Çok kırgınım:(

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Dün gece eşimle kavga etdik.Ve ben hiç hak etmedigim şekilde bir tepkiyle karşılaştım.Sorun şu eşimiin ablası en küçük bebegi rahatsız oldugu için hastanede yatıyordu.Eşimle biraz kırgın oldukları için o aramak istemedi.Bende aramasını yegeninin göz ameliyatı oldugunu ne olursa olsun bir aile oldugumuzu söyledim.Neyse o gün aradı ablasını ve konuştu daha sonrada ben arayıp konuştum.Hatta para bile gönderdik sırf hastanede tek ihtiyacı olur diye.Neyse gelelim düne dün akşam malum hamilelik bulantılar derken iyice bitap düştü vucüdum ve uzandım saolsun eşimde üzerime battaniye getirdi.Ondan sonra elinde telefon başıma dikildi ablamı ara ablamı çabuk ara diye bende tamam aşkım birazdan ararım dedim ( sürekli ara demesinin sebebide benim alyansımın satılıp o paranın gönderilmesi neymiş benim bunun için surat yapıp sorun çıkarcamı söylemiş ablası) neyse defalarca ısrarla söyledi bende tmm aricam aşkım bi 10 dk ya dedim ve bunu dememle beni kolumdan tuttugu gibi salondan dışarıya atdı bagıra çagıra oglumuda alıp yanıma attıktan sonra bir sürü laf söyledi bana.Ve üstüne üstlük hala kendisinin haklı oldugunu savunuor.Yahu bn naptımki suçlu olucam insan bir gelip özür diler ama nerde adam hala kendi trip yapıyor.Dün geceden beri stresten sanırım sürekli agrım oluyor.Gözlerim şişti aglamaktan.Kötüyk en iyi olsunlar istedim şimdi onlar maşallah bi günde 5-6 kez konuşuyorlar ama ne oldu kötü olan ben oldum.

esin hanzonun tekiymis. Ablasi da hakkaten iyilikten anlamaz biriymis. SOyledigine bak sen sorun cikarirmissin. Sanki sen istemedin kocanin onu aramasini israrla.

Bazen derlerdi anlamazdim. Kimseye acima, ancak Allah acir diye, bazen anliyorum niye soylediklerini o lafi.
Acidigin insanlar yardim ettigin insanlar boyle yapinca.

haklıyken haksız olmuşsun..
Iyiyken kötü olmuşsun..
Bi de hamileyken size davranış şekli hiç hoş değil..

siz alyansınızdan vazgeçiyorsunuz,aratıyorsunuz..
eşinizde ablası akıllıymış.
üzülmeyin düzelecektir. erkekler kolay kolay özür dilemez ama lütfen dilemesini bekleyin. hassas bi dönemdesiniz zaten,eşinizin daha dikkatli olması lazım.

üzülerek bebeğinizi üzmeyin, stresiniz etkiler onu da..

Esin simdi seni ve oglunu evdenmi atti? Dogrumu anliyorum?

Ben olsam kesinlike annemlerde kalirdim artik, abi baci ne halleri varsa görsün. Gerçekten esin çok ama çok ayip etmis. Ve oglunuda korkutmustur

bu arada bir daha esin icin bile dertlenme bence. birak ne hali varsa gorsun. Acayip fitil oldum esine. surda karsimda olsa da onu bir guzel laflarimla ezsem keske. Sen sadece kendini dusun.

Çok saçma..görümcenizle konuştunuz mu derdi neymiş...? eşinize de yuh ama..

