çok kırıcı :(

Mesajımın tamamını altıntılasaydınız en sonunda ne yazdıgımı görürdünüz.,
Kabul eden erkeklerin de var oldugunu,
ama sayılarının çok çok az oldugunu söyledim....

İnan sayısı az değil onların forumlarda kendi aralarında yazdıklarını okusan yada bir erkek ile bu konuları konuşma imkanın olsaydı bilirdin. Çünki devir artık kızların eve attığı devir.

konu sahibi hiç cevap vermemiş galiba:26:
konunun girişi çelişkili zaten (erkek arkadaşımla evlendim) ve sonrasnda çelişkiler devam ediyo:26::24::24:
bence evli değil sadece burdan tepki almamk için evlendim yazmş :2:
ama ilk kelimesinde son kelimesine kadaar evli olmadınn sinyalini vermiş:35::35:

ha yok mu böyle kabul eden erkekler,
elbette var ama sayıları çok çok az...

Bu konuda elimde sayısal veri yok ama gözlemlerime dayanarak diyorum ki;
O sayı size ne kadar az geliyorsa,banada kabul (!) etmeyerek sevdiği kadını bırakan adam sayısı o derece geliyor.
O da var bu da var arkadaşım ikiside az değil üç aşağı beş yukarı aynı sayıda...

Kimse kendini zorlamasın,o çoook sevdiği evlendiği adama yalan söylemenin yükünü boşu boşuna yaşamasın.
Sonuçta çoğunluk '' tüüüü Allah belanı versin ne rezil ne utanmaz adamsın '' dediği biri ile evlenmiyor değil mi?sevdiği kişi ile evleniyor.

Bunun dışındaki istisnai durumları konuya dahil etmek anlamsız olur diye düşünüyorum.

evli olmadığı bir kızla ilişkiye giren bir erkeğin bakire bir kızla evlenmek istemesi ne saçma :ssz::ssz::ssz::ssz:

arkadaşlar aranızda tartışmışsınız da benim mi bugün kafam durdu bilmiyorum bir türlü anlayamadım ben kimin neyi savunduğunu.sanki aslında aynı şeyleri düşünüyormuşsunuz gibi geldi ama anlayamadınız sanki birbirinizi bilemiyorum.
bir kere herkes çevresine ailesine bir bakmalı ona göre hareket etmeli.senin ailen çevren neyi kaldırabilir önce onu bilceksin.senin yaşadığın hayatta kabul edilmeyeceğini bile bile yani sonunda diktirmek zorunda kalacağını bilerek ve bunu planlayarak önüne gelenle birlikte olan biriysen işte o zaman dürürst değilsin.bunu yapmak zorunda kalacağını biliyorsan ona göre davranacaksın.bile bile evleneceğin kişiyi veya aileni kandırmayacaksın.ha erkek için de aynı tabi.sever veya herneyse hoşlanır bir kızla birlikte olur,olabilir.ama ben namussuz kızlarla birlikte oluyorum, evlenince iyi bir kız bulurum nasılsa diye düşünüyorsa işte öyle bir erkek haketmiyor bence dürüst bir kızı.

İnan sayısı az değil onların forumlarda kendi aralarında yazdıklarını okusan yada bir erkek ile bu konuları konuşma imkanın olsaydı bilirdin. Çünki devir artık kızların eve attığı devir.

Aynen devir Kızların erkekleri eve attı devir.:1:
Bizzat şahidim. Eskiden erkekler kızlar için kavga ederdi.
Şimdi kızlar bir erkek için saç başa giriyor.
:9:

konu sahibi kuyuya bir taş atmş bbizde onu çıkartıcaz diye uğraşıyoruz :47:
madem bir konu açtın ziyaretçi olarak değilde gelip burda sorulan sorulara cevap verse bukadar insan neden diye sormaz:ssz:
en azından ben bunu evlenmeden yaptım yada yapmadım diye birşey söyle bitsin madem konu açacak kadar cesaretlisin cevap verecek kadarda cesaretli olsaydın keşke:37:

Aynen devir Kızların erkekleri eve attı devir.:1:
Bizzat şahidim. Eskiden erkekler kızlar için kavga ederdi.
Şimdi kızlar bir erkek için saç başa giriyor.
:9:

Bende şahidim ve oran fazla ki şuan liseli komşu kızımız anne baba uyandığında evden gizlice çıkıyor uyanmadan geliyor evine neler var şuan. Erkeklerde biliyor neyin ne olduğunu ne şekilde kandırılmaya çalışıldıklarını.

Arkadaşlar benim bir arkadşaım var, Çok samimiyiz..Canımdan öte..
İlk eşiyle evlenmeden önce, bir adamı çok sevmiş ve beraber olmuş...Yıllar geçtikçe pişman oldu ve kızlık zarını diktirmeyi düşündü..İlk eşiyle nişanlıyken..
Çok büyük tepki gösterdim..Asla dedim böyle bir şey olamaz..
Bu resmen riyakarlık..
Açıkça ve dürüstçe konuş dedim, sorun edecekse baştan bitsin..
O da dediğimi yaptı..Adam sorun etmedi ve evlendiler..
Ve maalesef, her kavgalarında, en ufacık tartışmalarda bile arkadaşıma "sen zaten o...ydun, kaç kişiyle yattın" gibi laflar söylemiş..Kızcağız hastanede yattı günlerce, o derece pisikolojisi bozuldu..
İlk gece gelinliğini bile çıkarmadan dönmüş arkasını uyumuş Allahın hödüğü..

Sonra boşandılar..

Ve bu olaydan sonra, dürüst mü davranılmalı bilemiyorum...
Bu konularda yorum yapmak için, yakınlarınızdan birinin olayına şahit olmanız ya birebir kendiniz yaşamanız lazım diye düşünüyorum...Ben en yakın dostumda birebir şahit oldum ve gerçekten çok üzücü bir süreçten geçti arkadaşım..

Her boku yiyip evleneceği kızın el değmemiş gonca gül olmasını isteyen erkekler, siz hiç boka kelebek, çiçeğe sinek konduğunu gördünüz mü ? bekaret bacak arasında iki damlada saklı değildir, bu erkillikleri duymaya tahammul edemıyorum:(

Sonuna kadar katılıyorum...
Toplumumuzdaki her erkek böyle..Evleneceği kadının ilk erkeği olmayı isteyen erkek, ilişki yaşadığı hiç bir kadına da dokunmamalı..Tabi karşı taraftan talep geliyorsa orasını bilmem:31:

Avrupa'y,modernliği bir kenara bırakın..
Türkiye'deyiz ve dinimiz İslam...
suçu,suçsuzluğu,gerçeği,yalanıda atın!
Allah korkusu olan evlenmeden hiçbir sex deneyimi yaşamaz.!
yaşayanında doğru düzgün bir açıklaması olamaz...
benim kişisel görüşüm değil Rabbim görüşü bu...

O halde bırakın bunun hesabını Ya Rabb sorsun...
Duymadınız mı siz "hatasız kul olmaz" lafını?

Evlenmeden önce her cinsellik yaşayanı Allahtan korkmaz diye yaftalamak ta ne oluyor?
Herkes kendi ahiretiyle ilgilense, her bulduğu fırsatta din alimi kesilmese bu dünya güllük gülistanlık olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu yorumlara kapatılmıştır.

Konu sahibesi tekrar açılmasını isterse özelden ulaşsın lütfen...

Back
X