Çok kılo vermem lazım çok :((

allahım malesef bilyom ama şu simit olayına çözüm getiremedmm pofsss her sabah kızlara almayın dyom bi bakıyom zorla veriyolar e hep beraber kahvaltı yapıyoz bende fazla seviyom ama öğlen aşçımız berbat yemek yaptığı için genelde aç kalıyoz dışardanda sölemiyoz bde baya su içiyom bakalım 2 hafta sonra tartılcam kaçı görcem:)

tamam yine ye ama yavaş yavaş azalt yarım yiyosan çeyreğe düşür sonra zaten bi süre sonra bi bakmışssın bırakmıssın bu kötü alışkanlığı:) yemeklerden öncede su iç tok kal:) Çalışıosanda yemeğini evden götür buharda pişirilmiş yada haşlanmış sebzeler götür yanına yogurt ve baharatla çok lezzetli oluyorlar.

buyuk bır zevkle destek olurum :16: senın kılon kac pekı benım kı kadar var mı:44:

saol cnm.. işler yoğun anca girebildim..
ben ilk diyete 71 kilodayken başladım 2 ayda baya verdim 58'e kadar düştüm, sonra nasıl olsa fit oldum diye yapmadım :)) yaptım ama az yaptım tatlı falan yedim, çikolatayı çok severim onlardan yedim.. 2 ay falan yapmadım diyet.. ve 7 kilo aldım, boy da kısa olduğu için göze battı ve kıyafetlerim yakışmadı..
Bende anca kendimi toparlayıp diyete başladım bu hafta, bir ayda veririm inş yaa.. ben birde troid hastasıyım kolay veriyorum kiloyu ama hızlı alıyorum.. e sporada gidemiyorum çalışıyorum ve yoğun tempoda anlıyacağın kendi başıma başarmak zorundayım.. Şu anda 64 'üm maleseff :5::5::5:

ben ilk diyete 71 kilodayken başladım 2 ayda baya verdim 58'e kadar düştüm, sonra nasıl olsa fit oldum diye yapmadım :)) yaptım ama az yaptım tatlı falan yedim, çikolatayı çok severim onlardan yedim.. 2 ay falan yapmadım diyet.. ve 7 kilo aldım, boy da kısa olduğu için göze battı ve kıyafetlerim yakışmadı..
Bende anca kendimi toparlayıp diyete başladım bu hafta, bir ayda veririm inş yaa.. ben birde troid hastasıyım kolay veriyorum kiloyu ama hızlı alıyorum.. e sporada gidemiyorum çalışıyorum ve yoğun tempoda anlıyacağın kendi başıma başarmak zorundayım.. Şu anda 64 'üm maleseff :5::5::5:

canım nasıl verdin öyle 2 ayda:53::53:

canım ben 6/30da evden çıkıyorum akşam 8/30 gibi anca evde olyorum çalıştığım yer biraz uzak illa spor yapmak için dışarı falan çıkmaya gerek yok evde en azından leslie falan başla ben çok seviyom o teyseyi:) çokta eğleniyom leslie 3 veya 4 hem okadar rahatlıyosunki spor yaparken o yazden sadece yemeyerek başarmak yerine sporuda dene inan çok işe yarıyo hem ssağlıklı verşyon hemende almıyosun 2 haftadır hergüün eve gttiğimde üstümü çıkarıp spor ayakkabısı giyip başlıyom spor bi bakıyom hoş 1/saat spor yapmış oluyom bu tarz bişiler yapp bence ;)

canım nasıl verdin öyle 2 ayda:53::53:

diyet listemdeki yiyeceklerin dışına çıkmadım, hiç çikolata, abur cubur yemedim, listede 4 yemek kaşığı diyorsa 2 yaptım öylelikle yani.. he bide iş yerinde asansörü hiç kullanladım çıktım, indim merdivenlerden, birde soda içtim günde 2 şişe, yeşil çay içtim, öğlelikle verdim, ama yanlış aslında çok hızlı kilo verirsen çok hızlı alırsın.. ve aldımda..

canım ben 6/30da evden çıkıyorum akşam 8/30 gibi anca evde olyorum çalıştığım yer biraz uzak illa spor yapmak için dışarı falan çıkmaya gerek yok evde en azından leslie falan başla ben çok seviyom o teyseyi:) çokta eğleniyom leslie 3 veya 4 hem okadar rahatlıyosunki spor yaparken o yazden sadece yemeyerek başarmak yerine sporuda dene inan çok işe yarıyo hem ssağlıklı verşyon hemende almıyosun 2 haftadır hergüün eve gttiğimde üstümü çıkarıp spor ayakkabısı giyip başlıyom spor bi bakıyom hoş 1/saat spor yapmış oluyom bu tarz bişiler yapp bence ;)

hımm bi araştırayım int olmadı alıp bende yapayım.. saol cnm ya..

