Çok kılo vermem lazım çok :((

ağlamak istiyorum kızlar bugün öğle yemeğinde dayanamayıp pide yedim poffff napıyorum ben yaa:(( ağlıcam :(:(

valla ilk haftan zannettim ilk önce,sonra geçmişe dönük baktım. 2 hafta olmuş. :20: yok öle 2,haftadan hemen kaçamak yapmak. ilk hafta olsa alısma donemı derdım ama ı ııh :4: hemen kendine gel bakıym :57: :1::1:

valla ilk haftan zannettim ilk önce,sonra geçmişe dönük baktım. 2 hafta olmuş. :20: yok öle 2,haftadan hemen kaçamak yapmak. ilk hafta olsa alısma donemı derdım ama ı ııh :4: hemen kendine gel bakıym :57: :1::1:

:4:Çek saçımı minik pofff çok pişmanım :(:( ceza olarak 5 mil akşaama bana hıh:(:(:(:( sondu bu bidaha yok simitte yemicem artık biittii :20: kim bilir kaç kalori aldım akşam inleyene kadar sporrr senmisin yiyen hıh:(:(

evet bak bant aklıma gelmemişti sen neler yapıyosun başka canım benim back yapımda kalın of umarım gider sporla falan bi umutla yapıyom bide uğraşma onlar incelmez yapısı o diyenler olmuyomu çıldırıyom:(:(

ben yaklasik 3 hafta her gün 40 dk spor yapiyorum tatlim:8:
ilk zamanlar zor oluyordu ama sonra bi baktim spor yapinca kilolar daha cabuk gidiyor hirslandim ve artik hic zor gelmiyor:46::46: tabii canim spor yapinca erir her tarafin sen merak etme, ilk sonuclari bi kac ay sonra belli olur zaten her gün düzenli yaparsan :29: aynen öyle diyenler cok oluyor, mesela ben diyete karar verdigimde bazi kisiler "insallah basarirsin" dediler, ama öyle bi dediler ki sanki "aman bosuna ugrasma sende bu bogaz varken sen hic bisey basaramazsin" der gibi:47: cok morel bozucu bisey:31: ama onlara inat basaririz biz hayalcim:29::29:

ağlamak istiyorum kızlar bugün öğle yemeğinde dayanamayıp pide yedim poffff napıyorum ben yaa:(( ağlıcam :(:(

:20::20: bu son olsun ama hayal :1::1: bisey olmaz takma bu kadar kafana, arada kacamaklar oluyor malesef:1: bundan sonra bidaha yemezsin pideyi, ders olmustur umarim sana:34: sen ne kadar kilo vermek istiyorsun bu arada?

:20::20: bu son olsun ama hayal :1::1: bisey olmaz takma bu kadar kafana, arada kacamaklar oluyor malesef:1: bundan sonra bidaha yemezsin pideyi, ders olmustur umarim sana:34: sen ne kadar kilo vermek istiyorsun bu arada?

canım ben iki hafta önce 70 tim ayın 14dnde tartılcam bdaha 57 olmak istiyorum 13 kilo :(ammada varmış yolum

ben yaklasik 3 hafta her gün 40 dk spor yapiyorum tatlim:8:
ilk zamanlar zor oluyordu ama sonra bi baktim spor yapinca kilolar daha cabuk gidiyor hirslandim ve artik hic zor gelmiyor:46::46: tabii canim spor yapinca erir her tarafin sen merak etme, ilk sonuclari bi kac ay sonra belli olur zaten her gün düzenli yaparsan :29: aynen öyle diyenler cok oluyor, mesela ben diyete karar verdigimde bazi kisiler "insallah basarirsin" dediler, ama öyle bi dediler ki sanki "aman bosuna ugrasma sende bu bogaz varken sen hic bisey basaramazsin" der gibi:47: cok morel bozucu bisey:31: ama onlara inat basaririz biz hayalcim:29::29:

sorma ya biri lipoliz yaptır diyo öteki zayıflama hapı kullan her ağızdan başka bir öneri madem bukadar biliyonz kendi totonuzu niye eritmiyonuz dicem diyemiyom sonra başlıyolar sanki basenler gitçekmi onlar genetik bacakar incelmiyo genetik sizin beyninizde genetikmi yoksa sonradanmı gelişi durdu dicem pöff dyom hayal sus annem kızar hahhaa:) ama leslie teyzeciğim beni iziyo görüyo ondan ayna karşısına geçiyom onuda karşıma alıyom baka baka yapıyom daha çok terliyim dye klimayıda bi yakıyom oh sıcacık :):) bugün poşette geçircem inanmak istiyorum nişanlığımda baktım okadar güzel kıyafettin içinde bir boğa yatıyo hiç güzel dğeildi herkes çok beğendi ama ben zayıflayıp o kıyafeti kına gecemde gitmek istyorum nişanım evde olduğu için çok kmse görmedi artık insanların yüzün ne kadar güzel bide şu basenlerin olmasa ama napçan genetik demesinden yoruldum sizsiniz genetik :57:

