çok kırıcı :(

Toplumun '' über ataerkil '' yetişmemiş bir kısımı var , istatiksel bir veri sunamayacağım ama azımsanmayacak bir sayıda.

Neden yaşadığı ilişkileri yatıp kalkma sayısını hesap etmeyecek aynı beyin tarzına sahip bir adamla yalansız dolansız bir ilişki yaşatmıyoruz örneklerimizde.

İlle örümcek beyinli (!) bir adama zarını diktirmiş (!) bir kadını münasip görmek neden?[/B]

leonaa ydı sanırım öyle başa böyle tarak demişti:) haklı kız...
layığını bulsunlar,layığınızı bulun:)

o örnekler çok az olduğu için yaşatmıyoruzdur belki de...
belki her gün öldürülen onlarca kadın onlardan biri olamadığı için,ortalama profil bahsettiğimiz gibi olduğu için yaşatmıyoruzdur belki de...

valla clariss,sen ve london2012 altın günü düzenleyin oturun kadınları fişleyin:)
saçmalamak mı?sen resmen adı saçmaca olan bbir dil oluşturmuşsun...
"senin zihniyetinde kadınlar" varken,bişeyleri istediği gibi yaşayan kadınların çoğunun(eğitim düzeyi yüksek kesimlerde yaşayanlar hariç) tecritten korkabileceği gelmiyor değil mi aklına?

Sen aslinda kadinlari asagiladiginin farkinda degilsin. Kadin birseyler yasayip arkasinda durmuyorsa, benim bedenim, kime ne zihniyeti olusmadikca, kendini bir et parcasi olarak gosterdikce , erkekler de her zaman kadinlari ikinci vatandas gibi gorup o sekil davranacaktir. Yazilanlari nasil algiliyorsun, nerede yasiyorsun ben anlamadim.

Altin gunu olmaz altin pahalandi ama dolar gunu yapabiliriz, Nihali, clariss ne dersiniz.

erkek arkadaşın doktora git demiş de doktora gitsen zarın esnek çıksa ne olacak.esnek zar demek ilişkiye girildiğinde kanama olmuyor yani yırtılmıyor demek değilmi.o zaman daha önce de ilişkiye girmiş olabilirsin bu mantığa göre.bana göre savunmaya da geçme sert de çıkma.ben buyum de.nasıl biliyorsa öyle yapsın.
bir de şunu söyleyim.tabi esnek de olabilir de bana tam olarak olmamış olabilir gibi geldi.sonuçta ilk kez baya zor oluyor.açık olacak biraz ama biz de eşimle baya bir denemeden sonra başarabilmiştik öyle diyim.diyeceğim şu sen sakin kal,bir dahaki denemede olursa utansın.gerçi senin duyguların ne olur bilmem

ilk ve son kez bu tarz bir başlığa yazıyorum
bu tür konular asla tartışılmamalıdır
bu tamamen sizin aile yapınızla, yaşadığınız çevreyle,görüp geçirdiğinizle alakalıdır
doğru veya yanlış yoktur
size göre erdem olan herhangi bir şey başka bir toplumda ilkellik - geri kafalılık , size normal gelen başka bir toplum veya kişi için 'aşırı' olabilir.
kısacası hümanistlik ve mezhebi genişliğin arasındaki çizgi herkesin kafasında bambaşka yerde olabilir, burda doğru ya da yanlış aramak yerine kendin gibi birileriyle muhattap olmak en doğrusu bence

Hala sorularıma cevap alamadım ben.

sen erkek olsan böyle bir kadınla evlenmeyi,onun çocuğunun annesi olmasını istermiydin diyerek gösteriyorsun zaten bu olaya nasıl baktığını:)
birileriyle birlikte olmuş kızlar haketmiyorlar anne olmayı,adları çıkmış diye geçiyor satır aralarında bebeim:)

yoksa senin değil mi bu cümle?:9:

anything else?

18 yaşı dolduran gençlerin resmi olarak geneleve gitmesinde nasıl bir sakınca yoksa,
kızlık zarı ameliyatında da olmamalı...
Bunu yaptıran hemcinslerim keyfinden yaptırmıyor heralde arkadaşlar farkında mısınız?

Neden çifte standart var?
Erkek duydugu ya da ögrendiği anda kızı terkediyorsa,
kendi de yapmayacak arkadaş!
Var mı ötesi?

Yapıyorsa da o kızı öyle kabullenecek.
Ama dogru, kabullenemez,
ancak böyle kandırılır işte....

Bence de böyle erkeklere müstehak...
Kendileri o kadın senin bu kadın benim gününü gün ederler,
evlenmeye gelince el degmemiş kız isterler.
Yok böyle bir şey!

Konu sahibi arkadaşım benden de ilk gece kan gelmedi.
Ama eşim agzını açıp hiç bir şey demedi,
hatta kan geldi mi acaba gibisinden bakmadı bile...
Ama dediğin gibi benim içime dert oldu.
Küçükken bisikletten düşmüştüm sanırım ondan diye düşünürken,
ertesi sabah uyandıgımda kan gördüm.yani kan o an hemen gelmemişti,
kaç saat sonra gelmişti...

