Nisan ayındaki bir düğünde açık ayakkabı giysem tuhaf mı olur sizce? İstanbulda olacak, o mevsimde de havalar biraz yumuşak olur kapalı salon olur büyük ihtimal, hani o mevsimde açık havada yapmazlar sanıyorum. Ne dersiniz?
hiç tuhaf olmaz die düşünüyorum.kimse artık bu düşüncelere aldırış etmiyor merak etme.mesela kışın ortasında yapılan düğünlerde,törenlerde vs bile herkes uzun kollu yada kalın kalınmı giyiniyor sanki.özel günlerde bence hiç abes durmaz.
evet baya bantlı topuğu falan açık bildiğimiz yazlık bir ayakkabım var geçen seneki bir düğün için almıştım çok şık ve abiye birşey bu sene de gene onu giymek istiyorum böyle şeyler de bir defalık giyiliyor zaten gene bir ton para vermek istemiyorum, kapalı ayakkabım vardı bir tane ama eskidi eli yüzü düzgün ama en azından düğüne giyilecek gibi değil.
Çok teşekkur ederim. İşte bende giyenler var diye biliyorum kışın bile insanlar incecik giyiniyorlar düğünlerde değil mi :)
kesinlikle giyilir canım be en son kurban bayramında giymiştim bende tereddüt etmiştim ama hiç edilecek gibi değilmiş çünkü herkezde vardı.ayakkavbı ve kıyafat konusunda yaz kış düğünlerde pek farketmiyor artık.şimdiden iyi eğlencelerbayanssulusmile
kesinlikle giyilir canım be en son kurban bayramında giymiştim bende tereddüt etmiştim ama hiç edilecek gibi değilmiş çünkü herkezde vardı.ayakkavbı ve kıyafat konusunda yaz kış düğünlerde pek farketmiyor artık.şimdiden iyi eğlencelerbayanssulusmile
ben de hemen hemen o zamanlar bi düğüne gitcem ama kapalı ayakkabı giymeyi düşünüyorumboshayallersmile ama dediğiniz gibi düğünlerde pek farketmiyor kapalı açık a.s