Onlarla ilgiliydi canımNeden yuzunun asik oldugunu sorun ilk once.
Belkide hic alakasi yoktur anneniz gille.
Önce neden yaptığını sorun. Sizinle ya da ailenizle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Açık açık konuşmak en mantıklısı.
Onlarla ilgiliydi canım
Hem öyle olmasa bile surat asması doğrumu sonuçta insanlar her turlu üzerine alacak
Peşlerinden sürüklendi diye kızdı biliyorum ama ilk defa oldu bu gezme isi
Onu bıktırmadi ailem hiçbir zaman
ama aileme karşı çok hassastır demişsiniz. Başka bir şeye kızdıysa bu olayda üstüne tuz biber olmuştur.Tabiki bu yaptığını haklı çıkarmaz ama erkekler bizim gibi ince düşünemiyor maalesef.
Alışverişte peşimde gezen kocam olsa suratıyla ilgilenmezdim herhalde. Alışveriş yaparken eşim önde koşar, ben onu yakalayacağım diye birşeye bakamazdım. Bence hesap sormak yerine bir derdi olup olmadığını öğrenin. Ona göre tavır alırsınız.
Bekliyorum bi gelsinde soracağım tabi ki ama ailemin yanındayız yanlış bi tavır sergilememek adına burda konu açtımDogru degl tabi, baska bi konu hakkinda yuzu asilmis olsa bile yapmamali.
Sorun bi sebebi neymis.
Sordum zaten ikimizde ufak Çaplı biraz didiştik bunu aksam dile getireyim guzel fikirBen olsam hemen orada annemlere duyurmadan sorardım niye asık suratın diye.
Ayıp ediyorsun ama haftaya da senin annen olacak yanımızda bunu düşünerek davranırsan iyi edersin derdim
Sordum zaten ikimizde ufak Çaplı biraz didiştik bunu aksam dile getireyim guzel fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?