Erkek arkadaşın ya da eşin anlamadım tam olarak ama demek ki kendisi,
kaç kişiyle beraber oldu ki bu kadar sorun etti...

erkek arkadaşın doktora git demiş de doktora gitsen zarın esnek çıksa ne olacak.esnek zar demek ilişkiye girildiğinde kanama olmuyor yani yırtılmıyor demek değilmi.o zaman daha önce de ilişkiye girmiş olabilirsin bu mantığa göre.bana göre savunmaya da geçme sert de çıkma.ben buyum de.nasıl biliyorsa öyle yapsın.
bir de şunu söyleyim.tabi esnek de olabilir de bana tam olarak olmamış olabilir gibi geldi.sonuçta ilk kez baya zor oluyor.açık olacak biraz ama biz de eşimle baya bir denemeden sonra başarabilmiştik öyle diyim.diyeceğim şu sen sakin kal,bir dahaki denemede olursa utansın.gerçi senin duyguların ne olur bilmem

iyi de 1saat snra geldi yazmış. kanamamı gelmş çocuk mu? anlaşılır değil yazı.
bir de evlenmiş mi ben anlayamadm orayı

Son düzenleme:
Sen aslinda kadinlari asagiladiginin farkinda degilsin. Kadin birseyler yasayip arkasinda durmuyorsa, benim bedenim, kime ne zihniyeti olusmadikca, kendini bir et parcasi olarak gosterdikce , erkekler de her zaman kadinlari ikinci vatandas gibi gorup o sekil davranacaktir. Yazilanlari nasil algiliyorsun, nerede yasiyorsun ben anlamadim.

Altin gunu olmaz altin pahalandi ama dolar gunu yapabiliriz, Nihali, clariss ne dersiniz.

Bu arkadaşı boş ver kendi kendine kafasında bir şeyler oluşturuyor ve o oluşturdukları doğrultusunda yazıyor, cevaplıyor. Zira benim soruma hala cevap veremedi kendisi.

Olabilir tabi ki neden olmasın ?

sen erkek olsan böyle bir kadınla evlenmeyi,onun çocuğunun annesi olmasını istermiydin diyerek gösteriyorsun zaten bu olaya nasıl baktığını:)
birileriyle birlikte olmuş kızlar haketmiyorlar anne olmayı,adları çıkmış diye geçiyor satır aralarında bebeim:)

yoksa senin değil mi bu cümle?:9:

anything else?

Bana bulunduğun ithamı sordum ben sana laf kaynatma.

ay espri de yaparmış yazıııık:(

bu zihniyetten böyle espri çıkar zaten,şaşırmadım gülmedim:)

diyorum ki ben meydey meydey, kadında o zihniyetin oluşmasına kadınlar bile karşı,hemen yapıştırıyorlar damgayı ikinci el diye kadına, o kadın nasıl kabullendirsin kendini topluma?
anlayışınız acaba konstipatif mi biraz?

18 yaşı dolduran gençlerin resmi olarak geneleve gitmesinde nasıl bir sakınca yoksa,
kızlık zarı ameliyatında da olmamalı...
Bunu yaptıran hemcinslerim keyfinden yaptırmıyor heralde arkadaşlar farkında mısınız?

Neden çifte standart var?
Erkek duydugu ya da ögrendiği anda kızı terkediyorsa,
kendi de yapmayacak arkadaş!
Var mı ötesi?

Yapıyorsa da o kızı öyle kabullenecek.
Ama dogru, kabullenemez,
ancak böyle kandırılır işte....

Bence de böyle erkeklere müstehak...
Kendileri o kadın senin bu kadın benim gününü gün ederler,
evlenmeye gelince el degmemiş kız isterler.
Yok böyle bir şey!

Konu sahibi arkadaşım benden de ilk gece kan gelmedi.
Ama eşim agzını açıp hiç bir şey demedi,
hatta kan geldi mi acaba gibisinden bakmadı bile...
Ama dediğin gibi benim içime dert oldu.
Küçükken bisikletten düşmüştüm sanırım ondan diye düşünürken,
ertesi sabah uyandıgımda kan gördüm.yani kan o an hemen gelmemişti,
kaç saat sonra gelmişti...

Erkek arkadaşın ya da eşin anlamadım tam olarak ama demek ki kendisi,
kaç kişiyle beraber oldu ki bu kadar sorun etti...

O kadın senin bu kadın benim gününü gün ederler diye belirttiğiniz kısımdaki kadınları açıklarmısınız ?

yine tartışma ben bu sefer bişey yazmıcam banlanmaktan bıktım offfff

canım umarım gözünle okuyorsundur,sana kadına direkt siz iffetsiz diyorsunuz dedim ve üstteki entryde de açıkladım o anlama gelen cümleni ne sordun daha?