Ben hep derim eşinin ailesiyle sorunu varsa onlar çözmeli diye. Sen ne kadar iyilik yaparsan yap bir gün bir şey olur onlar iyi olur sen kötü keşke hiç karışmasaydın

Eşinin yaptığı çok büyük bence ona ne kadar ayıp ettiğini anlıcak bi konuşma yap derim başka türlü bu durum uzar gider

Ben sadece iyi olsunlar istedim zaten annesiz büyümüş eşim bi ablası var ondanda olmasın dedim ama arkamdan ne işler dönüyormuş yeni yeni ögrenyorum.Hiç yapmadıgım bişeydir ama şuanda eşimin face sayfasına bakıyorum mesajlarına ben ablasıyla konuşmadıgını zannederken bile onlar internetten görüşüyorlarmış.Ve ben kendi ablam gibi görürken onu o benimle kardeşinin sonunun olmadıgını benim yüzümden aralarının bozulacagını benimle evlendikten sonra kardeşinin onlara sırt çevirdigini söylüyor vay be neymiş bekarken cebinde 100 lirası olsa ablasına gnderen kardeşi 25 bin lira parası varmışta ablasından saklıyormuş.
ablası çok borçlandıklarını özel hastane oldugu için 8 bin lira masraf çıktıgını kendisine para göndermesini söylemiş eşimde o para tugbanın dogcak çocuk için saklıyor onu diyince ben kötü olmuşum.Daha 7 ay varmış bebegin dogmasına ablasından degerlimiymiş o para elin kızınamı degişiyormuş ablasını.DEMEKKİ DÜNKÜ KAVGANIN ASIL SEBEBİ BUYMUŞ.VE DEMEKKİ DAHA BENİM BİLMEDİGİM NELER NELER SÖYLENİYORMUŞ ARKAMDAN.ŞOKTAYIM YA NE DİYEYİM NE YAPAYIM ŞAŞIRDIM.Ve bu parayı bana kendi ailem verdi çocuklarım için neden kendi kardeşi kazanmışta vermiş gibi düşünüyorki.

Son düzenleme:

Konuştum ama o ısrarla ablasının zaten üzgün oldugunu bide ben onu her gün her gün aramadıgım için iyice üzülüp para mevzusunu kafasına taktıgını benim onun ablasını üzmeye hakkım olmadıgını ve yaptıgının çok dogru oldugunu haksız olanın ben oldugumu söylüyor.

ablasınında hamile hamile seni üzmeye hakkı yok ama o nasıl olucak. ablasının parası yoksa devlet hastanesine götürselermiş çocuğu herkes özel hastaneye gitmiyoki. ayrıca sen o parayı verdiysen gerçekten istediğin için vermişsindir insanın içinde kötülük olmasın demekki o sana para verseymiş kendine dert edicekmişki seninde dert ediceğini düşünüyo

Görümcenizi arayıp bunların hepsini sorun..Görümcelik olur da bu kadar mı olur...! pessss..! valla sizin yerinizde olsam bunların hepsini patır patır yüzüne vurup rahatlardım..azcık bir sorun olsun anında tepkimi veririm ben..

ben alyans meselesini anlamadim sen alyansini satip gorumcene parami yolladin

evet bebek için lens gerekliymiş ve para bulamıyorlarmış.Bende daha sabi olunca kıyamadım gönderdim ama böyle olucagını bilseydim asla göndermezdim

sabah aradım canım ama kendileri telefona bakmıyorlar.zaten eşim onu arayıp söylemiştir herşeyi söyledigine göre mutlaka bu yaptıgınıda övüne övüne anlatmıştır

sabah aradım canım ama kendileri telefona bakmıyorlar.zaten eşim onu arayıp söylemiştir herşeyi söyledigine göre mutlaka bu yaptıgınıda övüne övüne anlatmıştır

Ayyy siz ne kadar iyisiniz...alyansınızı satıp paranızı gönderdiniz fakatt yine yaranamadınız değil mi ?? Allah böyle içi fesat olan kim varsa ıslah etsin..mesaj atın....sürekli mesaj atın..açana kadar arayın..sorun bunun hesabını..sakın susmayın..

canim benim sen simdi kac para gonderdin gorumcene ? ve su 25 bin 7 bin meselesi ne ? onu da mi gonderdiniz yoksa ?

Allah esinin mustehakini versin. Pislik adam. Pislik adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…