Çok kıskanç değilim ama... Bi bakıverin lütfen.

asıl kiskanmazsan sende sorun var ben seni. Yerinde olsam gondermem ama is diyorsun sende git ama asla onları yanliz birakmam her sapanın altinda bir ciddiyet var unutma ve o bir erkek ne olursa olsun

Sen olsaydın iş için bir erkek olan iş arkadaşınla yurtdışına 2 ay gittiğinde aldatır mıydın? Böyle yaklaşmak lazım bence.

Karşı cinse yapılan bu tarz şakasal göndermeler evlilikte olmuyor be kuzum yani nasıl diyim basit kalıyor, hoş değil. Eşinizin gitmesine izin vermeyin yada sizde ne yapın edin gidin.

kim ister kocasının genç alımlı güzel bir kadınla iki ay yurtdısında aynı otelde kalmasını??

işi bıraktırır yine yollamam

ben böyleyim

bence şaka değilmiş o.

ayrıca bu muhabbeti karısına yapacak denli rahatsa

1. sizi artık erkek arkadaşı gibi görüyor

2. kadını baya beğenmiş ki tutamamış kendini.

Sen olsaydın iş için bir erkek olan iş arkadaşınla yurtdışına 2 ay gittiğinde aldatır mıydın? Böyle yaklaşmak lazım bence.
Konu sahibi yakışıklı çocuk ehüehüe dediği bi iş arkadaşıyla iki aylık yurtdışı eğitime gitse eşi ne tepki verirdi bence de böyle yaklaşmak lazım

Gunahlari boynuna ama bence yakinlasma olur. Sonucta birbirini taniyan iki kisi iki ay yan yana. Mutlaka bir yerden seytan bulasir. Tamam yapan her yerde yapar ama burda beraber olmalarini gerektirecek bir durum yok ama baska ulkede ikisi surekli beraber olacaklar.

Bende normalde kıskanç değilim ama eşimi birkaç aylığına tek başına bile yurt dışına göndermem. Evli adamın bunu kendisinin düşünmesi lazım. Benim eşiminde işi nedeniyle sürekli yurt dışına gitmesi gerekebilir ama ben varım diye şartları var gidebilirim ama en fazla 1 haftalığına vs gibi.

Çok sakıncalı bi durum. İş gezisi çok gerekliyse ben de giderdim. Başka türlüsü mümkün değil.

Ben normalde de kıskancımdır. O yüzden asla yollamazdım. İşinden olacaksa da olsun. Otursun evde yemek yapsın, ütü yapsın gider çalışır evi geçindiririm

Aslında diğer kadını övmeye başladığı anda kulaklarını sevgi ve saygı çerçevesinde büküp koparmanız gerekirdi bence.
Çok geri kafalıyım, yazdıkça kendimden utanıyorum ya

Öyle yorumlar yapılmış ki sanki kadın yıllardır adamla iş seyahatine çıkmayı beklemiş sanırsın. Ne demek göndermem. Adamın işi bu. Kendine ve evliliğine güvenmeyen bugün bitirsin. Zira gittiği ülkede iş arkadaşından başka sokakta, restoranda, iş yerinde başka kadınlar da olacak. Onlar da beklenti içine girmiş olabilir; duydularsa Türkiye'den x beyin geleceğini. Yapmayın kızlar, kendi kendinizi ezmeyin. Yaparsa da kendi kararıdır ve her türlü yapar.

Kesin birsey olur demişler ya
Adam atlar belli de
Kız bakmaz zaten
Bu tip adam çok vardır etrafında
Güzel olunca hemen ahlaksız sanıyor herkes nedense kadınları

adam kadını güzel bulmuş diye kadınında adama meyledecegini nerden biliyoruz acaba cok merak ediyorum... sanki adam süper uber yakışıklı karşı konulamaz derecede çekici...varsayalim oyle.. kadın evli bir adamla birlikte olmak ister mi? hic bunlar düşünülmemiş.. hepimizin coookkk degerliiii kocaciklarina atlayacak kadınlar var sanki etrafta.. bazen çok şaşırıyorum buradaki yorumlara...

Adamin aklina karpuz kabugunu sokma..

Ozguvenini yitirme mecburi olabilir bu gezi senin izin verip vermemenle olacak bi sey degil yapacak olan insanin icinde olsun yeter ki bi yerde tutsanda yapacagindan geri kalmaz..

Ben esime beni aldatabilirsin ama duyarsam hissedersem beni aninda kaybedersin donusu olmayan yola ister gir ister girme diorum boyle dedigim icin bi cekiciligi kalmior insaallah anlatabilmisimdir.

Öyle şaka olmaz canım,şaka muhabbetini geçelim.. düşünmüş ki dile gelmiş düşünceleri bir şekilde. Normal şartlar altında iş için tabiki gidilebilir biryerlere ama bu durumdayken asla olmaz derdim. O şakanın arkasından böyle bir seyahat çok fazla. Kıllarını tek tek yolarım,şakasını yediğimin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…