Farkındayım ve bastırmaya çalışıyorum kendi içimde eğer kötü bişe yaparsa ilişkiyi sonlandırırım diyorum kendi kendime böyle olma diye güç vermeye çalışıyorum ama bu çok garip duygu hep içimde bişe tetikliyor beniTedavi olabilirsin, kiskanclik da bir hastaliktir
Sizce bu kötü birsey mi olmamasıoff ya keşke bende de kıskançlık duygusu olsa birazcık yaaaaa
Kendi kendine ustesinden gelemeyebilirsin, ben ondan dedim tedavi olabilirsin diye canimFarkındayım ve bastırmaya çalışıyorum kendi içimde eğer kötü bişe yaparsa ilişkiyi sonlandırırım diyorum kendi kendime böyle olma diye güç vermeye çalışıyorum ama bu çok garip duygu hep içimde bişe tetikliyor beni
Evet haklısınız Haber veriyor sabahtan bugün şöyle yaparım böyle yaparım diye gün içerisindede müsait olduğunda veriyor ama benim içim hep kuşku kendimi hastalıklı gibi hissediyorumAdam her hareketini size söylüyormuş zaten
Bunu aklınıza getirerek kendinizi dizginliyebilirsinizz mesela....
Haklısınız çok teşekkür ederim. Tedavisi nasıl olur bilmiyorum korkuyorum açıkçası.Kendi kendine ustesinden gelemeyebilirsin, ben ondan dedim tedavi olabilirsin diye canim
bilmem ki ben sıkılmaya yada karşımdakini sıkmaya gelemem çok rahat biri de değilim tabiki ama nereye gidip ne ettiğimi kaç gram s.çtığımı gibi saçma salak hesaplar vermem de istemem de. bu beni çok sıkar ve karsımdakinden sıkılır dolayısıyla yalan söyleme potansiyelim artar onun da sonu ayrılıkSizce bu kötü birsey mi olmaması
Daha bu sabah olay oldu. Şuan şehir dışında. Kendi kendime şüphe duyuyorum sürekli ya şöyle ya böyle yaparsa ya başka birine o niyetle bakarsa diye. Bana defalarca bunu niye yapayım nerden çıkarıyorsun bunu diyor. Biz birbirimize aitiz böyle çok kıskanarak beni bunaltıyorsun diyor.kıskançlık iyidir ama dozunda iyidir..kıskançlık şüphaye dönüşüp karşı tarafı sıkar hale gelirse tedavi olmanın vakti gelmiş demektir...
Güldürdünüz beni çok doğru aslında :) deli gibi soruyorum Ee noldu nasıldı kimler vardı bi yerden sonra ufflamaya başlıyor fark ediyorum bunaldığını, o mesela böyle değil beb kadar takılmıyor soruyor geçiyor. ah ben ya bu kendimi napsam.bilmem ki ben sıkılmaya yada karşımdakini sıkmaya gelemem çok rahat biri de değilim tabiki ama nereye gidip ne ettiğimi kaç gram s.çtığımı gibi saçma salak hesaplar vermem de istemem de. bu beni çok sıkar ve karsımdakinden sıkılır dolayısıyla yalan söyleme potansiyelim artar onun da sonu ayrılık
Terapi alirsin canim, altinda yatan bastirilmis duygular vardir onlar belirlenir. Oyle ilac tedavisi olacagini sanmam korkmana gerek yokHaklısınız çok teşekkür ederim. Tedavisi nasıl olur bilmiyorum korkuyorum açıkçası.
Daha bu sabah olay oldu. Şuan şehir dışında. Kendi kendime şüphe duyuyorum sürekli ya şöyle ya böyle yaparsa ya başka birine o niyetle bakarsa diye. Bana defalarca bunu niye yapayım nerden çıkarıyorsun bunu diyor. Biz birbirimize aitiz böyle çok kıskanarak beni bunaltıyorsun diyor.
Yiyip bitiriyor beni zaten ilişki de yıpranıyor. Sanki herkes ona aşıkta çok beğeniyorda böyle şeyler kuruyor kafam. Yada sanki biri ona ışık verse hemen gidecekmiş gibi hissediyorum. Ama şimdiye kadar o tarz bi yanlışını görmedim hiç. Beynim susmuyor ama.
sence haklı değil mi...bir psikoloğa git danışmalısın bence..kendi kendine geçecek gibi durmuyor..şüphe insanı yiyip bitiren bir duygudur..
Hayatım boyunca hiç psikologa gitmedim nasıl anlatırım ne derim hiç bilmiyorum. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Terapi alirsin canim, altinda yatan bastirilmis duygular vardir onlar belirlenir. Oyle ilac tedavisi olacagini sanmam korkmana gerek yokbak kabullenmissin ne guzel, kiskancligin hastalik oldugunu biliyorsun ve kurtulmak istiyorsun az sey degil bu:)
Çok haklısınız bu dediklerinizin hepsini bir bir yaşıyorum aciz gibi hissediyorum kendimi öz güvenim düşüyor. Kafam da surekli birseyler kuruyorum ya başka birine giderse ya onu etkileyen biri olursa diye.. Ama şimdiye kadar o tarz bi tutumunu asla görmedim. Sadece çok çevresi geniş ve bir sürü çevresi var bazen o insanları bile kıskanıyorum.şunu düşünün.
kıskanç kişi en büyük zararı kendine verir, kendi hayat kalitesi düşer,
kafası hep saçma şeyler üretir, sonuçta en çok üzülen kendisi olur,
karşıdaki kişi hayatına devam edecektir
Çok haklısınız bu dediklerinizin hepsini bir bir yaşıyorum aciz gibi hissediyorum kendimi öz güvenim düşüyor. Kafam da surekli birseyler kuruyorum ya başka birine giderse ya onu etkileyen biri olursa diye.. Ama şimdiye kadar o tarz bi tutumunu asla görmedim. Sadece çok çevresi geniş ve bir sürü çevresi var bazen o insanları bile kıskanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?