• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kıskancım ben yaa:((

tepkisiz kalmadım tabi, fotoyu kaldırttım, kusura bakmayın ama tekmeyi basıp ayrılmak en kolayı, gerçekten beni aldattığını hissetseydim o aşamaya gelirdim, kadınlar erkekleri kıskandırmak için neler neler yapıyolar bunlar ufak çekişmeler; ayrılacak bi durumumuz olmadı sadece benim kıskançlığımla sürekli alay ettiğini ima ettim bunlarla ama siz bunu rahatlığıma yormuşsunuz; yoksa eğer beni aldatmak, benleyken başkalarıyla da beraber olmak gibi bi derdi olsaydı, bu şekilde yapmazdı eminim; baya uzun zaman oldu onla beraber, o kadar basit deil; böle şakalar yüzünden bitirebilecek kadar basit deil:1no2:

tekmeyi basıp ayrılmak en klayı demişsin sana yapılan saygısızca davranıştan sonra ona az bile canım ama sen bunu gözü kör aşık olduğun için farkedemiyorsun bile...

bunlar ufak çekişmeler demişsin ufak değil saygısızca kendini bilmezce çekişmeler bunlar hayatında sen varken nasıl elin turisti ile resim çekilip facee koayabilir nasıl bir mantıktır bu???

nerden biliyorsun sende uzakta olduğu için seni tek gecelik kaçamaklarlar aldatmadığını??
ki daha ne yapabilirdi ki onuda çok merak ettim??
adam yapacaklarını açıkça yapıyor zaten daha ne yapsın ki???

sakın seni kırmak incitmek istediğimi düşünme tanımıyorum etmiyorum böyle birşey haddimde değil zaten...
ama görmen gereknleri görmeni sağlıyorum sadece ama biliyorum ki sen onu bu kadar katıksız severken imkansız bu yaptığım şey...
Rabbim hakkındakinin en hayırlısını versin inşallah canım...
yazdıklarım sadece üzülmeni engellemek adına...

tekmeyi basıp ayrılmak en klayı demişsin sana yapılan saygısızca davranıştan sonra ona az bile canım ama sen bunu gözü kör aşık olduğun için farkedemiyorsun bile...

bunlar ufak çekişmeler demişsin ufak değil saygısızca kendini bilmezce çekişmeler bunlar hayatında sen varken nasıl elin turisti ile resim çekilip facee koayabilir nasıl bir mantıktır bu???

nerden biliyorsun sende uzakta olduğu için seni tek gecelik kaçamaklarlar aldatmadığını??
ki daha ne yapabilirdi ki onuda çok merak ettim??
adam yapacaklarını açıkça yapıyor zaten daha ne yapsın ki???

sakın seni kırmak incitmek istediğimi düşünme tanımıyorum etmiyorum böyle birşey haddimde değil zaten...
ama görmen gereknleri görmeni sağlıyorum sadece ama biliyorum ki sen onu bu kadar katıksız severken imkansız bu yaptığım şey...
Rabbim hakkındakinin en hayırlısını versin inşallah canım...
yazdıklarım sadece üzülmeni engellemek adına...
estağfurullah beni incitmeye çalıştığınızı düşünmüyorum da; çok zor zamanlarımda hayatıma girdi; resmen mutluluğun ne olduğunu öğretti bana, her zaman yanımda oldu; her durumda beni destekledi hiç bi zaman aramızda mesafeler var diye dert etmedi, hatta aksine ne olursa olsun senden vazgeçmem dedi daha biçok şey var onu sevmem için, hatta ona aşık olmamak imkansızdı benim için ben her zaman ona layık bi insan oldum; o da bana, bizim aramızdaki öle çocukça bi aşk deil yani, birbirimiz için çok şey yaptık... şu fotoğraf meselesine gelince nası bi foto hayal ediyosunuz bilmiyorum ama bayan ağırlıklı bi turist grubun arasında çekilmiş bi resim, öle elele diz dize bi durum yok, plajda falan çekilmiş bi resim de deil (bu resmi savunacağım aklıma bile gelmezdi:P); aptal aşık falan deilim, orada bana sadık kaldığına eminim ne kadar kıskanç olsam da buna inanıyorum ve bu konuda güveniyorum; eğer eğlence derdinde olsaydı benimle olmazdı zaten, yakışıklı biri ve etrafında afedersiniz bu kelime için "eğlenebileceği" çok kız var;ayrı kaldığımız 4 aydır telefonda her sesini duyuşumda duygularının aynı olduğunu hissedebiliyorummafoldumben

