Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya. Belki gözümden kaçtı ama ben arkadaşın yazdıklarında bölücü, ülkeye nefret kusan bir yazı görmedim. Saçma sapan ergen atışması olmuş sadece. Belki benim gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama fetöcü bilmem neci yaftası alacak bir yazı görmedim.
Üzüldüm ben arkadaşa. Evet bu ülkede ne dediğini bilmeyen, üzerinde düşünmeden konuşup yazan çok insan var ama kimin ne şartlarda yaşadığını bilmiyoruz. Belki çok zor duruma düşecek belki aile yaşantısı bozulacak belki şiddet görecek. Yapmayın Allah aşkına bu kadar acımasız olmayın. Sizler için belki basit bir durumdur ama tek sosyal yaşantısı, tek konuşabildiği alan sosyal mecra olan kadınlar var bu ülkede ki çoğunlukla ailelerin veya eşlerin haberi olmuyor bu alandan. Mevzu dava açılması, şikayet edilmesi değil düşeceği durum.
Ben şahsıma bu platformda hakaret edildiği halde şikayet etmedim, etmem. Zira cehaleti bilirim, zorbalık karşısında kendini korumaya çalışmayı bilirim, zorbalığı sindirmek zorken o zorbalığın bir parçası, şakşakçısı olmanın nefes almanın tek yolu olduğunu da bilirim. Böyle hayatları gördüm, şahit oldum.
Gerçekten üzüldüm, yapmasaydınız keşke.