Bence kimse yalan bir hayatı hak etmez. Erkeğe tek başına yüklenmek doğru değil empati kurulduğunda.
Erkek yaşıyorsa kız değilim zaten diye takılanlar ile yada arkasında duracak güçte olanlar ile yaşıyor. Ama adı çıkmış kızlar ile arkadaşlar arasında hep bu kız ile yattım şöyle böyle diye kendide gidiyor kızın canına minnet evlenince evinin kadını çocuğunun annesi böyle bir kadın olmasını istermisin erkek olsan ? O zaten kaç kişi ile yattığını biliyor partnerinin genelde yada yatakta ki hünerinden. Kadın bir defa yaşadı pişman yada tecavüze uğradı inanırmı ? Diktirmeye parası olmayıp yalan uyduranlarda var sonuçta tecavüze uğradım diye. Burada biri bile vardı bir kişi olduğunu söyledim ama dört kişi aslında diye ve burada bize bile yalan söyleyenler var derdini açarken tehdit ediliyordu biri abine söylerim diye özelden görüştük arkadaş olduk meğer ne biri ooo.
Kadın olarak arkasında durursak kendi yaptığımızın kimse bize laf edemez daha önce de dedim bu ülkede en büyük tabu sen bunu bilerek evet diyorsun.
erkek olsam evlenene kadar muhtemelen bir sürü cinsel ilişkim olmuş olacağından evlendiğim kadının öncesi beni ilgilendirmez.erkekler sadece bakire olmayan kızlarla cinsellik yaşamaz bakire kızlarla da "sana aşığım" ya da "nasılsa evleneceğiz" vs. ayaklarıyla da gayet güzel cinsellik yaşarlar.ayrıca erkekleri siz ne sanıyorsunuz allasen yatakta ya da dışarda öyle süper hareket algılayıcı sensörleri falan yok isterse babanem bile bakireyim diye yutturur kendini.sadece ordan burdan diktirme hikayeleri duymuşlar paranoya yapıp duruyorlar işte.ama bu paranoyanın sebebi yine kendileri zaten haberleri yok.onlar evleneceğim kız bakire olmalı diye ortalıkta dolaşmasa diktiren de olmaz.hem ortada bakire kız bırakmasın hem de evlenmeye gelince bakire kız arasın.valla bunlara kandırılmak az bile.hala kadın yaptığının arkasında dursun diyorsunuz ama bu ülkede bir kadın olarak öyle her yaptığının arkasında durmak o kadar kolay bişey değil.kimse canı pahasına kahraman olmak sırf dürüst olmak için böyle bişey yapmaz