Bence ortada kıskanılacak birşey yok. Sevgilin de arkadaşları da şakalaşıyor işte hem birbiriyle hem seninle. Bu tür durumlarda gerilyosan eğer en güzel çözüm şakaya daha beteri ile karşılık vermektir. Sevgilin turist kızlarla fotoğrafını mı koydu altına yorum yaz: "Aşkım çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin." diyiver. Sen kızmayınca bir daha yapacağı şakanın keyfi de kalmaz. :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızmadan durabilsem... zaten bişey diyince gülüyo, kıskandın mı yoksa diyo şaşırmış gibi:P

öyle hemen bitirebileceğim basit bi ilişki deil, gerçekten çok seviyorum, onunda beni sevdiğini biliyorum, ama onu kıskanmam hoşuna gidiyo heralde, facede sürekli profiline baktığımı bilir, bilerek koymuştur, zaten bi keresinde çok sinirlendim, aşkım takılıyorum sana ya senden başkası olabilir mi dedi bana, sadece herkesin bana bu şekilde takılmasına rahatsız oluyorum, benim gözümün içine soka soka kızlarla takılcak hali yok; yaa resmen deliler gibi aşığım, şu dakka bile nerdeyse ağlicamopuyorumnanaktan:asigim:

allah ım ben kıskanılmaktan muzdaripim sen kıskanmaktan canım o erkek arkadaşın varya resmen seninle dalga geçiyor ne demek ona buna laf atmak face resim koymak bunun adı kıskançlıksa benim eşimin yaptığı ne?

:)) dalga geçtiği doğru ama gerçek manada dalga geçiyo, ya sürekli her telefon açtığımda napıyosun rahat duruyosun orda demi falan diyorum o da benimle alay ediyo, şu facedeki resim deil de gerçekten benle konuşurken birine laf atmasına acaip bozulmuştum, ama özür diledi falan insan sevince hep affediyo galiba, tamam bi daha olmasın dedim, bi daha da olmadı böle... ama gerçekten sürekli düşünüyorum ne yapıyo acaba falan diye, hatta diyorumki takıntılı oldum iyice falan, o da sen rahat ol bişey yok merak etme diyo...

bu konuda biz ne desekte sen düşündüğünü yaparsın biz sevgiyle bakmıyoruz o kişiye sevdiğin insana bakış açın her zaman farklıdır

onu bende kıskandırıp ilişkimi yıpratmak istemiyorum demişsin o böyle yaparak seni yıpratıyor ama buraya yazdığına göre

bunun için tavrını koymalısın ben sana böyle şeyler yapmıyorum seninde bana yapmanı istemiyorum beni seviyorsan böyle yıpratma sevgimizi diyebilirsin canım vereliniortak

bu konuda biz ne desekte sen düşündüğünü yaparsın biz sevgiyle bakmıyoruz o kişiye sevdiğin insana bakış açın her zaman farklıdır

onu bende kıskandırıp ilişkimi yıpratmak istemiyorum demişsin o böyle yaparak seni yıpratıyor ama buraya yazdığına göre

bunun için tavrını koymalısın ben sana böyle şeyler yapmıyorum seninde bana yapmanı istemiyorum beni seviyorsan böyle yıpratma sevgimizi diyebilirsin canım vereliniortak
evet haklısın insan taraf tutuyo böle olunca:kedi:

senle konusurken kizlara lafmi atiyo:1shok:
turist kizlarla foto cekip face'mi koyuyo:1shok:
nasil böyle seyler yapan bi adama tahammül ediyosun???
ben olsam varyaaa düsünemiyorum bile neler olucagini
sevgilim benle konusurken kizlara laf atcak ve turistlerle foto fln cekincek bende bisi yapmicam öylemikötükedihüso
saka olarak adlandirmissin ama bu saygisizliktanda öte bisii
kiskandirmak icin yaptigini düsünüyosun ama senle resssmen dalga geciyo bu cocuk
ayril fln demiyorum yanlis anlama ama ben olsam böyle seyler yapan bi adama katlanamazdim
ayrica güven bana sen kiskanc fln degilsin
eger kiskanc olsaydin bu kadar sogukkanli olmazdin:1closedeyes:

