Erkek İnfertilitesi Çok kıllı erkekde kısırlık

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

captaninkarisi

benim artık umudum varr
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
1.527
46
158
41
kızlar bi arkadaşıma doktor eşi kıllı diye kısır demiş sizce kıllı erkek kısır olabilirmi?CADIARZU

neden yumurtalıklarından da mı kıl çıkmış.spermlerde mi kıllıymış.daha neler.saçmalamış o doktor.kıldan kısır olunsa abim oludu.iki tane çocuğu var.çok şükür

yaa doktorun dediğine göre hormonlar kıllara çalıştığı için yumurtalıklara yeteri kadar hormon salgılamıyomuş buda sperm kalitesini düşürüyormuş banada saçma geldi ama bi prof bunu söyleyen

Valla kıllı olmakla kısır olunsaydı eşim mutlaka olurdu,o derece kıl sahibi bir insan.
Neye dayanarak söyledi ki acaba?

bencede saçmalamış doktor benim abimde kıllıdır bogazına kadar tıraş olur bir tane kızı var sağlıklı çok şükür

biri şaka yapıyro galiba :)) doğuda ne adamlar tanıdık kıldan vücudu görülmüyor her karısından10ar 10ar çocuk yapmış.. ya bu arkadaşı keklemişler.. ya da o doktor bunamış :)

Bunu söyleyen doktor mu :bbo:
Ben tam aksine bir yazı okumuştum. Kıllı, kaslı, sert hatları olan erkeklerin sperm sayıları fazlaymış, yani bu tarifin dışında kalan kesimin sperm sayısı vs. düşük olabilirmiş.

O dr saçmalamış..Benim eşim sarışın ve kılsıza yakın bir adam..

Ben tüp bebek tedavisi görüyorum..Eşimin sperm düşüklüğü yüzünden .......

valla beninim kocam da epey kıllı. sperm sayısı da düşük. doğru olma ihtimali var. ama bana nedense kıl miktarı arttıkça bu oaran artarmış gibi gelirdi. bence bununla alakası olamaz. benim eşimde tutuyor ama doğru olduğunu sanmıyorum.

Tamamen saçmalık Aksine kılsız erkeklerin testosteron yanı erkeklik hormonu az yada hiç salgılanmıyor olabılır kii bu çocuk olmasını engeller.

Ben tam tersini biliyorum eskiler sakalsız adama felan köse bu, bunun çocuğu olmaz derlerdi şimdi kıllılarında olmuyomuş demek ki:ecrin_bebek:

Back
X