Çok kırıldım

Aradığımda engelliydim net cevabi ablama vermisti bu is olmayacak demisti bende bayram arası belki öfkesi geçmiştir diye düşündüm ama yok cevap bile vermedi yakinda evlenir kesin

Sebepsiz yere mi bırakmıştı, bu olayın üstünden ne kadar zaman geçti?
Yok küstüğünde uzun süre susma gibi bir huyu vardi icine kapanirdi uzerinden aylar gecti . düzeltmeye çalıştı bu özelliğini kendide sevmiyordu . Belkide sevgimi sorguluyordum son zamanlar mutlu olabilir miyiz diye düşüne düşüne olumsuz cevap verdim. Ailesine karşı mahcup oldu ve beni terk etti haksizda sayılmaz

O kafasında bitirmiş her şeyi cevap neden yazmadı ,hatırsız olduğu için değil ,sana yüz vermemek için ,belki ümitlenirsin diye cevap yazmadı kesinlikle bu yüzden ,eski konunu kısmen hatırlıyorum ,sana o zaman da gururlu ol demiştim ,al işte sonuç ,seni sevmeyene değer vermeyeceksin bu kadar basit

cevap yazmaması sevmemek anlamına gelmez bence diyeceğim (bu konuyu çok üstüme alındım sanırım. )
Konuyu takipten çıkmam en iyisi olacak sanrım..

cevap yazmaması sevmemek anlamına gelmez bence diyeceğim (bu konuyu çok üstüme alındım sanırım. )
Konuyu takipten çıkmam en iyisi olacak sanrım..
Sizin konunuz farklı olabilir ,fakat seven insan da en azından bayram bu yani bir cevap yazabilirdi ,güzel günlerin hatrı için ,konu sahibinin olayına gelince ,eski konusundan da biliyorum ,ümitlenmesin diye yazmadı ,çünkü önceden de uzaklaşmıştı,böyle durumlarda ne bileyim biz kadınların daha bir gururlu olmasından yanayım ,zira erkekler bizim kadar duygusal bakmıyor olaylara ,onlar daha acımasız ,

İşte bazen insan bazı durumlarda içi yansa da tek kelime yazamıyor. Daha fazla acı çekmemek için canı acısa da o an susması gerekiyor susuyor. Buraya yorum yapanları sadece tek taraflı dinliyoruz ve genelde hep karşı taraf sevse, karşı taraf hatır deseydi vs deyip bir şeyler yazıyoruz. Oysa karşı taraf neler yaşıyor bilemiyoruz.. Bu arada bu yazdıklarım konu sahibi için geçerli değil. neler yaşadı bilmiyorum. Bugün zaten çok kötüydüm bu konuyu görünce yorumda yazılanları okuyunca kendi yaşadıklarımdan dolayı etkiledi beni..

Neyse konuyu dağıtmayayım. Konu sahibi yazdıklarımı yanlış anlamamanı rica ediyorum bu arada. Genel anlamdaydı yazdıklarım, yoksa tabii ki senin durumunda olayın aslı ne bilmiyorum..

Teşekkür ederim yanlis anlamam merak etmeyin fikirleriniz benim için değerli.
Aileler tanışacagı zamanda vazgectigim için benden soğudu terk etti ve hicbir msja dönmüyor haksiz da sayilmaz affetsin diye cok ugrastim ama olmadi belkide hayırlısı budur hicbir msjimi okumuyor bakmiyor

Ailelerin tanışacagı zamanda vazgectigim için benden soğudugunu söyledi kafamda tam birseyler oturmadi zaman ver demistim. İnanmadi kandirdin beni falan dedi öfkeyle saydi sildi gitti o kadar aradim sordum msjlar attim asla cvp vermedi bayram vesilesiyle atayim öfkesi geçmiştir sandim yok. Yok.yok annesi de etkiliyor sanırım annesine cok düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…