Çok kıskanç değilim ama... Bi bakıverin lütfen.

Lalsenfoni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
68
49
3
35
Merhaba sevgili arkadaşlar, fikirleriniz çok kıymetli.
Eşim yeni bir işe girdi. Epeydir çalışmak istediği bir şirketti zaten. Geçtiğimiz hafta bir sekreter başlamış işe. Anladığım kadarıyla hoş, alımlı, genç bir kadın. Eşim kızdırmak için şakadan çok alımlı, bakımlı kadın gibi şeyler söyledi. Ben de o gün kıskanmış gibi kızmış gibi davrandım. Tabi yine şakadan. Sonra da kapandı gitti konu.
Amaaaa şimdi şöyle bir ihtimal çıktı ortaya. Eşim ve kadın bir kaç aylığına Almanya'daki eğitim için gidebilirmiş. Şirket gönderiyor tabi. Önce hiç sorun etmedim ama düşündükçe düşündükçe dert oldu. Kafamda canlandırdım, her akşam birlikte yemek yiyecekler, e sonuçta yabancı ülke, ister istemez akşamları birlikte vakit geçirecekler, boş zamanlarda birlikte gezecekler vs vs vs. az da değil belki iki ay.
Ne diyorsunuz a dostlar? Ben mi kıskanç birine dönüştüm yoksa bu kadarı cidden fazla mı?

Atesle barut yan yana durmaz..
Hele ki esin gelip kadini övmüş sana..
Güya şaka.. Yersen! Benim esim boyle diyecek bir de alimli oldugunu dusundugu bayanla seyahat falan birkac ayligina :KK57: yakarim bu gezegeni!!!

Bu sekilde bir yakinlik. Hele hele yabanci bir ulkede.. Akillara seytan girer. Birbirlerine siginacaklar bu donemde cok sey paylasacaklar. En iyisinin bile en azindan akli karisir acaba mi der. Ee kadinin karakterini hic bilmiyoruz. Eş kisisi o isten ciksin..:stop:

Yaparsa zaten yapar diyen arkadaşlar, haklısınız aslında ama normalde güven sorunum hiç yok. Sadece dil yabancı, ülke yabancı, yanında da hoş bir kadın. Böyle düşününce içimde bir kurt kımıl kımıl başladı hareketlenmeye.

Eger evli olsaydim esimin boyle bir durumu olsaydi kesinlikle gondermezdim. Cok sikintili bir durum. Gitmemesi daha hayirli gorunuyor.

Gerekirse istifa eder,o işten ayrılır ama yine de gidemez.
Eğer öncesinde bir zemin oluşturmasaydı şaka kisvesi altında kadınla ilgili bir izlenim yaratmasaydı ve ekiple gidilecek bir seyahat olsaydı bir nebze dersin ama bu şekilde namümkün.

Yaptığı şaka çok gereksiz. Kıskanç olmayan birinin kıskançlık duygusunu diriltecek cinste.. senin gitme şansın yok mu? 2 ay kısa bir süre değil. Yani bir bayanla geçirecek 2 ay. Bende olsam takılırım,hiç kıskanç olmamama rağmen.

Konu 'gondermek' 'göndermemek' mi sizin icin?
Bir insan nasil bir is arkadasi kadin hakkında gelip karisina boyle 'şaka!?'lar yapabilir?
Hadi o yapiyor, siz nasıl geçiştiriyorsunuz? Burda soylemek istediğim kiskanclik degil, karaktersizlik meselesi. Ne utanmaz bir adammis kocanız. Sinirlendim vallahi.

Gözü varsa burda da yapar zaten. Ayrica kadin da dunden kollarini acip kocanizi beklemiyordur rahat olun. Herkes evli adamla iliski yasayacak pislikte degil.

Nasıl insanlarla evlisiniz anlam veremiyorum. Nasıl bir yüz veriyorsunuz? Benim eşim bir kadın için alımlıymış şuymuş buymuş diyemez, insan kendinden utanır bir kere. Resmen sözlü tacizdir bu. Böyle bir şeyin şakası falan da olmaz. Şaka vardır şaka vardır. Herkes haddini bilmeli.
Kadının belki hiçbir şeyden haberi yoktur. Merak etmeyin kadın onurluysa böyle abazalara yüz vermez. İçiniz rahat olsun.

Boyle bir seyin sakasini yapan esime guvenemezdim.Ayrica sakasini yaptigi kadinla da hic bir yere gondermezdim.

Bence kıskanılcak bi durum bu ben olsam kafayı yerdim heralde :/ her şakanın altında bi gerçek yatar bence

Back
X