tamam yine ye ama yavaş yavaş azalt yarım yiyosan çeyreğe düşür sonra zaten bi süre sonra bi bakmışssın bırakmıssın bu kötü alışkanlığı:) yemeklerden öncede su iç tok kal:) Çalışıosanda yemeğini evden götür buharda pişirilmiş yada haşlanmış sebzeler götür yanına yogurt ve baharatla çok lezzetli oluyorlar.

ay bende simit'i çok severimmmm, çok özledim yaa offf.. ama yemicem.. simit gibi yağlı yiyecekler yidiğinizde kızlar, maden sodası için yağı vücutda kalmıyor ozaman..

ay bende simit'i çok severimmmm, çok özledim yaa offf.. ama yemicem.. simit gibi yağlı yiyecekler yidiğinizde kızlar, maden sodası için yağı vücutda kalmıyor ozaman..[/QUOTE

OZAMAN ben yarın maden sodası alıyım ban bunu bilddiğim iyi oldu ama yinede simidi bırakmalıyım allahım çok seviyom amaa napıyım mecburum yoksa en sevdiğim gelinlik modeli ömürüm boyunca sadece hayllerimde kalıcak:)

bide kayınvaldem demezmi kızım kilo ver dal gibi gelin ol canım benum kötülüğüme sölemedi biliyom ama iyicer hırsa soktu beni:):)

ay bende simit'i çok severimmmm, çok özledim yaa offf.. ama yemicem.. simit gibi yağlı yiyecekler yidiğinizde kızlar, maden sodası için yağı vücutda kalmıyor ozaman..[/QUOTE

OZAMAN ben yarın maden sodası alıyım ban bunu bilddiğim iyi oldu ama yinede simidi bırakmalıyım allahım çok seviyom amaa napıyım mecburum yoksa en sevdiğim gelinlik modeli ömürüm boyunca sadece hayllerimde kalıcak:)

çokda içme ha maden sodasını günde 2 tane iç. Ben saf ne güzel yağ yakıyor diye günde 6 şişe içtim sonra kalp çarpıntısı oldum ve tansiyonum düştü.:1: allahdan hemen anladımda günde 2 ye indirdim.. benim içinde ye arkadaşım :)))

vallaa iyi oluyo böyle işte boşluk buldukça aklıma yemek geldikçe böle bi bakıyom bütün iştahım kapanıyo akşam olsun lesli teyzemle yüriyim diye bakıyorum spordan nefret eden ben her akşam spor güzel bi ter atıyorum bide üstüne duş oh mis mis nasıl güvenim geldi kendime vlla oturup akşam saçma sapan dizilere annemle yorum getirmek yerine kendime vakit ayırıyom :):)) çokta eğleniyom leslie teyzemle basenlerini gördükçe morelim yerinede geliyy oohh ohh tey teyy şappiii; :46::46:

bu leslıe teyzeye bende ugrasam ıyı olacak :emir_bebek: bende bı ara aklıma yeek geldıkce yada canım bısıler yemek ıstedgınde sakız cıgnıodum sonra kendıme oyalanacak bısıler buluyordum o ara unutuodum ne yemek ıstedgımı falan :21:

sabah boll boll domates salatalık ye haşlanmış yumurtada tok tutar hadi bakalım göriyim seniii aylar sonra dal gibi olunca dönüp buraları okuyalım nasıl zayıflamışız ne taktikler vermişiz birbirimize:)

sen ne guzel ellılere gelmıaaın darısı bızım basımıza daha benım cok yolum var :2: ama yılmak yok karar verdım zayıflayacagm:51: hep beraber zayıflayıp o gıremedıgımız kıyaftlerden öcumuzu almalıyız :9:

ben bı ara 74 tum karar verdım bu boyle gıtmez dedım kendı kendıme ve 63 e kadar ındım :39: ama bu bayram da ve bayramdan bır hafta oncesınde tam 5 kılo aldım :43: ve 68 oldum :57: bayramdan erıde yarın dıyete baslaycam deyıp duruordum baslayamıodum ama ıkı gundur takıp edıorum burayı ve evet yapabılırım 55 olabılır :12:

Back
X