Çok kıskanç bir insanım ve bunu aşmak istiyorum Nolur bana yardımcı olur musunuz?

Kıskançlık tedavisi olmayan bir hastalıktır!!

Şu cümleyi her sabah ayna karşısında 10 kere söyle, kıskançlığından eser kalmaz inşallah...
"Kendine güveni olmayan, zayıf karakterli takıntılı insanlar aşırı kıskanç olurlar; ben öyle bir insan değilim ki"

Kıskançlık kadınlarda genelde annesiyle çok problemli bi hayat geçirmiş kişilerde ortaya çıkıyo.

Kıskançlık tedavisi olmayan bir hastalıktır!!
Bunu bi yerde de okumuştum kendine güveni az olan insanlarda kıskançlık olurmuş. Ve bu dediğinizi yapıcam çok haklısınız.

Kıskançlık kadınlarda genelde annesiyle çok problemli bi hayat geçirmiş kişilerde ortaya çıkıyo.
Annemle çok şükür aramızda bir sorun yoktur yeri geldi mi iki kardeş gibi dertleşiriz. Ben bu özelliğimi küçüklüğüm de yaşadığım şeylere veriyorum

Kiskancligin sebebi bence guvensizlik.Ben de gecmiste guvenmis ve biri tarafindan aldatilmis olsam daha da kimseye guvenmem.Ama asiri kiskanip da karsi tarafin egosunu da tatmin etmem.Onun hosuna gidiyor cogunu bilerek kiskan diye yapiyor baksana.

kıskanmak hastalık -hayatı zehir etmek boyutunda ise bunu dizginleyecek en etkikli yol uğraş hobi kendini ilgili yoğunlaştıracağın bir uğraş edin. baktın sağdan sağdan kıskançlık atağı gelyor hoppp hobine koş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…