Bende katılmak istiyorum aranıza.Bir haftadır sizleri okuyorum.Aslında üye olalı baya olduda ben hiç aktif kullanmadım. Valla benide gaza getirdiniz.Bende zayıflamak istiyorum.3 gündür lelie yapmaya başladım.Çok eğlenceli.
86 kilo ile başladım.henüz 4-5 gün oldu.85 kiloyum.ama benim bi dez avantajım var.ben menepozum.Dolayısıyla kilolar benden gitmemek için baya diretiyorlar.üstelik hormon ilacıda kullanıyorum.70 bile olsam.O bile güzel olurdu:44:.sabahları ufak bi sandviç yapıyorum.İçine kibrit kutusu kadar peynir iki tane zeytin koyuyorum.bunun yarısını sabah8 gibi yarısınıda 10 dayiyorum.öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa ya ana yemeği susuz olarak yiyorum .yanında salata yada yoğurt oluyor.yada çorba içiyorum.4 teçayla bir tane büskivi yada bu gün 50 -60 tane leblebi yedim.bu akşam susuz tarafından kapuska yedim.inşallah bu sefer vazgeçmeden devam edebilirim.her akşam size yazıcam.kendime nasıl topik açacağımı bilmediğimden seninkine yazdım canım.inş sende bende şu pis kilolardan kurtuluruz
.haaa ayrıca ben bütüngün oturarak çalışıyorum.