çok karmaşık durumlar...

?!????

Dubai olsaydi mesela eyvallah BAE guzel bir yer ama Suudi kulturunun neresi sevilir allasen? 4 hatundan baska bir sey gelmedi aklima :KK57:

uae ve qatar da yaşamak istiyor.. oralarda suudi arabistanda değilmi :D hahah kafa gitti bende.. orda şahşalı bir hayat var gibi düşünüyordur.. :D

Onlarda içki kültürü var.. benim babam ve dayımlarda içerler... ama çok fazla dindar değilim. karşımdakininde zorla dinini değiştirmek istemem. benimde dinimi değiştirmesini istemem o isterse benim dinimi değiştirmek sorun olabilir. çok karışık bu din konuları. Ama kore ve türk kültürü avrupadan daha çok benziyor birbirine
bence de izledim kore dizilerine dayanarak çok uzak bir kültür değil. Yıllardır koreyi takip ederim internetten, bu nasıl iş diyebilecegim davranislari olmamıştır. Bu arada hayırlısı olsun :-)

bence de izledim kore dizilerine dayanarak çok uzak bir kültür değil. Yıllardır koreyi takip ederim internetten, bu nasıl iş diyebilecegim davranislari olmamıştır. Bu arada hayırlısı olsun :-)

Haha evet aynı kültür gibi. teşekkür ederim bir anda oluyor. Hayırlısı sanada ^^

Back
X