem oructu.Ben evden calısıyorum.Yardım edemedım anneme.Hanı gelır yersın yemek yensın ıcılsın ama annem artık 60 yasında gelin yerine annem donuyo evde taze gelın gıbı.Kadın bıde oructu o halde çocuk baktı yemek hazırladı.Canıma tak ettı.Kardeslerle grubumuz var yazdım dedımkı lutfen yemege gelıpsanızda haftada 1 kere gelın.Annemız artık genc kız deıl hasta bunlara dıkkat edelım dedım.Annem duysa bana çok kızar ama gercekten zıpladı sınırlerım.Canlarım cıgerlerım ama her gun olmazkı .Benım bıraz bırıkmıs param var arkadaslar ev alıp başka eve tasınmak ıstıyorum.Ne sosyal hayatım kaldı ne başka bısey.Boyle olucak gıbı deıl .Boşanıpta tek basına evde yasayanlar nasıl bir duygu ???Bana yardımcı olun lutfen.
Ben boşansam ayri eve çıkmama ailem izin vermezdi sen yapabiliyorsan ne ala. Ama anneniz bu durumdan memnunda kardeşlerinizin gelip gitmesinden buna siz karışamazsınız orasi önlerinin annelerinin evi tıpkı senin evin olduğu gibi annen şikayet etmiyorsa sen bisey deme