Çok kıskanç değilim ama... Bi bakıverin lütfen.

Ben sekreter pozisyonundaki birinin o eğitimde ne işi olduğu konusuna takıldım. Sekreter değil o zaman, eşinizle aynı pozisyonda. Yoksa telefonlara bakan biri neden iki ay o eğitime gitsin ki? Ya da bu sekreterlik eğitimiyse eşiniz de sekreter pozisyonunda.

Dilinde olan yapmaz derim hep eşiniz gelip bir sekreter var şöyle güzel diye takılabiliyorsa zannetmiyorum yksa hiç konu açmaz bilmenizi istemezdi ama 2 ay ne işi Almanya'da onu da anlamadım ne yapacak yani orada kaldı ki sekreterin ne işi var garip. Ama yapacak insan ordayken de yapar ay işyerindeler sonuçta bence eşinize güvenmelisiniz. Ayrıca şirketlerin evl insanları tek olarak kadın erkek göndermediğini biliyorum ben illa bir erkek daha oluyor çokta inandırıcı gelmedi dediğiniz sekreterin iş gezisine gitmesi saçma değil mi.

Ama işte bunu yapabilen kaç "mert" erkek var?Birçoğu kendince ailesinden vazgeçmek istemiyor,eşinin duymayacağını sanıyor aklınca,bazen gerçekten de en son kadın duyuyor,belki ona etraftan gurursuz gözüyle bakılıyor,haberi olmuyor.
Bu verdiğim örnekte de tvlere düştükten sonra çocukları öğrendi.
Bu olmamalıydı,çocuklarım keşke benden duysaydı demişti

bence eşinizi göndermeyin ya da sizde gidin , bu kıskançlık değil evliliğinizi korumak için bir önlem..

Sabah kahvaltı sonra iş sonra akşam beraber yemek yemeler otelde odalar yakın olur muhtemelen hadi yurt dışındayız rahatız serbestız kımse yok turk yok tanıdık yok yakalanma derdı yok gece uzun eğlenelım gezelım tozalım akalım tadını cıkaralım derseler amannnnnn .....ben bile düşündükçe delirdim ister istemez çok vakıt gecırceklerı ıcın beraber dipdibe tehlikeli aklımdakılerı yazmak ıstedım yorumları tam okumadım ama sızınde gıtme ıhtımalınız yok mu

Sekreter ne eğitimine gidiyormuş? Ortak ne gibi bir eğitim olabilir?
Normalde fazla sorun değil de, eşinizin yaptığı şaka! Can sıkıcı tabi..

Kadın arkadaşın pozisyonu sekreter ancak iyi bir bölümden mezun ve yabancı dili var. İşe sekreter olarak almışlar ama aslında çok daha fazla sorumluluğu var.

Ya ben konuda en başta eksik anlattım, sonraki mesajlarda yazdım. Dili, bölümü vs çok iyi kadın arkadaşın. Adı sekreter ama uluslararası yazışmaları vs hep o yapıyor.

asla izin veremem böyle bi şeye. kaldı ki şakayla da olsa alımlı falan diye bahsettiği kadınla! tek diyeceğin şey "ya beni de götür ya sen de gitme" olmalı. ben olsam illa gitmesi gerekiyorsa her türlü sınırı imkanı zorlar ben de onunla giderdim. başka türlüsü mümkün değil.
eşine sor bakalım o seni yakışıklı bulduğun iş arkadaşınla bi kaç aylığına yurtdışına gönderir miymiş?

Adamın belki içinde yoktur öyle birşey ama 2 ay hoş bir kadınla yurtdışında gece gündüz yanyana olunca insanın aklına herşey gelebilir.Sıkıcı bir durum...

Egitim artik herkese veriliyor iscide patronda sekreterde Egitim alabilir.Sekreterden ziyade asistan gibi birsey olmus Is seyahatinde asistanla cogu sirket gider zaten. Bence esinize ve kendinize guveniyorsaniz sorun yok. Zaten aldaticak kisi her turlu aldatir. Aralarda goruntulu ararsiniz iciniz,rahat eder.

Iki ay egitimi uzun bir sure. Sadece ikisinin gitmesi de hos degil. Kadindan bahsedip ustune de 2 ay egitim...kimse istemez boyle bir seyi.

Bu arada sekreter için 2 aylık yurt dışı eğitimi (hani küçümsemek değil de ) fazla değil mi?

Kadin cirkin bile olsa esinizin boyle bi saka yapmasi hos değil. Demek ki kadini incelemis. Gitmesine izin vermezdim. Iki ay uzun bi süre.

Açıkçası riskli bir durum. Şuan öyle bir şey düşünmüyor bile olsa, orada 2 ay sürekli birlikte olacaklar, birbirlerine alışma, çekim, hoşlanma olabilir. Ben olsam benim de içim içimi yerdi, kıskanmakta çok haklısın. Senin de gidip 2 ay kalma imkanın yoksa, arada bir birkaç günlük git en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…