kayınvalidemin bitmeyen 5 karış suratı !

Ayrica bu o

Bu olayin onunu hemen kes
Bu adam kullanmaya girer
Yatalak degil felcli degil
Is guc beklemeyin benden ben hamileyim bebegim olacak kendi evimi anca cekip ceviririm de
Arada supururum bazen silerim isim olmazsa yardim ederim vs deme sakın
Esine de soyle
Bu isi parayla yapan bir suru kadin var
Tutsun birini yaptirsin
zmaanı gelince söylücem zaten baktım anlamıyor

Gerçekten sizin eşlerinizde biraz zeka sorunu mu var ?
Kaç yıllık anasına ya anne kız hamile zaten kendi evinin işini zor yapıyor hem yapmak zorunda da değil sen çağır birini beklentiye girme benim karimdan diyemiyor mu??
Gerçekten şu cümleyi kuracak kapasite yok mu bu adamlarda ?
Kocanız şu cümleyi kursa kv 'ye b.k yemek düşer.
Ama işte sorun böyle adamları koca ve baba yapmakta.

bunun bi zeka sorunuyla alakalı olduğunu sanmıyorum bu bence biraz ağır olmuş.
eşimde temizlikçi gelsin dedi bi kaç defa tmm dedi ama hala aynı. he eşimle bu konularda evet tartıştım anlaşamadığımız durumlar oldu ama hamile olduğum için karışmıyor zaten. ben zaten diyorum eşim demiyorsa ben derim diye ben nasılsa gidicem yada gelicek görüşücez konusu geçtiğinde açık açık söylicem o lafın üstüne eşim zaten laf etmez. benim eşimin içinde art niyet yok hakkı savunur ama annesinin tek oğlu ve kadının kişiliği çok farklı o yüzden artık yorum yapmasını beklemiyorum. ben eşimden gayet memnunum kocam olduğu içinde gururluyum. tek tartıştığımız konu annesi ve annesine ne derse desin laftan anlamaması basşka bi konumuzyok. ben diyemiyordum kv me ama artık ben diyorum bende demesem tepeme çıkıcak kuma gibi yaşıcaz nerdeyse.

bunun bi zeka sorunuyla alakalı olduğunu sanmıyorum bu bence biraz ağır olmuş.
eşimde temizlikçi gelsin dedi bi kaç defa tmm dedi ama hala aynı. he eşimle bu konularda evet tartıştım anlaşamadığımız durumlar oldu ama hamile olduğum için karışmıyor zaten. ben zaten diyorum eşim demiyorsa ben derim diye ben nasılsa gidicem yada gelicek görüşücez konusu geçtiğinde açık açık söylicem o lafın üstüne eşim zaten laf etmez. benim eşimin içinde art niyet yok hakkı savunur ama annesinin tek oğlu ve kadının kişiliği çok farklı o yüzden artık yorum yapmasını beklemiyorum. ben eşimden gayet memnunum kocam olduğu içinde gururluyum. tek tartıştığımız konu annesi ve annesine ne derse desin laftan anlamaması basşka bi konumuzyok. ben diyemiyordum kv me ama artık ben diyorum bende demesem tepeme çıkıcak kuma gibi yaşıcaz nerdeyse.
O zaman bence hamilelik vs.demeyin sadece çünkü bu sefer doğumdan sonra da beklentiye girecek.
Çocuğu bahane etseniz çocuk büyüyünce beklentiye girecek kısaca hep bi beklenti olacak.
Açık ve net ben yapamam herkes kendi evini kendisi yapsın deyip kestirip atabilirsiniz.
Bir de mesela orada surat yapmış ya size keşke hiç muhatap olmasaydınız eve dalan cagirmasaydiniz böyle yaptigi zamanlarda hiçbir şey yokmuş gibi davranın bence kendi kendine somurtup otursun.

O zaman bence hamilelik vs.demeyin sadece çünkü bu sefer doğumdan sonra da beklentiye girecek.
Çocuğu bahane etseniz çocuk büyüyünce beklentiye girecek kısaca hep bi beklenti olacak.
Açık ve net ben yapamam herkes kendi evini kendisi yapsın deyip kestirip atabilirsiniz.
Bir de mesela orada surat yapmış ya size keşke hiç muhatap olmasaydınız eve dalan cagirmasaydiniz böyle yaptigi zamanlarda hiçbir şey yokmuş gibi davranın bence kendi kendine somurtup otursun.
zaten eve çağırmadım ki. annemlere geldi mevlit vardı oda önceden belliydi. o günde annem yakın nasılsa die gel kahvaltı yapalım die aradım bigün önceden ben sana hber veririm dedi bide nazlı zaten. neyse ertesi gün gazları bozulmş o beni aradı bende sordum gelcek msn die gelmicem dedi. sen bilirsin dedim. sonrada gaz arızayı aradım die haber vermek için geri aradığımda bana bunları söyledi bende ona cvbını verdim. konu böyle gelişti. mevlitede ben erken gittim kendisi sonradan evinden geldi. akşamada suratı 5 karış bana haber vermeden eşimi arayınca arasaydn belki bize giderdik deddimde tepki verdi yeniden. zaten mevlitte suratı 5 karıştı sormadım bile anladığım için konuşmadık doğru düzgün kendi kendine havalara girdi anlayacağınzı bende sormayınca delirdi noldu anne neyin var dicektim herhalde onu bekledi. kaç gün oldu araamadım oda aramadı aman banane somurtsun. dün annemi tarhanaya çağırmış annem diyor yüzünde güller açıyordu mevlitteki gibi değildi. diyorumya çok tuhaf birisi ya anlatamam yani.. ama emin olun bu konu bi daha geçer illaki temizliğiyle eviyle alakalı yanımda bişi dicek o zaman açık açık söylciem çocuğum olsa bile ben zaten çalışıyorum sen bak ben evi temizlieyime giremem anne ben kendim zaten çalışıyorm bi haftasonum var anca kendime yeterim birini bul yada bulalım ayda bir mi haftada bir mi ne istiyosan gelsin ben bu konulardan bunaldım benide arayıp yok diyince yanlış anlama başının çaresine bak diyip atıcam. ister beni yanlış anla ister anlama ama ben yapamam dicem. kendisi çok dobra bende o yüzden lafımı çekipde her sefernde gidemem. yahu orda olurum denk geliriz yapılır yada bi durum olur gidilir yapılır zor bişi değil elime yapışmaz ama bu benm görevim değil ki. kışlık hazırlanır melemen falan sonuçta bizede yapıyor giderim yaparım ederim bunlar sorun deil ama bu temizlik bıktırdı beni valla dicem isterse surat assın napabilirim.

Back
X