Çok kılo vermem lazım çok :((

Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.:52:86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu:44:.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.her akşam size yazıcam.kendime nasıl topik açacağımı bilmediğimden seninkine yazdım canım.inş sende bende şu pis kilolardan kurtuluruz:40:.haaa ayrıca ben bütüngün oturarak çalışıyorum.:32:

hosbulduk :)) bende dun uye oldum topık topık gezdım :)) ve sonunda boyle bır karar verdım kılolarımı vermm lazım cunku daha 21 yasındayım ve 68 kıloyum :( boyumda kısa :( 1.50 heheh pekı takıbınde olmam guzel bısı ama kacamak yaptgımda lutfen bas azarı bana :)))
cnm ben de 155im ve 80kiloyum (dum demem daha doğru 78-79u görmeye basladım bile)
merak etme ben kendim dahil herkese yorum yapıyorum:))

Aman kızlar diyet yapmakla vakit kaybetmeyin. O sıkı diyetleri kaç ay yaparsanız yapın yeterli kiloyu verdiğinizde ister istemez eski yeme düzeninize yavaş yavaş dönüyorsunuz ve hooop yine tombulluk!! Bilim adamları diyor ki, diyet yaptıktan sonra kiloyu sabitlemek için en az 2 yıl o kiloda sabit kalabilmeniz lazım. O yüzden yeme alışkanlığınızı, yeme düzeninizi komple değiştirmeniz gerekiyor. Yani diyet geçici bir çözüm. Ama ben bundan sonraki hayatımda şekerden undan tuzdan uzak duruyorum demek kalıcı çözüm.. Ben mi? Benim de vermem gereken bi 7-8 kilo var.. Kilom boyuma göre normal aralıkta ama alt bedenim 40 üst bedenim 36-38.. Hiç 40 beden giymek istemiyorum yaa ben de daha 25 yaşındayım.. Benim altımın da 38 bedenden yukarı olmamam lazım of =/ Spora yazılıyorum yarın. Sporu da hayatımızın bir parçası yapmamız lazımmmmmm!! Üşenmemek lazımmm!! Allah yardımcımız olsun.
senle yaşıtız ben de şu anki bedenimden kurtulup eski 40ı giymek istiyorum çünkü ben hiç 40 bedenden aşağı giymedim:((((
hedef 36-38 inşallah olacak yaza kadar
sana katılıyorum aslında bnm yaptığım da o diyet+spor=sağlıklı yaşam
yani geçici değil kalıcı bir hayat tarzı
herkese bu yolda başarılar.....

ah canım bende aynıyım, 21 yaşındayım, boyum kısa (1.50) falan şişmanım.Ama ben de senin gibi diyete başladım bu hafta çok zorlanıyorum yaa, gece uyanıyorum acıkdığımdan :) sen bana destek ol ben sana :) ancak böyle başarabiliriz..
cnm bnm sen de hoşgeldin aramıza
biz burada birbirimze destek için varız sen kendine bir plan oluştur yediklerini sporlarını yaz buraya
tabii kilo ve hedefini de
biz burdan sana gerekli desteği sağlamaya çalışırız

slm kızlar bayadır zayıflama konularını takip ediyorum ama bi türlü yazamadım yani herkes birbirni tanıyo gibi geldi ondan bodoslama dalamadım bende ama bu sitede baya gaza geldim ben baktım burasıda yeni buraya yazım dedim ben 70 kloyla başladım 2 hafta oldu hergün 3 mil veya 4 mil leslie teyzemle yürüyom :) yeşilçay form çayı durmadan içiyom 6 dan sonra bişi yemyom ama diğer yemekler iş yerinde ne varsa ekmeksiz yiyom öğlen hım bide sabahları simidim var onu kesemedim 1 tane hergün yanında peynirle bilerek tartılmıyorum çnkü inceldiğim halde kilomda bazen azalma olmayınca yılıyorum hemencik göbişim baya gitti bacak ve basenlerin gtmedini çok istyorum haziranda düğünüm var :( en azından bi 58 olmam lazım boyum 1,64 bugünde leslie teyzemle yürüyüşten sonra bisiklete başlıcam hadi hayırlıısı bakalım sonuçlar ne olcak ....
süper yaaa cok iyi bişey yapmışsın kendin için
bn de neredeyse 1 aydır tvyi azalttım
1 haftadr da düzenli leslie yapıyorum
hem egleniyorum hem hareket etmiş oluyorum
zayıflayıp kuğu gibi prensesler gibi bir gelin olacaksın inşallah minikkimle ikinizin güzel düğün fotolarınızı bekliyor olacagım
(diğer yazıları okudum ondan minkki tanıtma gereği duymuyorum tanışmışsınız ztn:1:...)
sen de bu yolda emin adımlarla yürüdükten sonra başaramayacagın şey yok bence
sevgiler:16:

Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.:52:86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloym.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu:44:.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.her akşam size yazıcam.kendime nasıl topik açacağımı bilmediğimden seninkine yazdım canım.inş sende bende şu pis kilolardan kurtuluruz:40:.haaa ayrıca ben bütüngün oturarak çalışıyorum.:32:
sen de hoşgeldin aramıza:3:
evet seni arada topiğimde gördüm
halledeceğiz inşallah ve kurtulacağız bu fazlalıklardan
ben genelde burdayım elimden geldiğince her konuda destek olmaya çalışırım
ulaşmak isteyen topiğime de yazabilir
her konuda soru ve yorumlarınıza açığım

süper yaaa cok iyi bişey yapmışsın kendin için
bn de neredeyse 1 aydır tvyi azalttım
1 haftadr da düzenli leslie yapıyorum
hem egleniyorum hem hareket etmiş oluyorum
zayıflayıp kuğu gibi prensesler gibi bir gelin olacaksın inşallah minikkimle ikinizin güzel düğün fotolarınızı bekliyor olacagım
(diğer yazıları okudum ondan minkki tanıtma gereği duymuyorum tanışmışsınız ztn:1:...)
sen de bu yolda emin adımlarla yürüdükten sonra başaramayacagın şey yok bence

evt canım tanıştık valla sorma kendimi daha enerjik hissediyom eskiden olsa işten gelirdim pat uyurdum sabah uyanamazdım şimdi 11 e kadar ayaktayım 8/30dan 10 a kadar spor yapıyorum sonra güzel bi duş yatmam 11 buluyo ama sabah enerjik kalkıyom ama bugün başım çok dönüyo çok acıkmışım dün en son öğlen yemiştim sabah simidimi yiyince düzeldim allahım bide simit yememeyi başarsam tek sorunum o :) tabi bide öğlen yemek yicem sonra hiç bişi yemek yok arada meyve falan bol bol su bakalım nasıl olcak bide hergün duşta ballı arı sütlü kendinden lifli sabun var onu kullanıyom sonrada sıcacık suyla yıkadıktan sonra buz gibi suyu vücudumdan aşağıya döküyom pof donuyom ama 2 haftada resmen bacaklarımın sallanması durdu balayında kısacık şortlar giymek istiyom :):) allahım kaza geldim leslie teyzem sizin kadar olmasın baya hırslandırdı beni 4mil yapıyorum canım ben 1 saat soğuma haeketlerşyle beraber sen kaç mil yapıyosun ?

çokda içme ha maden sodasını günde 2 tane iç. Ben saf ne güzel yağ yakıyor diye günde 6 şişe içtim sonra kalp çarpıntısı oldum ve tansiyonum düştü.:1: allahdan hemen anladımda günde 2 ye indirdim.. benim içinde ye arkadaşım :)))

yok yok çok içemiyom zaten şimdi simidimi yedim başım dönmüş açlıktan valla sodamıda içtim yanımada bi yeşilcay aldım şimdi onu içiyom yanındada su bide öğlen yemek yerim 6 ya kadarda elmam var onu yerim 6da oruç başlar sadece su allahım ama şu simidi nasıl yapçam bilmiyorum :32: bide o btse iyi olcak ama bi simitçik diyom ama okadar masum diil biliyom:):)

evt canım tanıştık valla sorma kendimi daha enerjik hissediyom eskiden olsa işten gelirdim pat uyurdum sabah uyanamazdım şimdi 11 e kadar ayaktayım 8/30dan 10 a kadar spor yapıyorum sonra güzel bi duş yatmam 11 buluyo ama sabah enerjik kalkıyom ama bugün başım çok dönüyo çok acıkmışım dün en son öğlen yemiştim sabah simidimi yiyince düzeldim allahım bide simit yememeyi başarsam tek sorunum o :) tabi bide öğlen yemek yicem sonra hiç bişi yemek yok arada meyve falan bol bol su bakalım nasıl olcak bide hergün duşta ballı arı sütlü kendinden lifli sabun var onu kullanıyom sonrada sıcacık suyla yıkadıktan sonra buz gibi suyu vücudumdan aşağıya döküyom pof donuyom ama 2 haftada resmen bacaklarımın sallanması durdu balayında kısacık şortlar giymek istiyom :):) allahım kaza geldim leslie teyzem sizin kadar olmasın baya hırslandırdı beni 4mil yapıyorum canım ben 1 saat soğuma haeketlerşyle beraber sen kaç mil yapıyosun ?
ooooo maşallah :nazar:eeee leslie teyzemiz:) gaza getirior gerçekten ve cok tatlı bi üslubu var
ben 500 adımla başladım sonra kısa başlangıç videoları var 1+1 mil şeklinde(toplamda ikisi 28-29dklık) onu yapıyordum ama kesmiyordu
şimdi 2 mil kesintisiz bi video buldum 30-31 dk sürüyor onu yapıyorum
iyice alışınca kademe kademe arttırıyorum birden vücudu zorlamıyorum
arada da kendim leslie hareketlerinden bir program uyguluyorum sonucta her yerde ve her zamanda internet yok
açıyorum tempolu müzik, aynı hareketleri en az 20-30dk uyguluyorum zaten bayram dönüşü leslie daha kolay geldi ben baya bir zor hareketler yapıyormusum:9:

yok yok çok içemiyom zaten şimdi simidimi yedim başım dönmüş açlıktan valla sodamıda içtim yanımada bi yeşilcay aldım şimdi onu içiyom yanındada su bide öğlen yemek yerim 6 ya kadarda elmam var onu yerim 6da oruç başlar sadece su allahım ama şu simidi nasıl yapçam bilmiyorum :32: bide o btse iyi olcak ama bi simitçik diyom ama okadar masum diil biliyom:):)

tatlım sodayı fazla kaçırmayın en fazla günde 2...

