Yahu altın neden yamulsun ki onu anlamadım ben sanırım sahte olduğundan şüpheleniyorsunuz. Kusura bakmayın ama nişanlısınız diye ne koç almak zorundalardı size ne de takı yapmak zorundalardı zaten nişanda takılmadı mı tekrar bayramda neden ha birikimse eğer altın yapar kaynana düğünde takardı ayrıca. Ne güzel düşünmüş gitmiş almış sana yok beyaz altınla karışıkmış değeri düşermiş, yok yamulmuş üstelik daha önce de bilezikle ilgili sorununuz olmuş ben düşünmesi yeter derdim demek ki paraları buna yetti istediğiniz bilezik için üstüne para koymaları gerekebilir. Hediye yani bu değiştirelim demek saçma her ne kadar satınca değeri az olur gibi düşünseniz de hoş değil kaynananıza karşı ayıp bir kere. Düşünmüş almış hangi kaynana yapıyor bu zamanda böyle biri kıyafet almıyorlar der, biri bayramda bilezik yapar kaynanası beğenmez. İşlerini ancak yoluna koyuyormuş sonra da değiştirirsiniz eliniz bollaşınca. Daha önce de olay olmasa bir şey demezdi ama iki kere olunca nişanlınızda kızmış haliyle annesine nasıl desin ki değiştirecek diye. Sonra değiştirirsiniz.