çok kırıldım..

pinkworld89

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
94
146
8
35
çok kırgınım.. çok üzgünüm..
dünyalar tatlısı 2 yaşında yeğenim var, teyzesinin bi tanesi, meleğim.
geçen gün bize geldiler, kız kardeşimle yeğenim. kuzumu sevmeye başladım nolduğunu anlayamadım kardeşimin yüzü düştü. yemeğe kalıcam dedi yemeden gitti. hiç kendime yormadım hiç.
ama dün öğrendim sebebini, dünden beri gözlerim doluyor .
benim 9 yaşında minnoş bir kızım (kedim) var. her zaman annecim diye severim, çocuğum gibi.
yeğenimi de teyzecim diye. dil alışkanlığı yeğenime de annecim demişim farkında bile değilim.
anneme çok meraklıysa evlensin de doğursun annecim demesin demiş.
öyle kırıldım ki. Rabbim bana nasip etmişse olur zaten. ben yeğenimi öyle seviyorum ki kim sevmez, dilimden yanlışlıkla annecim çıkmış, art niyetle demedim ki şükürler olsun ki anası babası var :KK43:(((

Güncellemek istedim, soranlar olmus..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
çok güzel şeyler demişsiniz hakkımda, okuyunca mutlu oldum. kardeşimle konuştum, hiç beklediğim gibi bi konuşma olmadı.
yeğenimi sevme şeklimden rhatsız olmuş, canımın içi diye seviyomuşum, annesi o'ymuş.
ben öyle sevince annesi mi oluyorum.. çok kırıldım bir kez daha.
bu arada kardeşimi abla sananlar olmuş. benden 5 yaş küçük, ben ablasıyım.
her şeyinde yanındaydim, arkasındaydım.
ben evlenememişim de ondan çocugunu seviyomuşum, yeğenim diye değil.
yani anlayacağınız benim yeğenimi kendi canım kanım olarak görmem ve yavrum gbii sevmem kardeşimi rahatsız etmiş. Lafı da evde kalmıssın'a kadar getirdi. yazık çok yazık.

ben ne diceğimi bilmiyorum.
konuşmuyorum artık. madem beni evde kalan, çocugunu almaya çalışan abla olarak görüyor, konuşmuyorum. ne diyim..
sözün bittiği noktadayım.

Herkese cok tesekkur ederim.. Sevgilerle

Son düzenleme:
Benim de kedim var.
Ben de kedime "annem, annecim" derim ama gidip evlenip onu doğurmam mümkün değil mesela.
Çok büyük konuşmayayım ama ben bir daha özür dileyene kadar asla konuşmazdım.

Ben samimi olduğum arkadaşlarımın çocuklarına bazen anneeeem diye sarılırım.
Bugüne kadar da değil bir şey demek, gram suratları düşüp de mesafe koymadılar.
Aksine hoşlarına gidiyor. Bana güvenebiliyorlar.
Kız kardeşiniz genel olarak kıskanç mı ?

Allah size hayırlı es hayırlı evlat nasip etsin
Üzülmeyin
Kardesinizin niyeti kötüymüş malesef :(
Zaten teyze anne yarısı değil mi??
Bende yegenlerimi severken oyy annemm derim abilerim ya da yengelerim hiç alinmadilar böyle tepkiler vermediler yani ne guzel sevmissiniz
Bu devirde sevmek de kabahat!!

Çok tuhaf insanlar var cidden
Bende annecim derim ablamin cocuklarina hatta bazi cocuklara bile annem diyorum istemsizce :) çok anaçım galiba :)
Bunun icin uzmeyin kendinizi kardesiniz fazla abartmış

yani ben anlamadım, bende derim. annecim dedim diye ondan almak mı istedim, aklım almıyor
bunu bahane ederek getirmez yeğenimi diye çok üzülüyorum

Pes.Bazen kardeşler de ciğerinizi bu denli acıtabiliyor.

Sizde sıkıntı yok merak etmeyin. Gayet şefkatli ve anne Olmayı gerçek anlamda hakediyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin. Kardeşinizle de bir süre mesafe koyun bence, yanlışını anlasın. Çünkü düşüncesi çok korkunç.

Kardeşin çok büyük ayıp etmiş
Anneniz neden kardesinize ne olmuş öyle dediyse teyze anne yarisidir kapat konuyu diyebilmesi lazımdı

annem çok üzgün. sen boşver o şimdi streslidir, eşiyle sorunludur ondan yapmıştır diyip ara bulmaya çalışıyor.
evet ben evlenmedim, anne olmayı çok isterim. Ama kısmetimde yoksa ben ne yapayım, ben yeğenimi öyle seviyorum ki annecim demişim dememişim, kötü niyetim olabilir mi. :(
meraklıysa bulsun birini doğursun demiş :( aklımdan çıkmıyo dünden beri, kardeşim yapan bunu da. içim yandı.

Lohusa sendromu diyeceğim ama 2 yaşında olmuş yeğeniniz masallah. Belki de eşine ya da başka birine kızdı ya da kendini değersiz hissediyor olabilir. Umarım hatasını anlar sizin yaptığınız yanlış bir şey yok içiniz rahat olsun. Anneniz aranızdaki olayı çözebilir bence. Yeğeninize de size de mutlu sağlıklı uzun ömürler....

Ya inşaallah anneniz gereken cevabı vermiştir bu sevgili buldumcuk anneye. Cidden pes insan sevinir be ne güzel teyzesi sahipleniyor seviyor diye, kıskanç insan her yerde her koşulda herkese karşı kıskanç demek

Back
X