O mesajımdan önceki mesajlarıma hitaben yazdığını soruyorum işine gelmedi sanırım ki senin ile yazışmak hata.

isteyerek bilerek de yaşayabilir,buna siz ne karışırsınız?
o yağlı kapı sizle evlenmiyor,o "iffetsiz" kızla evleniyor diye mi bu kızgınlığınız yoksa:9:
iffetsiz kızlar "en kıymetli mücevherlerini" saklamadıkları halde hanımefendi olabiliyor diye mi kızgınlığınız?
size ne bundan?
bir insanın hırsızlık yapmış olması diğer insanları bu kadar sinirlendirmezken,bu niye riyakarlık olarak görünüyor?
namus kumkumalığı yapanlar asıl iffetsizlerdir benim gözümde de mesela....
çünkü İslamda kadın erkek zinası eşittir.
ama erkekler yapsa da göze görünmediği(zarları yok) taktirde önemsemiyorlar,ama bir kadın yapınca kopartın vaveylayı "iffetsiz" diye...
biriyle birlikte olmayan kadın masum:9:
güldürmeyin beni...
beyinde başlar beyinde biter herşey,içi "kötü kadın" olandan korusun Allah bizi.

Yazdıklarımı nasıl böyle yorumladınız?
Çok düşündürücü.Gerçekten takdire şayan bir algılama yapınız var.
Biriyle birlikte olan kadın iffetsiz diye kim yazdı burada?

genelde hababam sınıfında perran kutmanın canlandırdığı 50 yaşında "ben el değmemiş kızım" diye bağıran "hürrem hoca"lar şikayetçidir bu tarz durumlardan...
çünkü düşünce tarzları genelde şu " benle niye kimse evlenmiyor,o kızlarla niye evleniyorlar":9::9::9::9:
yaptıklarının arkasında dursunlar diyorlar,sen kadın olduğun halde biriyle birlikte olmuş kadını "suçlu" görüyosan, über ataerkil yetişmiş adamlar ne yapacak o kıza acaba?
tecrit mi edecekler,recm mi edecekler?
herşey müstehak bu beyin tarzına!
dayanağınız dinse,dinde aynı cezası kadınlar erkeğin zinasının...
kanunsa kanunda da eşit...
niye sadece kadın çekiyor cezayı örümcek zihinlerde?

Dayanağım ne din ne de başka bir şey.
Bir insan kızlık zarını diktirerek kendisini kandırıyorsa
başka kandıramayacağı hiç kimse yoktur!

valla clariss,sen ve london2012 altın günü düzenleyin oturun kadınları fişleyin:)
saçmalamak mı?sen resmen adı saçmaca olan bbir dil oluşturmuşsun...
"senin zihniyetinde kadınlar" varken,bişeyleri istediği gibi yaşayan kadınların çoğunun(eğitim düzeyi yüksek kesimlerde yaşayanlar hariç) tecritten korkabileceği gelmiyor değil mi aklına?

Üslubunuz hiç hoş değil.
Herkes anlamak istediği gibi anlar ancak burada hiç kimse birlikte olmuş ya da olmamış
hemcinslerini fişlemedi, etiketlemedi!
Empati olayından bahsediyorsunuz da işte bu noktada öyle erkeklere öylesi müstehak.
Burası doğru.
Bunun aksini iddia etmiş gibi asıl siz bizi etiketliyorsunuz!

ay espri de yaparmış yazıııık:(

bu zihniyetten böyle espri çıkar zaten,şaşırmadım gülmedim:)

diyorum ki ben meydey meydey, kadında o zihniyetin oluşmasına kadınlar bile karşı,hemen yapıştırıyorlar damgayı ikinci el diye kadına, o kadın nasıl kabullendirsin kendini topluma?
anlayışınız acaba konstipatif mi biraz?

Senin algilamana oyle espri yaparim. Bizim dedigimiz kizlar birsey yasamasin ve bakire evlensin mi sen bunu mu anladin. Ikinci el tanimlamasini da sen kullandin ben degil. Boyle cirkin yakistirmalari da sen yapiyorsun. Senin anlayisin diarr. mi pea?

çok şanslısınız kızlar ruh ikizini bile bulmak mucize iken resmen ruh üçüzüsünüz,üçünüz de aynı şeyi söylüyor sonra da "kim dedi ne dedi nerde dedi" oynuyorsunuz... hepimiz mi aptalız,herkes benim gibi algılamış...
çevirmeyin,hürremcilik oynayan sizsiniz...
sanki yazdıklarınızı tek kişi yazıyor...çok sıkıcı okuması da cevap vermesi de...

Birazdan bu konu kapanır...Kadınları savunmak adına karalıyorsunuz farkında mısınız? İffetsizi,suçlusu,arkasında durması,adı çıkmışı...daha neler neler...yazık..

ön yargılarınızdan kurtulduğunuzu sanıyorsunuz ama maalesef... Namusu korumaksa olay, kadına olduğu kadar erkeğe de yasak. bir eksik bir fazla değil...toplumun erkeği kayırmasıdır asıl ikiyüzlülük,iffetsizlik ve namussuzluk!! ayrıca bakire olmayanla yatınca haklılık mı veriyor erkeğe...ilginçsiniz..

Back
X