13 kilo benim kulagima cok az geliyor..bende 30-40 kilo vermem lazim:25: benim yolum daha uzun :31:

yılmak yok olucak bu sefer ilk defa kendime inanıyorum sende bırakmıcaksın kendini seneye bu zamanlar başka konularda birbirmize akıl vercez kilo sorunumuz olmucak çıtırcık olcaz sıkmak yok canını o kilolar müsafirliğe geldiler gitmek için valiz hazılıyolar şimdi sonra bi bakçak hoppacık gitçekler hem nolcakki insan oğlunun başaramıyacağı ne var allah izin verdikten sonra

yılmak yok olucak bu sefer ilk defa kendime inanıyorum sende bırakmıcaksın kendini seneye bu zamanlar başka konularda birbirmize akıl vercez kilo sorunumuz olmucak çıtırcık olcaz sıkmak yok canını o kilolar müsafirliğe geldiler gitmek için valiz hazılıyolar şimdi sonra bi bakçak hoppacık gitçekler hem nolcakki insan oğlunun başaramıyacağı ne var allah izin verdikten sonra

evet bende kendime bu sefer inaniyorum, zaten 6 kilo verdim bile:64:
seneye bu zamanlar ikimizde citirdak olacaz, düsüncesi bile cok güzel, yasamasi dahada güzel olacakkkkk:21:

kızlar günaydın dün yediğim pideler için kendime ceza olarak 5 mil verdim poşetleride sardım suyumu ve kiraz sapı çayımı aldım başladım allahım sucuk gibi terlerdim oh oldu sana dedim sonra bi duş oh mis uyudum :)

Şu boğazımı tutup günde en az 30 dakika yürüsek kilo dert olmaktan çıkacak ama.

Gruppal - Dynamic 410M Koşu Bandı!

koşu bandı rıyodum, şimdi havalar soğuk dışarı çıkmakk zor geliyo. benim hoşuma gitti sizce.

tv kaşısında tempolu yürüyüş. :21:

Canım belirli zaman sonra o yürüyüş bantından sıkılıyosun o yzden leslie teyzem en iyisi hem sadece yürütmüyo güzle heraketler yaptırıyo tercih ederim sıcacık evimde leslie teysemle:):)

herkese merhabaaaa :3:

ıkı gundur gıremıyorum ınternete dun aksam ısten gec geldım ve temızlk vardı :31: oncekı aksam da evde yoktum derken gıremedım ve lıstelerımı yazamadım sımdı hemen lıstemı yazıorum

persembe gunu

sabah: form bıskuvı bır kk beyaz peynır ve cok az kasar
ogle: corba ıspanak yemegı yogurt ve kucuk 2 tane borek :43:
aksam: bıraz patlamıs mısır :43: neden yedıysem onu da aksam aksam ılk gun pek ıyı degıldı yanı :(

cuma gunu
sabah: peynır zeytın ıkı dılım ekmek bırı buyuk(normal yanı) dıgerı kucuk ve meyve suyu
ogle: corba balık salata
aksam : kofte cay

ve tabı ıkı gun boyunca bol su ıste ılk ıkı gunun lıstesı :27:

bu sabah 1 kase nesfıt:56:

:54: ben de istiyorum leslie teyzem olsun.

canım aramıza hoş geldinn....
topiğin hayırlı vede uğurluuuuuu olsun:9: asu_asu

burda birbirimize destek olarak vercez kiloları inş.

leslie çok harika tavsiye edeirm...
yaptıktan 1 gün sonra kollarım,ve belimin yankısımları ağrıyo buda işe yaradını gösterir.
ben leslie yaptıktan sonra vucüdum hala sıcakken mekik,bacak hareketleri,bel egzersizleri yapıyorum.
10 15 dk falan sürüyo....:72:

Son düzenleme:

ıkı gundur gıremıyorum ınternete dun aksam ısten gec geldım ve temızlk vardı :31: Oncekı aksam da evde yoktum derken gıremedım ve lıstelerımı yazamadım sımdı hemen lıstemı yazıorum

persembe gunu

sabah: Form bıskuvı bır kk beyaz peynır ve cok az kasar
ogle: Corba ıspanak yemegı yogurt ve kucuk 2 tane borek :43:
Aksam: Bıraz patlamıs mısır :43: Neden yedıysem onu da aksam aksam ılk gun pek ıyı degıldı yanı :(

cuma gunu
sabah: Peynır zeytın ıkı dılım ekmek bırı buyuk(normal yanı) dıgerı kucuk ve meyve suyu
ogle: Corba balık salata
aksam : Kofte cay

Bu sabah 1 kase nesfıt:56:

ilk gunler kaçamak oluyor. :) cuma günü akşam çok hafıf geçmiş. Birde ara yok hiç.

ıkı gundur gıremıyorum ınternete dun aksam ısten gec geldım ve temızlk vardı :31: oncekı aksam da evde yoktum derken gıremedım ve lıstelerımı yazamadım sımdı hemen lıstemı yazıorum

persembe gunu

sabah: form bıskuvı bır kk beyaz peynır ve cok az kasar
ogle: corba ıspanak yemegı yogurt ve kucuk 2 tane borek :43:
aksam: bıraz patlamıs mısır :43: neden yedıysem onu da aksam aksam ılk gun pek ıyı degıldı yanı :(

cuma gunu
sabah: peynır zeytın ıkı dılım ekmek bırı buyuk(normal yanı) dıgerı kucuk ve meyve suyu
ogle: corba balık salata
aksam : kofte cay

bu sabah 1 kase nesfıt:56:

aramiza yine hosgeldin tatlim :)
ilk günde kacamaklar oluyor, bendede olmustu...ve hala oluyor yani:20: ama bundan sonra yok kacamaklar:1: menün güzel ama yinede, azicik patlamis misirdan bisey olmaz sanirim.:8:

Back
X