- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah, ama onu terkedeceğinizi anlasa sırf inada bindirmek için çocuğu götürmenize izin vermeyebilir.Bilmiyorum gidiyo erkenden eve geliyo ben isteyken annesigil bizde kaliyo zaten...
YOk haklarimi kaybetmedim cok sükür ama evet esimin izni olmasi gerekiyo bu durumda bi itirazi olacagini zannetmiyorum
Söylüyorum ama hep kafasinda bos hevesler zengin olcay diyo :) ev sahibide cikariyo baska eve bile tasinamiyoruz hep bosa kürek cekiyoruz
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah, ama onu terkedeceğinizi anlasa sırf inada bindirmek için çocuğu götürmenize izin vermeyebilir.
Sizi bu sebeple kaybedeceğini anlasana kendine bir çeki düzen vermez mi?
canım yaaaa Rabbim yardımcın olsun.. İnan ne diyeceğimi bilemedim.. Tez vakitte selamete çıkarsın inşallah..
Kumar falan mı oynuyor acaba Rabbim yardımcınız olsun çok zor.
Çocuğu kv ye bırakıp takip edin böyle bir şeyde ilk defa duydum.Yok Kumar oynuycak parami varBana söyledigi suanda calisiyo ama haftanin ikigünü ise gittigini görüyorum aylardir ve ne hikmetse bunu kimse isten cikarmiyo....
Boyle bir adami daha ortada cocuk yokken 8.5 yıl uzerine bosadim ve sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Ailesinin sizde kalmasindan once adamin sorumsuzlugunu halletmeniz lazim malesef bu tarz rahata alisan erkekler rahatlarindan ödün vermiyorlar olan bize oluyor.Bir bilsem hep bi bahaneler ben hergün kǘcük kizimi ise birakip giderken icim acio o evde oturunca zoruma gidiyo ya
Çalışıp çalışmadigini anlamanız çok mu zor?
Çalışıyorsa kazancını ne yapıyor?
Eve para verdiği yoksa da çalışmadığı ortada değil mi?
Allah sabır versin size..
Boyle bir adami daha ortada cocuk yokken 8.5 yıl uzerine bosadim ve sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Ailesinin sizde kalmasindan once adamin sorumsuzlugunu halletmeniz lazim malesef bu tarz rahata alisan erkekler rahatlarindan ödün vermiyorlar olan bize oluyor.
Adam bide beni ARamazmi senin krediKartindan internet parasini ödüycem diye bende dedim ödeyemezsin kendi kazandigin parayla öde kredi kartini kullanma borclanmayalim diye bbide tavir yapip yüzüme kapatiyo...
Rabbim yardımcın olsun canım benim.. İnan elimden bişey gelse seve seve yapardım senin için.. Böyle konuları okudukça ilk evliliğim aklıma geliyor.. Kabus gibi
Tsk ederim burdan baska kimseyle paylasamadigim icin sizdende böyle mesajlar geldimi ben mutlu oluyorum bana karsi hic kötü bi sözü felan yok kavgada etmiyoruz ama neden böyle oldu anlamiyorum...yazdan öncesine kadar cok iyiydik...
Ailesine ve kocanıza bırakıp evi terk edin.
Ailesi maddi olarak katkı sağlıyormu?
işe neden gitmiyor eşiniz?
Son durum ne acaba.
Bence evi terk edin. Bir süre gitmeyin.Suanda esim calismaya basladi haftada bir gitmedigi oluyo yine anlamadim onuda ama yine bi düzelme var...
Kaynanamlar hala bizde kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?