ooooo maşallah :nazar:eeee leslie teyzemiz:) gaza getirior gerçekten ve cok tatlı bi üslubu var
ben 500 adımla başladım sonra kısa başlangıç videoları var 1+1 mil şeklinde(toplamda ikisi 28-29dklık) onu yapıyordum ama kesmiyordu
şimdi 2 mil kesintisiz bi video buldum 30-31 dk sürüyor onu yapıyorum
iyice alışınca kademe kademe arttırıyorum birden vücudu zorlamıyorum
arada da kendim leslie hareketlerinden bir program uyguluyorum sonucta her yerde ve her zamanda internet yok
açıyorum tempolu müzik, aynı hareketleri en az 20-30dk uyguluyorum zaten bayram dönüşü leslie daha kolay geldi ben baya bir zor hareketler yapıyormusum:9:

ben bi gün 3 mil bigün 4 mil yapıyom bide dün 4mil + kondisyon bisikleti çevirdim yarım saat bide ben çok zor terliyom anlamadım neden anca bunları yaptığımda yeteri kadar terliyom ötekiler beni etkilemiyo (bu arada ben sporu bıraktığım için ünide çok kilo aldım()

ben bi gün 3 mil bigün 4 mil yapıyom bide dün 4mil + kondisyon bisikleti çevirdim yarım saat bide ben çok zor terliyom anlamadım neden anca bunları yaptığımda yeteri kadar terliyom ötekiler beni etkilemiyo (bu arada ben sporu bıraktığım için ünide çok kilo aldım()
terlemek bunyene bağlı bişey olabilir zorlama kendini ve vücudunu cok
bn de unide verdim ama hergun en az 20dk yürüyordum ve neredeyse aç geziyordum

terlemek bunyene bağlı bişey olabilir zorlama kendini ve vücudunu cok
bn de unide verdim ama hergun en az 20dk yürüyordum ve neredeyse aç geziyordum

zaten bayanların ömrünün yarısı aç gezmekle geçiyo herkes mutlaka bi seferde olsa bu duyguyu tatmıştır eminim eskiden birilerine hoş görünmekti amaç şimdi diyorum evlencem 1 kaç yıl sonra çocuk olsa bu kiloda hamile kalsam yüzü bulcam ben biliyom kendimi ondan sonra artık her türlü hastalık mevcut olcak bende kesin bide gelinlik işi devreye girdi geçenlerde düğüne gittik allahım bi şişman gelin bide straplez giymiş dedm bunedir böyle annemde dedi bu gidişle sennde ondan farkın kalmıcak hayal:):) yemeğe gittikçe aklıma o kız geliyo dyom ben öyle olmamalıyım sonra unutyom açlığımı ama şuan çok açım çook:( ayy canım valla nasılda olmuşm görüyosun demi böle dokununca patlıyom çenem açıldı çenem leslie yürüye yürüye:):):)

tatlim spor yaparkan göbegine, kollarina, ve bacaklarina poset gibi bisey bagla :34: posetli bölgeler feci terliyor, ve o ter cok yag yakiyor :8::8: bende öyle yapiyorum :8:

tatlim spor yaparkan göbegine, kollarina, ve bacaklarina poset gibi bisey bagla :34: posetli bölgeler feci terliyor, ve o ter cok yag yakiyor :8::8: bende öyle yapiyorum :8:

hergün öyle yapıcam diyorum ama bitürlü nasip olmadı bugünden itibarende öyle deniyim poşeti kesip kesip sarcammı nasıl yapçak onu ben hergün streç kullnamam çünkü annemin streçleri azcık kıymetli hahaha:)

hergün öyle yapıcam diyorum ama bitürlü nasip olmadı bugünden itibarende öyle deniyim poşeti kesip kesip sarcammı nasıl yapçak onu ben hergün streç kullnamam çünkü annemin streçleri azcık kıymetli hahaha:)

vallah ben strec kullaniyorum, annem kiziyor bitirdin diye ama ne yapiyim mecbur:1::1: evet poseti kesip kesip sar göbegine yapistirici bandla yapistir, sonra tshirt giy ve öyle yap sporu cok faydali:23:

vallah ben strec kullaniyorum, annem kiziyor bitirdin diye ama ne yapiyim mecbur:1::1: evet poseti kesip kesip sar göbegine yapistirici bandla yapistir, sonra tshirt giy ve öyle yap sporu cok faydali:23:

evet bak bant aklıma gelmemişti sen neler yapıyosun başka canım benim back yapımda kalın of umarım gider sporla falan bi umutla yapıyom bide uğraşma onlar incelmez yapısı o diyenler olmuyomu çıldırıyom:(:(

Back
X