cok kirdi beni... lütfen yardim edin!!!

pinar_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
74
0
86
34
Almanya
merhaba arkadaslar,

sizi kendi hikayemi anlatmak istiyorum, ben daha 18ime girmeden malesef cok kötü seyler yasadim. bana ögüt verirseniz cok sevinirim:

yaklasik 3 senedi erkekarkadasimla beraberim. birbirimizden uzaktayiz, senede acak bikac kere görüsebiliyoruz. o bana cok seyleri yasakladi, örnegin dar giymeme karsi, highheels giymemi istemio solariuma gitmemi izin vermio, makyaj yasak ve baska böyle seyler. ben herseye raziydim cünkü onu delicesine seviyorum... ama bikackere uymadim onun dediklerine ve yalan söyledim, vicdanim cok sizladi ve ona anlattim ona bikackere (toplam en fazla 8 kere) yalan söledimi. o cok kizdi ve cok öfkelendi ve bana 'sen adam oluncaya kadar sana kötü davranacagim' dedi ve gercektende öyle oldu... benden camda soyunmami istedi acik sacik resimler göndermemi istedi (halbuki simdiye kadar sadece elimi tutabildi) bana demedigi küfür kalmadi ve bana 'eger yapmazsan demek beni sevmiosn' dedi. ve bende uydum ona ve dediklerini yaptm ama fazla dayanamayip hastanelik oldum... hastaneden ciktiktan snra yine küfür yedim fakat snra yeni sayfa actik... iliski yürüodu taki kavga edene dek. kavgada bana yine küfür basti ve snra özür diledi ama ben artik ona eskisi gibi davranamiyorum, beni cok kirdi... beni herseyden cok sevdigini söylüyor ben napicam simid??? lütfen yardim edin bana lütfen!!!

kendi çıkarları için seni kullanıyor. kendi egolarını bastırmak için senin üstünde baskı kurmaya çalışıyor.
hayatının en güzel zamanları bu piskopatla geçirmen ne kadar doru olurki.

:s bu ne resmen sapik yaa psikolojisinde bozukluk var, ne kadar sevsende boyle seyler yapilir mi cnm yaa, allah korusun yaa internete fln koyarsa neden bu kadar guveniyorsun ?? Bana kalirsa durma bununla dunyada bi tek o yok, seni kullaniyor boyle boyle yap diyince. Kaç yasindasin? yazik degil mi sana?

ne demek cam da soyunmami istedi canim? yol ver gitsin senden boyle bisey isteyen bi adam senin sevgine layik olabilir mi..
canim benim yasin kucuk olabilir ama yuregin buyuk senin boyle insanlari yuregine koyma..
cok gencsin yazik etme kendine..

ben iki hafta snra 18ime gircem... cok seviyorum resmen baglanmisim ona, kopamiyorum ondan, oda benden ayrilmak istemiyor... hayatima bir son koymak istedim ne yazik ki beceremedim ve suclusu sade ve sadece o!!! bilmiyorum yaa, ne yapicagimi sasirdim. o cok agladi oona artik sevgi dolu davranmadigim icin, ama elimde degil... haftaya gelio yanima, bulusacagiz... hani tam manyak sevenlerden var ya o iste öyle birisi... BENI YANLIZ BIRAKMADIGINIZ ICIN TESEKKÜR EDERIM

tatlim dedigim gibi daha coook gencsin yani kimse icin kendi heba etme kimse icin de kendine kiyma.. gun gelir o kiyamadigin insanlar sana fena kiyarlar gozunun yasina dahi bakmadan ceker giderler. o yuzden bir yanlis yapma canim.. kendine cok dikkat et.. seviyorsaniz insan gibi sevin aci cektirerek psikopatllik derecesinde degil birbirinizi yipratmayin.. konus tatlim onunla bu sekilde psikolojinin bozuldugunu soyle.. ve unutma emin ol kimse vazgecilmez degil.

yaşın küçük canım sen bunu aşk sanyısun ama tutku olmuş bu.
seni kullanıyo nede olsa beni seviyo her istediğimi yapar diyo,taviz verme artık bikaç gün üzülürsün geçer tatlım..

