ağlamak istiyorum kızlar bugün öğle yemeğinde dayanamayıp pide yedim poffff napıyorum ben yaa( ağlıcam
![]()
valla ilk haftan zannettim ilk önce,sonra geçmişe dönük baktım. 2 hafta olmuş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlamak istiyorum kızlar bugün öğle yemeğinde dayanamayıp pide yedim poffff napıyorum ben yaa( ağlıcam
![]()
valla ilk haftan zannettim ilk önce,sonra geçmişe dönük baktım. 2 hafta olmuş.yok öle 2,haftadan hemen kaçamak yapmak. ilk hafta olsa alısma donemı derdım ama ı ııh
hemen kendine gel bakıym
![]()
![]()
evet bak bant aklıma gelmemişti sen neler yapıyosun başka canım benim back yapımda kalın of umarım gider sporla falan bi umutla yapıyom bide uğraşma onlar incelmez yapısı o diyenler olmuyomu çıldırıyom![]()
![]()
bu son olsun ama hayal
bisey olmaz takma bu kadar kafana, arada kacamaklar oluyor malesef
bundan sonra bidaha yemezsin pideyi, ders olmustur umarim sana
sen ne kadar kilo vermek istiyorsun bu arada?
canım ben iki hafta önce 70 tim ayın 14dnde tartılcam bdaha 57 olmak istiyorum 13 kiloammada varmış yolum
ben yaklasik 3 hafta her gün 40 dk spor yapiyorum tatlim
ilk zamanlar zor oluyordu ama sonra bi baktim spor yapinca kilolar daha cabuk gidiyor hirslandim ve artik hic zor gelmiyortabii canim spor yapinca erir her tarafin sen merak etme, ilk sonuclari bi kac ay sonra belli olur zaten her gün düzenli yaparsan
aynen öyle diyenler cok oluyor, mesela ben diyete karar verdigimde bazi kisiler "insallah basarirsin" dediler, ama öyle bi dediler ki sanki "aman bosuna ugrasma sende bu bogaz varken sen hic bisey basaramazsin" der gibi
cok morel bozucu bisey
ama onlara inat basaririz biz hayalcim
![]()
13 kilo benim kulagima cok az geliyor..bende 30-40 kilo vermem lazimbenim yolum daha uzun
![]()
yılmak yok olucak bu sefer ilk defa kendime inanıyorum sende bırakmıcaksın kendini seneye bu zamanlar başka konularda birbirmize akıl vercez kilo sorunumuz olmucak çıtırcık olcaz sıkmak yok canını o kilolar müsafirliğe geldiler gitmek için valiz hazılıyolar şimdi sonra bi bakçak hoppacık gitçekler hem nolcakki insan oğlunun başaramıyacağı ne var allah izin verdikten sonra
canım ben iki hafta önce 70 tim ayın 14dnde tartılcam bdaha 57 olmak istiyorum 13 kiloammada varmış yolum
Şu boğazımı tutup günde en az 30 dakika yürüsek kilo dert olmaktan çıkacak ama.
Gruppal - Dynamic 410M Koşu Bandı!
koşu bandı rıyodum, şimdi havalar soğuk dışarı çıkmakk zor geliyo. benim hoşuma gitti sizce.
tv kaşısında tempolu yürüyüş.![]()
Canım belirli zaman sonra o yürüyüş bantından sıkılıyosun o yzden leslie teyzem en iyisi hem sadece yürütmüyo güzle heraketler yaptırıyo tercih ederim sıcacık evimde leslie teysemle:):)
ben de istiyorum leslie teyzem olsun.
herkese merhabaaaa
ıkı gundur gıremıyorum ınternete dun aksam ısten gec geldım ve temızlk vardıOncekı aksam da evde yoktum derken gıremedım ve lıstelerımı yazamadım sımdı hemen lıstemı yazıorum
persembe gunu
sabah: Form bıskuvı bır kk beyaz peynır ve cok az kasar
ogle: Corba ıspanak yemegı yogurt ve kucuk 2 tane borek
Aksam: Bıraz patlamıs mısırNeden yedıysem onu da aksam aksam ılk gun pek ıyı degıldı yanı
cuma gunu
sabah: Peynır zeytın ıkı dılım ekmek bırı buyuk(normal yanı) dıgerı kucuk ve meyve suyu
ogle: Corba balık salata
aksam : Kofte cay
ve tabı ıkı gun boyunca bol su ıste ılk ıkı gunun lıstesı
Bu sabah 1 kase nesfıt![]()
ilk gunler kaçamak oluyor. :) cuma günü akşam çok hafıf geçmiş. Birde ara yok hiç.
herkese merhabaaaa
ıkı gundur gıremıyorum ınternete dun aksam ısten gec geldım ve temızlk vardıoncekı aksam da evde yoktum derken gıremedım ve lıstelerımı yazamadım sımdı hemen lıstemı yazıorum
persembe gunu
sabah: form bıskuvı bır kk beyaz peynır ve cok az kasar
ogle: corba ıspanak yemegı yogurt ve kucuk 2 tane borek
aksam: bıraz patlamıs mısırneden yedıysem onu da aksam aksam ılk gun pek ıyı degıldı yanı
cuma gunu
sabah: peynır zeytın ıkı dılım ekmek bırı buyuk(normal yanı) dıgerı kucuk ve meyve suyu
ogle: corba balık salata
aksam : kofte cay
ve tabı ıkı gun boyunca bol su ıste ılk ıkı gunun lıstesı
bu sabah 1 kase nesfıt![]()