çok kırgınım :((

reticent

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
20
1
16
Hakkari
kızlar öncelikle 1 yıllık ewliyim we 6.5 aylık hamileyim. cuma qünü eşimle tartıstık eşim askeri personel ve arkadasının kıyafetlerini yıkanması ve ütülenmesi için qetirmişti bende yıkadım ve ütüledim ütülerkende arkadası ile ilqili ewli mi felan diye sordum ki zaten tanımıyorum aklımda zerre kadar kötü bişe yok. lojmanda oturuyoruz we işe qiderkende kapı açıkken baqırdı felan bnde orda ne diye baqırıosun die kızdım oda siqara paketini fırlattı noluo be dedm yanıma qeldi omzumu sıktı ben birden boşaldım aqlamaya başladım banyoya qiderken kolumu tuttu yüzümü sıktı tokat attı qüya kendime qelim diye wurmuş ben kendimi kaybetmedim ki. nese defoldu qitti. akşam qeldi benm surat hiç qülmüyo oda hiç barısma çabasında diil. yemek yedi otrdu ailesiyle nette konusuo bende yanındayım belli etmiyorum ailesine ( bu arada ailesi benden kıskanıo oqullarını ). konusmayı bitirdikten sonra ben uyuorum uykm var dedm yattm. arkamdan oda qeldi yattı ama hiç sallamıyo kim küsmüş kim kırqın sallamıyo. c.tesi izinliydi kalktm kahvaltı hazırlarken oda kalktı konsmaya çalışıo konusurken tekrar tartsmya başladı düzqün bi iletişim yok yani. akşama kadar tek laf konsmadık. aksam sırtıma krem sürermisin diye çaqrdı krem sürücektm tkrar knusmya çalışıo tkrar tartşmya başladı. baktm acı çekio qel kremi sürüyüm dedm bana dokunma bu ne 1 senedir seni çekiorum şöyle böyle biterse bitsin felan dedi. artk bnmde sabır taşı çatladı senmi beni çekiosun benmi noluo sana be bitiosa bitsn seni mi çekicem benm aqrılarım benm acım bana yeter snnle mi uqrasıcam sesini kes dedm.bi kaç laf daha söledi sus be dedm. o sırada arkadası aradı yanına qitti. sonra kaynvalide aradı nete qir die ( eşim sölememiş bişe ) nete qrdmkonusurken eşim qeldi öpücük felan atıo sırnasıo sarılıo ben sadece özür bekliyorum kalbmi kırdın affettr kendni diorum sonra konusalm kameraı kapatnca dedm konuyu kapattk.eşim ailesile konusurken bişeye sinirlendi bende ne kızıosun dedm sanane diye baqırdı noluo be sana ne söledim dedm. sustu qülümsedi. kapattıktan sonra sanki o qelmemiş konusmamıs qibi tekrar küs. ve buqn ne öqle yemeqine qeldi nede aksam yemeqine bu qece nbetci sabah qelicek. sadece 1 kere eksiqn warmı die aradı. birazuzun anlattım farkndayım kusura bakmaın we 10 qün sonra ailesi bura qelicek 1 ay kalıcaklar (((((((( acaip bunalımdaım bide eşim böle yapıo

ah erkekler eşin biraz dengesiz sanırım... ailesi gelicek die arayı bozmamaya calışıo olabilir... sinir anında söylenen şeyleri kafaya takmayın malesef evlilik böyle birşey alttan alın barışın sonra bir iyi anında arkadasınızla dertlesir gibi derdinizi anlatın umarım sorununuz biter.

yaşadıklarına üzüldüm canım eşin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo sanırım keşke hamile olmasan yani hamileyken bunları yaşamak daha zordur
ailesi gelmeden al karşına konuş neler yaşadıgını neler hissettiğini anlat belki pişman olur hatasını anlar
evin içinde evcilik oynayacaksınız siz onun ailesi gelince ama bence ailesine anlat olanları onun sana nasıl davrandığını sonrada yardım al bence aslında onun yardım alması lazım sen doktora gidince onuda çağırır nasılsa
önunde zor 1 ylı var lohusalık dahil bu zamanda acıları tek çekme bırak herkes payına düşeni yaşasın
biz burdan ne desek boş aslında kararı verecek olan olayları yaşacak olan sensin sabırlı ol en doğru kararı ver

arkadaşım hiç alttan al failan diyemicem dengesizliğinin farkına varsın bi de üstüne hamilesin sana bu halinle değer vermezse bu kdr basit şeyleri büyütüyosa sonra ne olucak benim yaptığım gibi sen de sakın tepene çıkartma sen hamilesin ve hormonların şu an farklı çalışıyo sinirlenmen normal ama ona ne oluyo al karşına konuş bi de gelir ailesi gerer seni boşuna yıpratma derim.ben evliliğmin başından beri kendimi avuttum içime attım alttan aldım ama ben yıprandım hiç yokken patlayıveriyo insan.çevreme bakıyorum da cabbar olan kadınlar daha kıymetli eşlerine de hiç acımazlar walla.sen daha yolun başındasın şimdi mücadeni ver eşini ölç tart ama tavsiyem sakın ayrı yatma,gerekirse 1 ay konuşma ama sensizliğe alışmasın.

alttan al yaa bilmiyorum tokat filan atmis bebege filan bir anlik sinirle bisey yapar bosver ilk zamanlarinda boyle oluo demekki erkekler yaa bi dengesizlik bi anormallik yavas yavas otururur duzene sen bu surede akil ve fizik sagligina dikkat et belliki daha tam farkina varamamis aile ve babalik kavraminin ama duzelir.

zor Allah sabır versin
hamile halinizle bide tokat yemişsiniz
üzüldüm valla

kızlar çok tşk ederm cwplarınız için. dün aksam duramadım aradım napıosun sen ne die böle ypıosun ws. die sonra kapattım. tkrar aradı açmadım tkrar aradı açtım lan oqlm seni bida arayanın ben felan die saydı söwdü kapattı. sonra msj yazms. suçu yine benm üstüme attın ya helal olsun. hani dün bitsin dedqmde btsin demiştm ya bu sefer kesin bitsin kesin yazmıs. şu saate kadar tek kelime konusmadk sabah kahwltı hazırladım yedi yattı. suratına bile bakmıorum. ya biticek ne war anlamıorum ki. boşanmak bu kadar kolay mı bilmiorum. bide erkek sölüo bunu nasıl bişeyse. arsızlık olur namussuzlk olur boşanırsın ama ortada hiç bişi yk. ailesi konusucak bi insan diiller ki. bi kere anlatmıstım wurdu felan die oqlumu sen bu hale qetrdn demişti annesi. çok yalnızm ya cuma qününden beri aqlıorum( sizde olmasanz paylaşıck kmsem yok

kendi ailenize açsanız durumu. ay ne üzüldüm ya ne erkekler var

bende asker eşiyim seni çok iyi anlıyorum..tutarsızlık çok..aynı şeylerin beterini yaşıyorum..şimdi bile küs hatta yatakları bile ayırdık..bunalımdayım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…