- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
asıl kiskanmazsan sende sorun var ben seni. Yerinde olsam gondermem ama is diyorsun sende git ama asla onları yanliz birakmam her sapanın altinda bir ciddiyet var unutma ve o bir erkek ne olursa olsunMerhaba sevgili arkadaşlar, fikirleriniz çok kıymetli.
Eşim yeni bir işe girdi. Epeydir çalışmak istediği bir şirketti zaten. Geçtiğimiz hafta bir sekreter başlamış işe. Anladığım kadarıyla hoş, alımlı, genç bir kadın. Eşim kızdırmak için şakadan çok alımlı, bakımlı kadın gibi şeyler söyledi. Ben de o gün kıskanmış gibi kızmış gibi davrandım. Tabi yine şakadan. Sonra da kapandı gitti konu.
Amaaaa şimdi şöyle bir ihtimal çıktı ortaya. Eşim ve kadın bir kaç aylığına Almanya'daki eğitim için gidebilirmiş. Şirket gönderiyor tabi. Önce hiç sorun etmedim ama düşündükçe düşündükçe dert oldu. Kafamda canlandırdım, her akşam birlikte yemek yiyecekler, e sonuçta yabancı ülke, ister istemez akşamları birlikte vakit geçirecekler, boş zamanlarda birlikte gezecekler vs vs vs. az da değil belki iki ay.
Ne diyorsunuz a dostlar? Ben mi kıskanç birine dönüştüm yoksa bu kadarı cidden fazla mı?
Valla eşim gelicek alimliymis cekiciymis filan dicek? Burda bi keselim konuyu devami yok.
Karşı cinse yapılan bu tarz şakasal göndermeler evlilikte olmuyor be kuzum yani nasıl diyim basit kalıyor, hoş değil. Eşinizin gitmesine izin vermeyin yada sizde ne yapın edin gidin.Merhaba sevgili arkadaşlar, fikirleriniz çok kıymetli.
Eşim yeni bir işe girdi. Epeydir çalışmak istediği bir şirketti zaten. Geçtiğimiz hafta bir sekreter başlamış işe. Anladığım kadarıyla hoş, alımlı, genç bir kadın. Eşim kızdırmak için şakadan çok alımlı, bakımlı kadın gibi şeyler söyledi. Ben de o gün kıskanmış gibi kızmış gibi davrandım. Tabi yine şakadan. Sonra da kapandı gitti konu.
Amaaaa şimdi şöyle bir ihtimal çıktı ortaya. Eşim ve kadın bir kaç aylığına Almanya'daki eğitim için gidebilirmiş. Şirket gönderiyor tabi. Önce hiç sorun etmedim ama düşündükçe düşündükçe dert oldu. Kafamda canlandırdım, her akşam birlikte yemek yiyecekler, e sonuçta yabancı ülke, ister istemez akşamları birlikte vakit geçirecekler, boş zamanlarda birlikte gezecekler vs vs vs. az da değil belki iki ay.
Ne diyorsunuz a dostlar? Ben mi kıskanç birine dönüştüm yoksa bu kadarı cidden fazla mı?
Konu sahibi yakışıklı çocuk ehüehüe dediği bi iş arkadaşıyla iki aylık yurtdışı eğitime gitse eşi ne tepki verirdi bence de böyle yaklaşmak lazımSen olsaydın iş için bir erkek olan iş arkadaşınla yurtdışına 2 ay gittiğinde aldatır mıydın? Böyle yaklaşmak lazım bence.
Kesin birsey olur demişler yaÖyle yorumlar yapılmış ki sanki kadın yıllardır adamla iş seyahatine çıkmayı beklemiş sanırsın. Ne demek göndermem. Adamın işi bu. Kendine ve evliliğine güvenmeyen bugün bitirsin. Zira gittiği ülkede iş arkadaşından başka sokakta, restoranda, iş yerinde başka kadınlar da olacak. Onlar da beklenti içine girmiş olabilir; duydularsa Türkiye'den x beyin geleceğini. Yapmayın kızlar, kendi kendinizi ezmeyin. Yaparsa da kendi kararıdır ve her türlü yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?