Çok kırgınım:(

şimdiki durumu toparladıktan sonra o ablası ile ilişkini bi daha düşün bence..

oğlumu da beni de kolumdan tutup attı demişsin içim acıdı yazık yaa sen de sallayaydın bir iki tane

okuduğum seye öyle uzuldumkı,tum yorumları okudum,sankı bana yapıldı,stres oldum..

gözümde canlandı hamıle halınle senı fırlatışı ve cocugu da yanına atışı..

nasıl ınsanlar var yarabbım..

O kadar karmaşık anlatmışsın ki.Ne alyansı ne parası anlayamadım.Senin kenarda paran varken alyansını neden satıyorsun.Hem bu alyans kaç para ki.

Konuyu tam anlamadim ama eşinin sana bu şekilde davranmasi cok çirkin. Kadına şiddet gösteren erkeklerden nefret ediyorum. .

canım çok çok üzüldüm ... gerçekten okurken ağlamaya başladım ...
sen bunu hiç hakketmedin git kardeşleri barıştır sonra senmi suçlu olacağın ?? sende trip at onun senin yanına gelene kadar bekle .... o senden özür dileyecek ! sen sakın yaklaşma ... ve yüzüyü niye satıcak mısın ? onu tam anlayamdım ? hiçmi manevi değeri kalmadı ?

İşte Allah dağına göre kar verir derler, ben sizin kadar iyi bir insan olamam herhalde. Valla o adamı ben atardım evden. Görürdü yaptığını.

Ablasi nasil da doldurmus esinizi, size karsi durmadan fiseklemis, siz aman iyi olun dedikce aslinda o sizin aranizi acmis...
Gorumcenizin les gibi bir kalbi varmis, esiniz de kendi hamile karisina ve cocuguna bu muameleyi yapabilecek kadar cirkin bir adam...
Soylediklerim icin uzgunum ama siz asla bunlari haketmiyorsunuz, asla adim falan da atmayin...
Size nasil davranmasi gerektigini ogrenene kadar burnu surtsun, cunku ablasinin karindan cekiniyorsun, ses cikaramiyorsun, bizi ona ezdiriyorsun, vur yumrugunu masaya diye size karsi doldurduguna adim gibi eminim...
Bu kahramanliklar, bu siddet egilimi falan ondan...
O iki lafa gaza gelen kocaniza soyleyin, siz giderseniz kalir ablasiyla ama evinin kapisi kapaninca tek basina kalir...
Kendine gelsin, ailenizin sizin icin biriktirdigi paranin da kurusunu koklatmayin...
Yazdikca yazarim, cunku sinirim gecmiyor...

okurken ben şoka girdim yaşayanın halini düşünemiyorum üstelik hamile birine atalarımızın bütün lafları eşi ve ablası için geçerli iyilik yap kötülük bul,
acıma acınacak duruma düşersin , bu nedir böyle bunlar nasıl insanlardır
biri orada hamile karısını iki yaşında oğlunu itekler bundan övünür eğer yanlış anlamadıysam diğeri çocuğu hastayken kardeşinin çocuklarının parasına göz diker
arada kadınlara kızarız evlendikleri adamların aileleriyle görüşmüyorlar bayramda bile gelip gitmiyorlar diye ama bazısıyla hakikaten gelip gidinilmemesi gerekiyormuş gerçekten ok üzüldüm bir de hamile haliyle psikolojisini düşünemedim bunu yaşayanın
insanlar kardeşlerine parası olduğu halde bile para vermeyenleri var alyansını çocukun gözü kurtulsun diye veriyor karşılık baş tacı edileceğine iteklenme
sakın bu aileye o ablaya para mara vermeyin bece bundan sonra alıştığı çok belli sizin babanız bu kadına mı çalışıyor
yanlış anlamışsam düzeltin lütfen anladıklarımı yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…