- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 333
ortada eğer bir konu varsa -oturup konuşulması gerekilen bir şey yani- konuşulmalıdır. canını sıkan bir şey varsa bunu içine atman bir sonrakinde sana batmasına sebep olacaktır. yara gibi düşün bir yaran var ve tekrar canını sıkan bir şey olduğunda bu sefer yarana tuz basmış gibi olursun, asla iyileşmez. o orada olmamalı. konuşulmalı bir çözüm bulunmalı. sevgilin de biraz anlayışsız, yaptığın şeyin tartışma olduğunu düşünmüyorum konuşmak bu. galiba istiyor ki sana her şeyi yapsın çıt sesini çıkartma. peki destek almak için buradasın, 'tartışma' dediğin şeylerin sebebini söyleyebilir misin? o zaman her şey netleşir.
Yok konuşmadan çok tartışmak bizimkisi. Sebeplerine gelince, son örnek bahsettiğim anne mevzusu. Bir öncekinde yine beni çok üzdüğü bir olay yaşadık, mesajlaşıyorduk. Çok üzüldüğümü söyledim. O da ben üzgünken çok mutsuz olduğunu söyledi. Hemen bir mesaj sonra ee aşkım napıyosun biz böyle yapıyorız baya eğleniyoruz tarzı bir mesaj attı. Dedim "gerçeten çok üzülüuormuşsun aşkım, üzhünüm mesajının hemen peşine nasıl eğlendiğini anlatıyorsun mesela bu tartışmakmış üslubum çok kötüymüş