• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin bitmeyen 5 karış suratı !

merhaba arkadaşlar daha önced yorumlarım bazı konularım vardır.
15 haftalık hamileyim ve haliyle her işimi eskisi gibi yapamıyorum. cumartesi annemlerde mevlit vardı kayınvalidemde gelicek. sabahtan kahvaltya gel öyle gidelim dedim annem bi sokak altta oturuyor kayınvalidem arabayla 15 dk dolmuşla 2 vesait eşim getircekti ama gelmedi. neyse telefonda konuşurken bana yarına kimseye söz verme tarhana dökücem salonun süpürülmesi gerek dedi bende bi salonsa olur ama ben diğer yerleri yapamam dedim. tabikide diğer yerlerde olcak bnayramdan beri süpürmedim elim ağrıyor die dedi ( not parmağından ameliyt oldu dikişleri falan alındı). bende hamilieyim anne kendi işimi yapmıyorum kardeşimi çağırıyorum ben hepsini gelipr yapamam dedim. geçen hafta çağırdın ütünü yaptım kendi ütüm kaldı perdem yıkancak ev süpürcem ben yetişemem dedim. iyi sen kendi işini hallet dedi. bak yine söylüyorum bi salon süpürceksek neyse ama diğerlerine karışamam dedim.

neysee öğlen oldu ben anneme gittim oda geldi suratını görün 5 karış. geldi 10 dk sonra hemen başlasada bitse çok işim var evde die söylendi duymadım. suratının düşüklüğüne noldu falan demedim. mutfakta yedi çay içti etti içeri kuran okuması dışında girmedi bile. zorla girdi sonra surat 5 karış ne güldü ne söyledi. soranada mıy mıy hastaym gibi konuştu falan. çayı iç bana söylemeden eşimi ara açmayınca msj atmş gel beni al tekrar aramş falan haberim yok.
eşim beni aradı ben geldim annem insin die. noldu dedm beni aradı fln dedi. telefnda dedim suratı 5 karış dedim sende gel dedi eşim. yok belki derdini sana anlatır temizliğe gitmedmya bn gelemem dedm. anne gelmş bana haber vermedn falan dedm. sana haber verip napcam ki dedi tersledi. bende hani ne bilim haberm yok bize çıkardık falan yok seninde kendine göre işin var dedı. otururduk dedm. çok işim var oturulcak zaman değil dedi yine ters ters çıktı gitti.

ne aradı tabi ne sordu zaten arayıp sormazda beni beklemem hata :)

sizce benm bu laflarda hatam var mı yani ?? elim ağrıyor yapamıyorum diyor e bende hamileyim benden iş beliyor bildiğiniz. bu kadına iş temizlik yapnca cansın yapmayınca suratı böyle. gitmezsin surat gelmezsin surat oğlu olcak hayatında gelin desen yeri gelince iç kapı yeri gelince dış kapı.
Saka mı bu ne demek telefonla temizlige cagırmak.Ne munasebet. Oradayken yardım ediver dese neyse ki hamilesiniz o bile olmaz.Çok yuz vermişsiniz

Saka mı bu ne demek telefonla temizlige cagırmak.Ne munasebet. Oradayken yardım ediver dese neyse ki hamilesiniz o bile olmaz.Çok yuz vermişsiniz
yok eli rahatsız dikişleri faln alındı etti idare ediyor normalde zatende eli ağrıyor die yapmıyormuş sürekli zaten ağrıyor diyr tmm ağrıyodur inanıyorum ama bende hamileyim koşamam yani sonunda söyledim napayım

Yerin de olsam torunu hakkında herhangi bir şeye de karışmamasını söylerim, o mesafeyi korumalısın, her konuda. Torununu düşünen temizlik yaptırmaz bu halde. İki gün sonra torunu özledim sevicem diye gelir.

çocuga annem bakıcak ama rahat verceğini çokta sanmıyorum annemler yakınya gelir ben bakarıma girerse biraz zor ama torunu hakkında bi yorumu yokki sonradan konuşssun. diyorumya arayıp nasılsın kızım demez öyle bana çoğu zaman ben ararım. bahaneside bigün durup bigün geliyomuşuz halbuki yalan haftada 1 taş çatlasın 2 gideriz yanii eşime soruyor beni napıyor diee :)

Keşke baştan yapmasaydınız. Hasta olur sakat olur o ayrı. Ama böyle asık suratlı birine yardım etmeyin bile. Kaldıki siz hamilesiniz. Az yesinde uşak tutsun kendine. Eşiniz ne diyor bunduruma
eşimle evlendim evleneli bu temizlik konusundan çok tartıştık. hatta saddece temizlik değil annesinin tavırları suratı lafları herşeyi oğluyla hallettmeye çalışması vs çok tartıştık. her seferinde haklı olduğumu kabul ediyor evet ama annesinin tavırları falan napcğını şaşırdı oda. ama söyledim gitmeyeceğimi yapamayacağımı falan bişi dediği yok şuan. diyorumya ameliyt oldu hergün gittim falan ama şimdide aynısını bekliyor malesef yapamam. olaydan sonra bugün salı beni aramadı tarhana dökmeye annemi çağırdı falan annemde koşa koşa gitti kalbinde kötülük yk ki. beni aramadı bende aramadım naptın die banane yani eskiden takardım takmıyorum

