çok kırıldım..

Sen mal mısın diye sorarım? Bir daha da ne ararım ne sorarım? Gelip özür bile dilese affetsem de mesafeyi koyarım... Terbiyesiz, dengesiz.. Üzülmeyin.. Allah her şeyin hayırlısını versin.. Çok naifsiniz.. Ben öyle ağlayıp susmazdım..

Tövbe ya rabbim ya nedir bu ne saçmalık bu böyle ya annecim derim teyzecim derim ben daha neler derim ne var bunda ya

sevgi kelimelerimizi bir kagida yazip versinler oyle sevelim madem cok sinir oldum uzulme ya bosver degmez ilginc biriymis kardesin

bu ne yaa tepkiye bak. inanmiyorum. sizin ne kadar cok sevdiginizi bilip sukur etmesi gerekirken iyice sacmalamis.

Çünkü dünyadaki tek bebek onun ve tek anne kendisi. Çok terbiyesiz kardeşiniz. Veya rahatsız falan mı acaba psikolojik olarak?

Kardeşiniz çok büyük ayıp etmiş. Siz annecim dediniz diye 2 yaşındaki çocuk gerçek annesinin kim olduğunu anlayamıyor mu? Aklı sıra size çizgi çekmeye kalkmış.

Bazılarına ters gelebilir ama böyle bir tepki görürsem, kardeşim hatasını anlayana kadar yeğenime göz ucuyla bile bakmam.

İnsallah tez zamanda hayırlı bir kısmet çıkar, boy boy çocuklarınız olur.:emir_bebek:

Demek ki kardesiniz annecim denilmesinden hoslanmiyor. Demeyin sizde. Sonucta sizin cocugunuz degil. Bence konu sahibi siz abartmissiniz.

ne ictiyse ondan banada verin lütfen... daha neler

Çok ayıp etmiş bence de..aile gibisi var mı ya yakın olmak gibisi var mı? Benim kız kardeşim yok ne çok isterdim sizin gibi bi kız kardeş. Çocuklarımı anne gibi sahiplenecek güvenebileceğim bi kız kardeş çok isterdim inanın. Allah korusun ölsem gitsem gözüm arkada gitmezdim bi kere insan sadece bunun için bile kardeşi anne gibi olsun ister. Ne sanıyor bi gece çocuğu çalıp gideceğinizi falan m?

(Erkek kardeşlerin hakkını yemeyeyim ama bendeki daha küçük olduğu için onu es geçtim.:KK52:)

Rabbim size Hayırlı bir evlat, hayırlı bir eş, mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.. Niyetiniz gayet masumca ve sevgiden sorun kardeşinize bence, alınacak ve o kelimeleri söyleyecek bir durum olmamış ortada..Çok isterdim sizin gibi bir kız kardeşim olsun yanımda evladıma böyle sevgiyle baksın dursun.

Kafaya takmış suratı düşmüş yemeğe bile kalmamış bunun için..
Özür dileyene kadar arana mesafe koy, çok ayıp etmiş. Öz yeğeniniz bile isteye annem diye bile sevebilirsiniz

yani ben anlamadım, bende derim. annecim dedim diye ondan almak mı istedim, aklım almıyor
bunu bahane ederek getirmez yeğenimi diye çok üzülüyorum

bak canım yeğen dahi olsa hiç kimse bulunmadık hint kumaşı değildir. tamam çok seviyorsun anladım ama sırf onu seveceğim bir daha geri getirmez felan diye de geri adım atma ablanın yaptığı çok büyük bir hainlik. annecim diye sevsen ne olmuş. sen de bir annesi sayılırsın. ablanın başı sıkışsa ilk sana getirecek sonuçta kansın cansın. bu fesatlıktan başka bir şey değil ve özür dilemedikçe de kesinlikle muhatap olma.

kardeşiniz özür dileyene kadar konuşmayın. enteresana bak.
anneniz niye "çok meraklıysa evlensin de doğursun annecim demesin" lafına sessiz kalıyor.
hem kedim, hem kızım var. bazen isimlerini karıştırıyorum. aklı başında olan insan evladı buna triplenir mi.

çok kırgınım.. çok üzgünüm..
dünyalar tatlısı 2 yaşında yeğenim var, teyzesinin bi tanesi, meleğim.
geçen gün bize geldiler, kız kardeşimle yeğenim. kuzumu sevmeye başladım nolduğunu anlayamadım kardeşimin yüzü düştü. yemeğe kalıcam dedi yemeden gitti. hiç kendime yormadım hiç.
ama dün öğrendim sebebini, dünden beri gözlerim doluyor .
benim 9 yaşında minnoş bir kızım (kedim) var. her zaman annecim diye severim, çocuğum gibi.
yeğenimi de teyzecim diye. dil alışkanlığı yeğenime de annecim demişim farkında bile değilim.
anneme çok meraklıysa evlensin de doğursun annecim demesin demiş.
öyle kırıldım ki. Rabbim bana nasip etmişse olur zaten. ben yeğenimi öyle seviyorum ki kim sevmez, dilimden yanlışlıkla annecim çıkmış, art niyetle demedim ki şükürler olsun ki anası babası var :KK43:(((

Üzülmeyin... Benim kız kardeşimde 'annesi zannediyorsun kendini' demişti.Kendime gelememiştim. sonra hatasını anladı.özür diledi..Kardeşinizde anlayacaktır hatasını...

fazla kimyasal almış kardeşin belli.. ablamda oğluma bazen annecim der. bunda ne var. hayır gerçekten desen bile sevgini gösteriyor. bence haddini bildir.

Ayy buldumcuk olan tiplerden kardeşiniz
Bunda büyütülcek ne var
Benim çocuğum olsa herkes sevsin isterim
Bu ne ya
Şaka gibiler

Back
X