kızlar öncelikle 1 yıllık ewliyim we 6.5 aylık hamileyim. cuma qünü eşimle tartıstık eşim askeri personel ve arkadasının kıyafetlerini yıkanması ve ütülenmesi için qetirmişti bende yıkadım ve ütüledim ütülerkende arkadası ile ilqili ewli mi felan diye sordum ki zaten tanımıyorum aklımda zerre kadar kötü bişe yok. lojmanda oturuyoruz we işe qiderkende kapı açıkken baqırdı felan bnde orda ne diye baqırıosun die kızdım oda siqara paketini fırlattı noluo be dedm yanıma qeldi omzumu sıktı ben birden boşaldım aqlamaya başladım banyoya qiderken kolumu tuttu yüzümü sıktı tokat attı qüya kendime qelim diye wurmuş ben kendimi kaybetmedim ki. nese defoldu qitti. akşam qeldi benm surat hiç qülmüyo oda hiç barısma çabasında diil. yemek yedi otrdu ailesiyle nette konusuo bende yanındayım belli etmiyorum ailesine ( bu arada ailesi benden kıskanıo oqullarını ). konusmayı bitirdikten sonra ben uyuorum uykm var dedm yattm. arkamdan oda qeldi yattı ama hiç sallamıyo kim küsmüş kim kırqın sallamıyo. c.tesi izinliydi kalktm kahvaltı hazırlarken oda kalktı konsmaya çalışıo konusurken tekrar tartsmya başladı düzqün bi iletişim yok yani. akşama kadar tek laf konsmadık. aksam sırtıma krem sürermisin diye çaqrdı krem sürücektm tkrar knusmya çalışıo tkrar tartşmya başladı. baktm acı çekio qel kremi sürüyüm dedm bana dokunma bu ne 1 senedir seni çekiorum şöyle böyle biterse bitsin felan dedi. artk bnmde sabır taşı çatladı senmi beni çekiosun benmi noluo sana be bitiosa bitsn seni mi çekicem benm aqrılarım benm acım bana yeter snnle mi uqrasıcam sesini kes dedm.bi kaç laf daha söledi sus be dedm. o sırada arkadası aradı yanına qitti. sonra kaynvalide aradı nete qir die ( eşim sölememiş bişe ) nete qrdmkonusurken eşim qeldi öpücük felan atıo sırnasıo sarılıo ben sadece özür bekliyorum kalbmi kırdın affettr kendni diorum sonra konusalm kameraı kapatnca dedm konuyu kapattk.eşim ailesile konusurken bişeye sinirlendi bende ne kızıosun dedm sanane diye baqırdı noluo be sana ne söledim dedm. sustu qülümsedi. kapattıktan sonra sanki o qelmemiş konusmamıs qibi tekrar küs. ve buqn ne öqle yemeqine qeldi nede aksam yemeqine bu qece nbetci sabah qelicek. sadece 1 kere eksiqn warmı die aradı. birazuzun anlattım farkndayım kusura bakmaın
we 10 qün sonra ailesi bura qelicek 1 ay kalıcaklar
(
(((
(((( acaip bunalımdaım bide eşim böle yapıo