Çok kırıldım siz olsaydınız bu lafı affeder misiniz?

beyazprensesinim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
34
1
36
Rize
merhaba erkek arkadaşım beni yapmadığım birşey yüzünden suçladı aslında çok küçük birşey için ama sinirlenince gözü görmez hiçbirşeyi...sorun şu ki birileri sahte hesap açmış ve bizim ilişkimiz hakkında konuşmuş.Bizimki de çok sinirlenmiş ''kimse benim özel hayatıma karışamaz''diye...sorun şu ki bunu yapanın benim arkadaşlarımdan biri olduğunu düşünüyor ''beni sınamak için mi yaptıın bunları duygularımla oynuyorsun''diye bağırdı çağırdı...ben de sakin bir dille benim arkadaşlarımın ya da benim böyle birşey yapmadığını anlatmaya çalıştım.Olmadı...dedim ya sinirlenince gözü hiçbirşey görmez tabi ben çok ağladım hem de çok...:2:bir süre görüşmeme kararı aldık facebooktan silip engelledi beniikimizin sedat diye ortak arkadaşı var ben onunla konuştum bana ''üzülme yenge o şimdi kızgın olduğu için öyle söylüyor azcık özlesin seni barışırsınız''dedi tam 1.5 ay oldu.Dün sedat bizimkiyle konuşmuş kız çok üzgün falan demiş ve bizimkinin söylediği söz''benim onun gibilerle işim olmaz'' biz 3 senedir birlikteyiz 4. senemize gircez ilk defa benimle bu kadar ağır konuştu çok seviyordu beni hani sedat beni teselli etti''sinirden öyle söyledi seni hala seviyor'' falan dedi.Siz olsaydınız napardınız kızlar...bu sözü affedermiydiniz...?

sen yapmadıysan kım yaptı pekı??? kımı bu konu bukadar ilgilendırırkı şahsen ben arkadaşıma öyle birşey yapmam banane ama eger arkadaşım yap derse yanında lafı agzından alırım msnde falan arkadaşımda yanımda olacak...yoksa nıye böyle yapsınkı ..bence sen yaptırdın gıbıme geldı banada...

hayır kesinlikle ben ya da arkadaşlarımından biri bunu yapmadı.Aramızda bozmak isteyen biri yapmıştır muhtemelen ...yoksa ben utancından yüzüne bakamazdım.Benim arkadaşlarımdan şüpheleniyor zaten onları hiç sevmemişti

tamam sorunlar yasanmıs olabilir ama silmek neyse engellemek cok agır bence bu kadar görmek istemiyorki tüm baglantıyı koparmıs derim ben. bana erkek arkadasım öyle yapmıs olsaydı..bence oluruna bırakın sevıyorsa zaten kendisi arar döner ama siz bekleyin derim söylediginize göre sucunuz yok onu haklı durumuna getirmiş olursunuz ve bu tekrarlanır

benim işin facebookta falan değilim koskoca insanlarız şurda ben 17 o 18 yaşında...hadi ben biraz çocuk ruhluyum kabul ama onun gibi olgun birinin sinirlerine sahip çıkamaması sanki 12 yaşındaki bir çocuk gibi beni silip bu sözü söylemesi beni çok incitti...

Anlamadan,dinlemeden,üstelik suçsuz yere kızmış size.

Sanki ayrılmak için bahane arar gibi.Ayrılmayı istiyorsa ki işim olmaz da demişse bence affedilmez...

Yapmadım demissin bir kere.
Baslarım onun sinirine ya hic kapris cekemem.'' Benim onun gibilerinle isim olmaz '' nasıl bir laf bu!
1,5 ay hicte kısa bir süre degil onun dısında 3 yılı askın bir iliskiniz var ne kadar da cabuk kestirip atmıs..

Sen buna cok mu yüz verdin kuzum?

Yorumumu yaparken yasınızı görmeden yaptım ama yaslarınızı kestirmem zor olmadı :)
Özellikle de benim seninle isim olmaz cümlesinden ahaa tamam dedim..
17-18 yaslar malesef ki, daha olgunluk cagına ermemis yaslardır hatta hala ergensiniz..
Haa bide erkekler daha gec olgunlasırlar..

daha önce de tartışmalarımız olmuştu elbette...
benim suçlu olduğum durumlarda aynısını yapardı küserdi bana
hiç konuşmazdı ben ağlardım birkaç gün
sonra gelir bana sarıldı affederdi beni
gene aynısını yapıyor aklı sıra bana ceza veriyor
ama öyle bir cümleyi ilk defa kurdu
yine barışmak isteyecektir ama ben affedebileceğimi bilmiyorum

şu konuyu okudum 3 yıllık bir ilişki göremedim

" beni 3 yıl oyaladı seviyorum bile demedi " demişsin.

o konuda daha yeni üye olduğum için herşeyi açıkça anlatmak istememiştim
ama şimdi herşeyi anlatıyorum burda ben yalan kesinlikle söylemem efendim

Hayatım "affeder misiniz?" diyorsun da bu çocuk zaten affedilmeyi beklemiyor..

3 yılın sonunda 1,5 aydır aramıyorsa zaten bu iş bitmiş onun için..

Erkekler bir kere soğudu mu yapacak birşey yoktur artık..

Bence sen de kendini bu duruma alıştırsan iyi olur..

ona açıkça yalvarmak istemiyorum çünkü ben suçsuzum bizim okulda kaç tane böyle sahte hesap açılıyor kaç kişi işletiliyor..bizimki yedirememiş özel hayatı hakkında konuşulmasını benim arkadaşlarımın yaptığını düşünüp duygularıyla oynandığını sanıyor..

Eski konunu da okumuştum. Ortada seni seven, sana değer veren biri yok en başta.
Böyle erkek arkadaş olmaz.
Yaşınız da çok küçük. Bu insanla uğraşma daha fazla.
Çok fazla iyi niyetlisin. Azıcık uyanık ol bence. :s

yapmadım dediğin birşeye inanmamış, yani sana güveni yok ve nasıl olduysa 3 yıl devam etmiş..
üstelik 17 yaşındasın, yani 14 yaşında başlamışsınız, o yaşta bi ilişkiye başlamak, birini tanıdığını sanmak..
geçmişi yargılamak saçma diyeceksin belki ama zaten bişeyler baştan yanlış bence..
hem sana güvenmeyen biriyle bu güne kadar öyle yada böyle gelmişsin, bu günden sonra af dilese bile nasıl devam edeceksin?
yani bu durumda düşünmen gereken, sana söylediği o söz değil; sana güvenmiyor olması..
yaşın henüz küçük, bence kendini yıpratma, sana güvenebilecek biriyle birlikte ol eğer olacaksan..

bana güvenmesi sorun değil güveniyor
sadece gururunu ön plana atıyor aşkta gurur olur mu
duygularıyla oynandığını onu sınamak için arkadaşlarımla oyun yaptığımızı düşünüyor
3 senedir birini seven insan 1.5 ayda unutursa zaten bana yazıklar olsun derim!!!

benim onun gibilerle işim olmaz dediğine göre seni umursamaktan çoktan vazgeçmiş.
bahane aramış belkide, 3 senenin hatrına size inanmalıydı hiç mi tanıyamadı sizi.
az zaman geçmemiş üstünden 1.5 aydır sizinle konuşmaya çalışmamış.
bu saatten ve söylediğinden sonra dönse nolur dönmese nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…