cok kirdi beni... lütfen yardim edin!!!

iradene sahip cikmak olurunu olmazini belirlemek senin elinde,Allah sana neden akil vermis hic dusundun mu? senden her ne isteyen olursa okey tamam demek icin mi acaba?? istediginle istedigini elbette yasarsin ancak bunu kendin istedigin zaman yasin belli bir yasa geldigi zaman. bu durumda sen de yaptiklarini dogru bulmuyorsun aklini kullancaksin iradene sahip cikcaksin arkadasim..
kucuk degilsin buyumussun...

ne yapacaksın. bu tiryakilikten kurtulmak için,annen ve babanla herşeyi konuşup,seni bir psikoloğa götürmelerini isteyeceksin.
bu kadar basit...

allahtan yüzümü hicbirzaman göstermedim öyle igrenclikler yaparken, orda rahatim... okadar kolay olsa hemen terk ederim... haftaya buluscam ondan snrasina bakarim yardiminiz icin tskler

iyiki yüzünü göstermemişsin. ama başka yerlerini göstermişsin.
keşke yüzünü gösterseydinde soyunmasaydın.
ya onları sana karşı kullanırsa ne olacak.
nasıl güveneceksin.

terminim var bile pisikolokda... umarim birgün bu kabus biter... cok ama cok tesekkür ederim... simdi 'artik kendimi ezdirmeyecegim' demek isterim, nasil basliim ki??? ben onu sap diye terk edemem, neyse kusura bakmayin kafanizi sisirdim...

hiçbir konuya ben buna inanmıyorum yazmam ama size inanmıyorum.
18 yaşında bir kızın bu kadar pervasızca teşhircilik yapıp sonra da terkedemiyorum napıyım demesine inanmıyorum, inanamıyorum.

şahsen senden kaç yaş büyüğüm ama bu konuda hiç tecrübem yok üzgünüm.
hiç sevgilim için kameraya karşı striptiz yapmadım ben.

allah akıl fikir versin ne diyim..

sevgınızın boyutuna saşırdım ezıldım buyuklüğü karsısında ben kımseyı böyle camda suynacak kadar sevmedım...
artı çok kırdı demıssın..
aklın nerde senın..
soyunmayı nasıl kabul ettın anlamadım..
yazık ..ve hala kırıldım dıyosun..
bas tekmeyı sırtına..
yol ver ..

Son düzenleyen: Moderatör:
inan bendede soru işaretleri başladı bu konu da...
umarım yanılıyorumdur...

inanmiyorsaniz ozaman lütfen yorum yazmayiniz... ben striptiz yaptm demedim veya yanlis anlatim edep yerlerimi görmedi ama iccamasirla gördü!!! ben neden yalan söliim ki burda??? beni tanimiosunuz etmiosunuz sadece yardim akil istedim...

neden kızıyorsunuz ki, siz de güvenmiyorsunuz belli, ki web camde yüzünüzü gizlemişsiniz soyunurken. güvenmiyorsunuz zaten, ne için akıl ya da yardım istediğiniz anlaşılamadı.

soyunmami istedi acik sacik resimler göndermemi istedi (halbuki simdiye kadar sadece elimi tutabildi) bana demedigi küfür kalmadi ve bana 'eger yapmazsan demek beni sevmiosn' dedi. ve bende uydum ona ve dediklerini yaptm ama fazla dayanamayip
burda ona uydumdan anladığımız soyundumdur arkadasım..
senın yazın bu!!

buraya katilmamin nedeni bana karsi hüküm etmeden bana akil lvermek cünkü arkadaslarima sadece bana emirler verdigini söledim ve bana cok kizdilar... kusura kalmayin cok üzüldüm, dediklerimin hepsi gercek!!!

soyundum yazmışsın.
kameraya karşı soyunmak benim için striptizdir.
edep yerini görmedi iç çamaşırınla gördü.
"sorun değil o zaman, nolcek yazın bikini giyiyoz nasılsa" dememizi mi bekliyordun.
sizi tanıdığını iddia eden kim oldu burda.

ama kameralarla bu kadar haşır neşir olursanız tanınmanız yakındır.
ama yüzünüz görünmüyormuş neyse..

hayir beklemiyorum, zaten kendimden cok utaniorm...

bakiniz ben hafif kiz deglm, o cocuk benim ilk askim ilk erkekarkadasim!!! kendimden okadar igrendim ki, hayatima son vermek istedim!!! aklim düsüncem o anlarda durdu!!! neyse yorumlariniz icin yinede tesekkür ederim!!!

iyi o zaman bizden ne istiyorsunuz?
nasıl yorumlar bekliyorsunuz?

yapmışsın bi cahillik, şimdi sevgiline sarıl mutlu olun, her genç kızın başına gelir.
üzülme zaten yüzün görünmüyor, kimse tanımaz seni rahat ol..

umarım bu yorumu ünlemsiz olarak beğenirsin.
yok beğenmezsen de artık nasıl yazsak beğenilmiyor diyeceğim.

ben başka türlü yorum bilmiyorum çünkü..

kusura bakma ama yuh yani... ne bu ya... sende yapmışsın bunları...:mymeka:

çekgit ya bu yaşta bu kadar eziyet çekmeye değer mi ne kadar kişiliksiz oldugunu göstermiş zaten kimi istekleriyle (gerçi sadece isteyen suçlu değil )

bu yaşta bu kadar harcarsa seni ilerisini düşünemiyorum. daha çocuksun bu gunlerin kıymetini bil, gidip geri gelmeyecek sağlığının da

tek kelimeyle dumur oldum yaaaa-tatlicadiarzu- cnm bu aşka falan diil saplantı yapmışsın sen onu.. bi an önce kurtulmaya bak diorum ondan sana hayır gelmeeeezzzza.s.

hemen kendıni al ve bir psikoloğa götür. kollarını göster yaşadıklarını anlat, ailene söyle sana sahip çıksın. 10 yıl sonra başını taşlara vurmaktansa birileri şimdı sana dur desın daha az canın yanar. o göruntulerı kaydetmiştir sevgılın bunu bılesın, gıtmek ıstediğinde kullanacaktır. al burdan yak... kendıne gel kuçuk hanım bu dunya cok acımasız kendını kollamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…