gencecik kadın her işini görür hamile hamile nasıl yapacan vicdan vicdan kendi evlatları hamile olsa vah tuh yavrıııım olur bizimkisi de öyle kızına misafir gider vayh yavrım ne yapacak şimdi der bana tonla gelir gıkını çıkarmaz yoruldun demez bunlar hep aynı biz ana babanın çocuğu değiliz zaten robotuz

aynen öyle ellerinde sinir sıkışmasından çok yapamuyor ama biz nişanlıyken yapıyodu ağrısada herşeyi geçtim eve temizlikçi geliodu ben geldim herşeyi değişti. ne farkı var bende varla yok arasındayım çünkü çalışıyorum yani düşünmesi lazım. kızıda çalışıyor bi haftasonu gelmez ona sorsan bahanesi çok kv min ama ben robot gel gitt. yok ya bendede var ben evlendm canım sıkıldı gittim ettim gitmicektm görcekti gününü. evlendk 15 gün sonra ramazan geldi ben yalnızım die ağlanmış sızlanmış suratı 5 karış eşim beni ikna etti hergün oraya gittim naasıl sinirlerim bozulmuştu daha ilk dkdan. halbuki eşim şöfer ve oturduğumuz yerde çalışıyodu o halde gittik. bu senede araya ameliiyatı girdi gittim seneye Allah kerim ne çıkar ama çok bişi beklemesin gitmiceğim için çocuğum olcak artık bahanem çok

çocuga annem bakıcak ama rahat verceğini çokta sanmıyorum annemler yakınya gelir ben bakarıma girerse biraz zor ama torunu hakkında bi yorumu yokki sonradan konuşssun. diyorumya arayıp nasılsın kızım demez öyle bana çoğu zaman ben ararım. bahaneside bigün durup bigün geliyomuşuz halbuki yalan haftada 1 taş çatlasın 2 gideriz yanii eşime soruyor beni napıyor diee :)
Keşke benimki de bana küsse, hiç aramasa, hiç bir şeye karışmasa, beni hiç merak etmese..Hiç bir kaynana gelini iyi mi, nasıl diye merak etmez canım, sadece isteklerini söylemek için napıyosun bahanesiyle arayıp duggu sömürüsü yapar. Allah yardımcın olsun, sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah, sakın temizliğini falan yapma, kendi kızına hamile hamile ölse yaptırmazdı unutma.

Keşke benimki de bana küsse, hiç aramasa, hiç bir şeye karışmasa, beni hiç merak etmese..Hiç bir kaynana gelini iyi mi, nasıl diye merak etmez canım, sadece isteklerini söylemek için napıyosun bahanesiyle arayıp duggu sömürüsü yapar. Allah yardımcın olsun, sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah, sakın temizliğini falan yapma, kendi kızına hamile hamile ölse yaptırmazdı unutma.
sağol tatlım teşekkür ederim. zaten yapmıcam beklemesin boşuna bunuda vurgulucam iyice

Yapma boşver
Kaynananin hizmetçisi misin temizligini yapıcaksın? O da utanmıyor hamile kadina is yaptirmaya!!! Kadın tutsun iki haftada bir ona yaptırsın. Sinirlenirim boyle şeylere.

Tarhana yaparken agrimayan el neden ev supurulurken agriyor ?

Bayram geçeli 1 ay oldu. Bir ay o ev nasil supurulmemis ?

Iki eli birden mi dikisli?

Bu nasil bi insan hamile kadindan is bekliyor?

Salonu da supurme.

tarhanayı komşusuna yugurtmuş. bayramın 3. günü kendi süpürmüştü ben silmştm yine iyi hatırlıyorum güya ozamandan beri iş yapmamış öyle diyor. iki eli değil tek eliydi oda zaten dikişleri alında 1 hafta 10 gün önce. herhalde bizde hamile olduk düşüncesi ile benden iş bekliyor onu anlayamadım yani diyorumya suratını görmeliydinizz anlatılmaz yaşanırdıı

Ayrica bu o
tarhanayı komşusuna yugurtmuş. bayramın 3. günü kendi süpürmüştü ben silmştm yine iyi hatırlıyorum güya ozamandan beri iş yapmamış öyle diyor. iki eli değil tek eliydi oda zaten dikişleri alında 1 hafta 10 gün önce. herhalde bizde hamile olduk düşüncesi ile benden iş bekliyor onu anlayamadım yani diyorumya suratını görmeliydinizz anlatılmaz yaşanırdıı
Bu olayin onunu hemen kes
Bu adam kullanmaya girer
Yatalak degil felcli degil
Is guc beklemeyin benden ben hamileyim bebegim olacak kendi evimi anca cekip ceviririm de
Arada supururum bazen silerim isim olmazsa yardim ederim vs deme sakın
Esine de soyle
Bu isi parayla yapan bir suru kadin var
Tutsun birini yaptirsin

Gerçekten sizin eşlerinizde biraz zeka sorunu mu var ?
Kaç yıllık anasına ya anne kız hamile zaten kendi evinin işini zor yapıyor hem yapmak zorunda da değil sen çağır birini beklentiye girme benim karimdan diyemiyor mu??
Gerçekten şu cümleyi kuracak kapasite yok mu bu adamlarda ?
Kocanız şu cümleyi kursa kv 'ye b.k yemek düşer.
Ama işte sorun böyle adamları koca ve baba yapmakta.

Back
X