Çok kırıldım siz olsaydınız bu lafı affeder misiniz?

Celiskili konusuyorsun. Sana guvenen insan senin lafina inanan insandir. Senin onun karsisinda "vallahi billahi yapmadim,vs" deyip, yeminler edip aglamana gerek yok sana inanmasi icin. "Ben yapmadim" dedin mi bitmistir. Inanmayip 1.5 ay gorusmeyen, seninle her turlu iletisimini kesen insana sen "bana guveniyor" diyemezsin. Hersey ortada zaten, sen nasil dusunmek istiyorsan oyle dusun tabii de, kendini de kandirma lutfen.
Ha sormussun madem soyliyim, ben boyle insani affetmem, ve yuzune bile bakmam bir daha. Ama karsindaki zaten hic de af dilemiyor, 1.5 aydan sonra da hicbirsey olmamis gibi davranip af dileyecegini sanmiyorum. Ha dilerse de yasina, cocukluguna veririm artik. Olgun insan davranislari degil bunlar cunku. Iliskiler boyle yap-boz durumlarini kaldirmaz.

Son düzenleme:
ne maglum onun arkadaslarinin veya kendisinin yapmadigi yada onu seven yada aranizi bozmak isteyen birileri vs vs...bence zaten ayrilmak icin bahane aramisonun gibilerle isim olmaz dedigine gore senin gibiler nasilmis bi sorsaydin keske

emin olmadığı bi konu hakkında senin ben değilim demene rağmen kendi kafasında kurduklarına inanıp 3 senelik ilişkiyi böyle bi durum için bitiren bi insana bence sende dönme o gelse bile....sanki bahane aramış gibi bi duurm ben bu durumda uzun soluklu bi ilişkiyi bitirecek bi durm göremiyorum ....

ortada bi iliski yokmus ki diger konuyuda okudumda sen sevgili oldugunuza eminmisin???bana sadece sen seviyormussun gibi geldi cocuk sana bi kez bile seni seviyorum dememis ki...ben cok sevdim o hep ayni kaldi demissin bence siz 3 yil boyunca sadece normal arkadasmissiniz sen sevgili oldugunuzu sanmissin...cocuk senin onu sevdigini anlayinca sana karsi birsey hissetmedigi icin normal arkadasliginida bitirmis...

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgiliniz sizden af diledi mi ki? affediceksiniz?

o kadar zaman geçmiş ben olsam asla geri dönmezdim.

Şunu hiçbir zaman unutma

İlişkine asla 3 kişiyi sokma

En güvendiğin insan bile olsa senin konuştuklarını eksiltip yada bişeyler katıp aktarır

Denenmiş bişeydir aklında bulunsun..

18 yaşında ki erkek çocuğundan pek olgunluk beklemeyin. =) Ama siz zaten yapmadım demişsiniz,onunda elinde bir delil yok.Onca yılınızda geçmiş beraber.Deneyecek olsanız ilk yıllarda yapardınız bunu.Durup dururken üç yıllık bir ilişkide ne alaka?Emin olmadığı bir şey için kolayca silip atabiliyorsa affedemezdim.Kaldı ki af dileyen biri bile yok ortada.​

Senin ki bişey mi? benim eski sevgilimle biz ayrılmstık benim onu aldattıgımı düsündüğü için ve ben ona yalvarırken bana erotik syler söyledi duygularımla oynamaya calstı hemen ağzına tıktım lafları yolladım aradan 2 gün gecti seni sınamak ıcın yaptım hem nasıl bi kız oldgnu tam olrk anlamak hemde bnı sevdgne emın olmak icin dedi. bnde ona ne kadar kızgın da olsam onu cok seviyordum ama artk bu yaptklarn zihnmn bi köşesine yerlesti artk msj atmasan iyi edersin fln dedm oda seni gercekten cok sevdm.. mutlu bi hayat dilerim dedi cevap bile vermedim.. ama hala seviyorum ya ben napıyım.. belki senin kide gururu yüzünden bidaha dönmüyordur sana. bence sen biraz uğrasmalısın beklememelisin..

''benim onun gibilerle'' derken ne demek istemiş acaba
ben olsam affetmem onu .bu söz ne demek ya kaç senedir tanıyamamışmı seni.mümkünse yüzüne bile bakma.çabalama hiç bence.sana erkekmi yok.

valla dicem birşey olmıcak... önce benim gibi derken ne demek istedin diye yardıra yurdura hesabını sorardım sonrada özür diletirdim. barışırmıydım orası muamma ama... sende fazla takılma böyle şeylere madem onun senin gibilerle (!) işi yok seninde onun gibilerle işin olmasın olsun bitsin şimdi böyle diyebilen ilerde daha beterinide der bi yanlış anlama yüzünden bir bayana böyle hitap edilmez edilemez...

siz yapmadım dediğiniz halde , size inanmıyorsa güvenmiyor demektir.. buda zaten bi ilişkinin bitiş sebeplerinden biridir..
ayrıca böyle bir sebepten sizi bu kadar süre aramamışsa zaten olan olmuş bitmiş demektir.. daha bu konu üzerinde neden kafa yoruyorsunuz ki ??

canım yorumları okumadım ama
başlığa siz olsanız affedermisiniz yazmışsın..
sanırım şuan senin affedebilicen yada affedemiycen bi durum yok ortada..ona karşı yani..
kendi içinde affedersin yada affetmezsin bilemem..
çünkü çocuk zaten silmiş engellemiş..affet demiyor..
sende artık düşünme bana kalırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…