Cok Karisik cok

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba derdimi kimseyle paylasamadigim icin sizlerle paylasmak istedim...

7 senelik evliyim bir cocugum var
Tam 6 Aydir kaynanamlar bizde kaliyo ev aldilar mütahit oturmayi almadigi icin elektrikleri kesildi binanin herneyse bizde kalmak zorundalar ve ben kafayi yemek üzereyim eltim var onlardada kalmiyolar arada sirada kizlarina gidiyolar 6 aydir evliligimden sogudum tamam belki diyceksini muhtaclar suanda ama neden bi tek biz.

Baska bi konuda esimin bana yalan söylemesi is konusunda calisiyorum diyerek bana yalan söyledi tam 8 aydir adam eve düzgün para getirmiyo evi ben gecindiriyorum resmen yalanlarini yakaladigimda yüzüne vurdum bi daha yapti bi daha vurdum ondan sonra baktim düzenli ise gitmeye basladi sonra su son bir bucuk aydir yine asmaya basladi isi ve ben bu durumdan cok SIKILDIM esimden cok Sogudum yalanlarindan dolayi bide üstüne ailesinin bizde kalmasi kendi ailem almanyada acaba orayami gitsem diyom ne yapcagimi bilmiyorum kafam cok karisik....

Kv ve kp ye soyleyin oglunuz calismiyor diye.

Sonra da esinize diyin ki annenler arada kardesinde de kalsin..
Hep sizde olmalari yanlis tabii.

Baska da yapcak birsey yok su an

Babasina felan hep söyledim ama degisen birsey olmadi malesef.
Esime söyledim ama söylemez hayatta ailesine ordada kalin diye

yaşlı insanlar için yer mekan değiştirmek zordur.. geçici de olsa senin evinde bir düzen kurmuşlar.. belki de sen onlara daha samimi geliyosun, senin evinde daha rahat ediyorlardır.. daha ne kadar kalacaklar bilemem ama bence biraz daha sabır et..

eşine gelince, bir erkeğin çalışmaması gerçekten kötü bir durum, yalan söylemesi daha da kötü bir durum..
bence öncelikle eşine bir çözüm bulman lazım.. her şeyi üstlenirsen rahata alışıp hiç çalışmaz.. eski eşimden biliyorum..
ev geçindirme konusunda güzelce konuşmalısın yüküm arttı yoruldum bana yardımcı ol diye..

Kv ve kp durumu icin bisey diyemem ama eger isinizden izin alma şansınız varsa bi ailenizin yanina tatile gidin. Kv ve kp de diğer kardeşlere gitsin siz ailenizdeyken. Tatil yapmak ailenizi görmek Sizede iyi gelir hem bunalmışsınızdır biraz nefes alırsınız. Esinizede sen düzenli çalışmaya başlayıncaya kadar donmucem. Tek başıma bu yükü tasimaktan yoruldum sen çalışmaya başla bi sürede ben çalışmayacam dinlenicem tarzinda biseyler soyleyin ve çalışmak zorunda olduğunun farkına varsın.

6 senedir çalışan adam son 1 sene mi zıbıttı yani? İşe gidiyorum diye evden çıkıyorsa, çalışmayıp ne yapıyor bütün gün, ne çeviriyor?

Almanya'da ki haklarınızı hala koruyor musunuz? Çocuğunuzu alıp istediğiniz zaman gidebilir misiniz ki?

Babasının da izni olmadan yurtdışına çıkabilir mi hem?

Söylüyorum ama hep kafasinda bos hevesler zengin olcay diyo :) ev sahibide cikariyo baska eve bile tasinamiyoruz hep bosa kürek cekiyoruz

Bir bilsem hep bi bahaneler ben hergün kǘcük kizimi ise birakip giderken icim acio o evde oturunca zoruma gidiyo ya
Kim olsa zoruna gider. Derdinin ne oldugunu sormadinizmi? Ne diyo? Ne zamana kadar boyle devam etcek? Qaliba sizin calismanizdan memnun, oyuzden calismak istemiyo ...

O kadar bunaldimki bende bi süre kizimla gitmek istiyorum ben almanyaya gidersem zaten bizde kalcaklar yine :)
Ama kafami toplamam layim bazen bosanmak bile geliyo aklima

O kadar bunaldimki bende bi süre kizimla gitmek istiyorum ben almanyaya gidersem zaten bizde kalcaklar yine :)
Ama kafami toplamam layim bazen bosanmak bile geliyo aklima
Gidin kafanızı toplayin. Yani bunaltici bi evlilikle mi eşinizden uzakda mi daha mutlusunuz onu anlamış olur ona gorede karar verirsiniz. Umarım bu sıkıntılarınızın yerini kocaman mutluluklar alır. Hayattaki en değerli şey kendiniz ve evladiniz bu yuzden çokta bunaltmayın kendinizi

Bilmiyorum gidiyo erkenden eve geliyo ben isteyken annesigil bizde kaliyo zaten...

YOk haklarimi kaybetmedim cok sükür ama evet esimin izni olmasi gerekiyo bu durumda bi itirazi olacagini zannetmiyorum

Kim olsa zoruna gider. Derdinin ne oldugunu sormadinizmi? Ne diyo? Ne zamana kadar boyle devam etcek? Qaliba sizin calismanizdan memnun, oyuzden calismak istemiyo ...

Memnun oldugu belli zaten ikinci cocugumuz olsun diyo istemiyo suanda zaten böyle bi evlilige ikinci cocuk istememde sadece denemek icin soruyorum..

Haklisiniz zaten hersey kizim icin calismam felan hep onun rahatligi icin esim tek calissa gecinemiyoruz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…