- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi IrResistibLe_
Ne denir nasıl denir bilemedim.
Yazıcaklarım kırıcı üzücü olabilir yazmasam mı diye de düşündüm ama ...
Böyle durumlar babadan ziyade anneden kaynaklı oluyo. Evet baban horgörmüş olabilir ama anneniz durdurabilirdi babanızı.
Saf salak olduğunu düşünmüyorum asla aile kendi küçük olduğu için çokbişey veremediğinin bilinciyle böyle davranmış olabilir böyle gelmiş böyle gitmişte olabilir.
Okutmamışlar evlenirken destek olmamışlar hastayken dahi olmuyolar.
Aylarca görmeyip çağırıp birde evde yoklar
İsyan bayrağını çekmen gerekiyo annende babanda evdeyken git konuş gelinlerinizin halini vaktini merak ediyosunuz kızınızın hali umrunuzda değil, oğullarınıza bin destek kızınıza bin lira oda başa kaka kaka , aylarca görmüyosunuz geliyorum yoksunuz halbuki beni siz getirdiniz dünyaya gibi.
Madem değerim yok görüşmeyelim de belki ozaman anlarlar
Yazıcaklarım kırıcı üzücü olabilir yazmasam mı diye de düşündüm ama ...
Böyle durumlar babadan ziyade anneden kaynaklı oluyo. Evet baban horgörmüş olabilir ama anneniz durdurabilirdi babanızı.
Saf salak olduğunu düşünmüyorum asla aile kendi küçük olduğu için çokbişey veremediğinin bilinciyle böyle davranmış olabilir böyle gelmiş böyle gitmişte olabilir.
Okutmamışlar evlenirken destek olmamışlar hastayken dahi olmuyolar.
Aylarca görmeyip çağırıp birde evde yoklar
İsyan bayrağını çekmen gerekiyo annende babanda evdeyken git konuş gelinlerinizin halini vaktini merak ediyosunuz kızınızın hali umrunuzda değil, oğullarınıza bin destek kızınıza bin lira oda başa kaka kaka , aylarca görmüyosunuz geliyorum yoksunuz halbuki beni siz getirdiniz dünyaya gibi.
Madem değerim yok görüşmeyelim de belki ozaman anlarlar