Çok kilo aldimmmm

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
32 haftalik hamileyim daha 1.5 - 2 ay var doguma ve ben 15 kilo aldım çok değilmi bunalıma girdim sizler kaçar kilo almistiniz? ??

Ben hamile kadigimda 65 kiloydum mide bulantilarindan dolayı 62 ye düştüm 5 aylıkken tekrar 65 oldum ve doğuma girdiğim de 80 kiloydum bende hep çocuk kilo alıyor diyerek yedim bol bol hep kilolar bana kaldı bence sende çok fazla yememeye dikkat et yoksa 20 ye ulasirsin

20 ye razıyım zaten 6. Aydan sonra oldu olan suan durduramiyorum kendimi

Şuan vermeye çalışıyorum doğum yapalı 4 ay oldu ve ben yeni diyete başladım 76 kiloyum hedefim 60

6 aylık hamileyim bir aya yakın zaman önce tartıldım 8 kilo almıştım şimdi sağlık ocağına gitmeye korkuyorum kilomu öğreneceğim için göbüşüm aldı başını gidiyooo

Ben 6. Aya akadar 5 kilo almıştım ama sonrası malum şu doğum bi olsada rahatlasak kendimi böyle kötü hissediyorum zaten 67 kilo hamile kaldım zayıf değildim şimdi baya kötüyüm

Ben 66 ile hamile kaltim 76 ile dogum yaptim lohusalik bittikten sonra 66 idim hepsi geri gitti normal dogum yaptim. Ve bebegimi emziriyorum 9 aylik suan 64 üm. Emzirmek bayaa zayiflatiyor.
Korkmayin verisiniz kilolarinizi simdi birde emeklemeye basladi tirmaniyor pesindeyim bütün gün.
Siz kilolarinizi dert etmeyin heyecanla bekleyin bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin da gerisi dert degil

Am
Amin inşallah ya hayırlısiyla bi doğsunda başka bişey istemiyorum suan :)

Bunları dert etmeyin verirsiniz kiloları ben 72 kiloyla hamile kaldım 85 le doğum yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra 69 kilo olmuştum...

bende AŞIRI istah cogaldi.. yiyip yiyip pisman oluyorum iki hamileligimdede 8 kilo aldim...bunda durumlar cok farkli..aç geziyorum resmen

57 ile hamile kaldın 72 ile doğum yaptım. Şuan ise 65 kiloyum bebeğim 4..5 aylik
Korkmayın kızlar bebegi hem emzirirken hEMDe biraz büyüyünce peşinden kostururken gidiyor o kilolar..

Bide arkadaşlar çok oluyorum belki ama sırt ve bel agrisindan yatamıyorum günlerdir uyku yok bu hep böyle mi gidicek ilaçta vermiyorlar napcagimi şaşırdım resmen kemiklerim yara gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…