canm senn bu yaşadğın ne aşk nede başka bişey düpedüz seni kullanmaktr yani camda soyun açık resimler yolla falan ne cesaret sendekide istediklerini yapıosun.. ben kaç yıldr pc kullanıyorum bi kez olsun hiç bi zmn cam almadım evime..ya senn o resmlerini internete koysa napcaksın?? canım dikkat et bu devirde babana bile güvenmyceksin.. helede az görüştüğün bi sevgiline nasıl güveniyorsun nasıl onun emirlerine boyun eğiyorsun.. sana tawsiyem canm en yakın zmnda bu arkadasa yol wer msn adresini değiştr telefonlarına bakma vs vs unut gitsin sana bundan zarar gelir.. ok

allahtan yüzümü hicbirzaman göstermedim öyle igrenclikler yaparken, orda rahatim... okadar kolay olsa hemen terk ederim... haftaya buluscam ondan snrasina bakarim yardiminiz icin tskler

ayy hepsini okumadım bile !!
sen manyak mısın canım ? souyor musun hala sen hayvansın da sevgilin hayvan terbiyeci mi? senin annen baban var başında o kim ya? kendine bunu nasıl yaptırıyorsun? aklını başına topla ve derhal hayatından uzaklaştır. git gençliğinin tadını çıkartklava:

bu arada olaylardan snra konustuk olup bitenler hakkinda, bana oda benden öyle igrenc seyleri beklerken cok aci hissetigini söledi... ben ona yalvardim bu iliskiyi bitirsin diye ama benden öle igrenc seyler istemesin, cok agladim oda dayanamayip vazgecti bundan... evt bencede tutku bu artik ne yapacagimi sasirdim veeee (kizmayin lütfen) harbiden ne yapacagimi sasirip, koluma adini cizdim ve öyle derin cizdim ki cikmamamz hale geldi... gercekten bu cocuk beni darmadagin etti ve yinede bunlari gözönümde bulundurarak birakamioyrum... beni anlayan yok mu???

sen onun kölesi misin. 15 yaşından beri herşeyini kısıtlayan biri.
gençliğini yaşaman gereken bu zamanda ,birinin kölesi olmayı kabul etmişsin ya..
aferin sana..
sevgi sence bu mu.
sana o kadar saygılı ki,cam açtırıp birde soyun diyor,açık resimler yolluyor.
küfürler,ediyor.
ve sende bütün bunlara evet deyip ilişkiye devam ediyorsun.
yazık.

evt anne babama cok yazik, ben üzgün oldugumda onlarda cok üzülüo. annem onu ii bi cocuk olarak bilio... hickimseye anlatamadim bunca olanlari... tsk ederm

annen baban seni neden bir psikoloğa götürmüyor.
benim kızım koluna adını çizcek,yara yapacak orayı ,asla durmam.tuttuğum gibi psikolağa götürürüm...

buna hakkaten inandin mi?

yok bu yapılanların çocuklukla saflıkla cahillikle alakası yok.
basbayağı aptallıkla alakası var.
hiçbir aklı başında genç kız koluna façalar atıp, kamera karşısında soyunmaz.
sonra da iyiki yüzümü göstermemişim diye züğürt tesellisine girmez.
her seven sevgilim beni terketmesin diye kameraya karşı striptiz yapacaksa giyinik hatun kalmaz etrafta.
yok benim böyle konulara yorumum..
herkes akıllı olacak..

Sana engeller yasakalr koymasına nasıl izin verirsin ya:mymeka:
Anan baban koysa eminim dinlemicek yapardın.kaydirigubbakcemile
Sakın bana aşk sevgi deme
Seven insan bu kadar kör olup camda soyunmaz. Seven insan bu kadar alcalıp sevdiği kızı karşısında soydurmaz:mymeka:
Sizinki sevgi aşk değil ve sakında kullanma bu sözcükleri sevgi aşk ı karalama lütfen...

Koluna adını cizmekte ne demek ya.
Seninki ne tutku ne aşk nede sevgi.
Bunların hiç birini ne sende nede o şahsiyette göremiyorum.
Birbirinize eziyet etmeden onun sana silah zoru vamrış gibi soydurması.
Bunları kabul ettiğine inanamıyor ve seni alkışlıyorumalkisalkisalkis

Yardım edicek bir şey göremiyorum. O istiyor sen kukla gibi yapıosun.
Bir birey olmak istemiyosun kabul ettiğine göre. Kusura bakma sana yardım edicek tek cümlem bile yok.
Acayip kızdım yaaaa:mymeka:

çok saçma bi durum ne demek soyunmak tabiki görümeyeceksin artık

aslinda inanamadim... cesaret yok terk etmeye gücüm yok, öyle bitmis bi haldeyim ki... tiryakisi oldum cocugun... umarim hersey birgün biter ben hayatin akisina birakcam ve haftaya neler olacagina bagli... off ne biliim yaa biliyorum siz benden daha olgunsunuz benden daha tecrübelisiniz, ama birakamiorm iste... kendim tükenip bitiorm evt ruhen hastalandim bile!!! özür dilerim cok igrenc bi insanim ben evt bakarmisiniz neler neler yaptm ama olmuo iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…