- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
Ama işte bunu yapabilen kaç "mert" erkek var?Birçoğu kendince ailesinden vazgeçmek istemiyor,eşinin duymayacağını sanıyor aklınca,bazen gerçekten de en son kadın duyuyor,belki ona etraftan gurursuz gözüyle bakılıyor,haberi olmuyor.Tabii hiçbir şey aldatmayı masumlaştırmaz ama şahsen ben böyle bir durumda eğer elektriklenme olursa, insanların bir ilişki yaşanmadan dürüstçe eşine söylemesini gayet gururlu buluyorum senden başkasına ilgi duyuyorum ayrılalım diye. Söylemeyip aldatan daha çok tabii. Ama okuyunca dehşete düştüm kötü bir örnek gerçekten.
bence eşinizi göndermeyin ya da sizde gidin , bu kıskançlık değil evliliğinizi korumak için bir önlem..Şaka kısmına ben de takılmadım, öyle kıskanç da değilimdir hatta kadınla erkek pekala sadece arkadaş olabilir derim. Ama şu da var ki, diline hakim olmadıkları bir ülkede, her akşam başbaşa görüşüp yemek yiyecekler illa ki. Elektrik hissedebilirler ve bu ihtimal bile çok rahatsız edici. Ben olsam böyle bir duruma müsaade etmezdim. İki gün neyse, iki ay değil. Bir de iki kişi gidiyorlar grup halinde bile değil. Sekreterin gitmesi kesinlikle anlamsız zaten.
Kadın arkadaşın pozisyonu sekreter ancak iyi bir bölümden mezun ve yabancı dili var. İşe sekreter olarak almışlar ama aslında çok daha fazla sorumluluğu var.Eşiniz sizi kıskandırmak için diyor olmasın
Sekreter neden almanyaya eğitime gitsin ki
Yani eşinizin pozisyonu nedir bilmiyorum ama sekreter ve baska bir pozisyon yurtdışı eğitimi için neden özel olarak seçilsin ?
Ya ben konuda en başta eksik anlattım, sonraki mesajlarda yazdım. Dili, bölümü vs çok iyi kadın arkadaşın. Adı sekreter ama uluslararası yazışmaları vs hep o yapıyor.Ben sekreter pozisyonundaki birinin o eğitimde ne işi olduğu konusuna takıldım. Sekreter değil o zaman, eşinizle aynı pozisyonda. Yoksa telefonlara bakan biri neden iki ay o eğitime gitsin ki? Ya da bu sekreterlik eğitimiyse eşiniz de sekreter pozisyonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?