merhaba,
konu beni de yakından ilgilendirdiği için bir kaç cümle yazmak istedim... ben şu an 34 haftalık hamileyim, 118 kilo ile hamile kaldım, ilk 4 ayda 8 kilo verdim, sonrasında 4 kilo aldım toplamda, şu an 114 üm... bakalım doğuma kaç kiloyla giricem. Bu arada kilo verdiğim dönemde kesinlikle mide bulantım olmadı, tansiyonum çıkmadı, şeker ölçümü 2 kere yaptırdım hep normal değerlerde çıktı. çok rahat bir hamilelik geçirdim, şu an sadece küçük bir göbeğim var, doktorum başından itibaren kaç kiloyla başladığın değil, kaç kilo aldığın önemli dedi... tuzu da hiç kesmedi... çok şükür ki bütün testlerim de çok güzel çıktı, hiç bir şeyi esirgemedim, canımın her istediğini yedim ama insanın canı her şeyi de yemek istemiyor, özellikle abur cubur tarzı şeyleri ve şarküteri ürünlerini hiç yiyesim gelmedi, sanırım bu da Allahın bir hikmeti, yediklerinin sağlıklı olmasını, bebeğine yaramasını istiyorsun... oturduğum şehirde kimsem yok, aileler uzakta, bu yüzden temizliğimi de hep kendim yaptım, yemeğimi de öyle, hala da çok aktifim... çok uzatmadan eğer çok kilolu hamile kaldıysanız, bu dünyanın sonu değil, herkesin hamileliği farklıdır, milletin boş konuşmalarına kulaklarınızı tıkayın, biraz dikkat edin yeter, Allah hepimizin yardımcısı olsun, umarım sağlıklı hamilelikler geçirip, sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
sevgiler...