ne kadar kıskançmışssın ki turist kızlarla çektiği resimleri face koyduğu anda tepkisiz kalıp halaaa onunla beraber bir ilişki yaşayabiliyorsun pes valla...
ben olsam şimdiye kadar tekmeyi müsait tarafına çoktan yedirmiştim:umursamaz:
bakış açınızda maşallah pek bir geniş tebrik ediyorum bu kadar kıskançlığınıza rağmen hala böyle bi adama rahat rahat sevdiğim sevgilim diyebiliyorsunuz...

hey yarabbim ne günlere kaldık yaa:olmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynennnnn

kızmayın ama seninki kıskançlıktan çok genişlkik bence ....

O resmin üstüne kesin ayrılırdım.Önce buluşmaya çağırır sonra tokadı yapıştırırdım.
Yoksa diğerleri olabilir arkadaşını zor durumda bırakmak için yapmışlardır ama resim ne demek herhalde meyili var gibi eğer sevgisinden eminsen güvenin varsa aldırma hiç.Bende deli gibi kıskancım çok fena.Allahtan eşimin hiç bir tavizi yok. :oklava:
Bırak öyle takılsın.Yaparsan sen kaybedersin umrumda olmaz bir halde ol bence

ne saçma bir ilişki demeden geçemeyeceğim.
ilişkimizin ne boyutta olduğunu bilmeden bu yorumu yapmanız çok yanlış,bana her türlü destek olmuş en kötü zamanımda beni ayağa kaldırmış, yeniden mutluluğu öğretmiş birinden bahsediyoruz, çok sevmesem belki böyle şeylere gereğinden fazla takılırdım, hem kadınlar da erkekleri kıskandırmak için neler neler yapıyor, hatta bakarsanız, bu meseleyle ilgili açılmış bi konu bile var erkekleri nası kıskandırırız diye... beni onun söylediklerinden ziyade sürekli arkadaşlarının da takılması rahatsız ediyo bunu da belirtmiştim, her neyse...

Son düzenleyen: Moderatör:
O resmin üstüne kesin ayrılırdım.Önce buluşmaya çağırır sonra tokadı yapıştırırdım.
Yoksa diğerleri olabilir arkadaşını zor durumda bırakmak için yapmışlardır ama resim ne demek herhalde meyili var gibi eğer sevgisinden eminsen güvenin varsa aldırma hiç.Bende deli gibi kıskancım çok fena.Allahtan eşimin hiç bir tavizi yok. :oklava:
Bırak öyle takılsın.Yaparsan sen kaybedersin umrumda olmaz bir halde ol bence
şu an farklı şehirlerdeyiz malesef buluşmaya çağıramam, bu arada resimde çok faul bi durum yok daha önce de sölediğim gibi ama resmin altındaki yorumlara çok sinirlendim, bunu söledim ona "aşkım gırgır olsun diye, ciddiye alma" dedi ama resmi kaldırmasını istedim, kaldırdı, güvenmek dersek, ben kolay kolay kimseye güvenmem bunu o da biliyo, zamanla daha rahat olman için yardım edicem sana demişti, bu resimden sonra onu da hatırlattım, "gerçekten gırgır olsun diye koydum, hemen yanlış anlama" dedi, bende kolay kolay bitmicek bi kredisi olduğu için (bunun da çok sebebi var, benim için nerdeyse vazgeçilmez, tabi o vazgeçmediği sürece) affettik şimdilik:asigim:

Bu nasıl bir sevgi anlayışı Allah aşkına?
Valla sizinkisi kıskanmak değil bir arkadaşın da yazdığı gibi genişlik sadece.
Nasıl kabullenebiliyorsunuz sevgilinizin turist kızlarla resim çekilmesini?
Bence neden bu kadar kıskancım diye düşüneceğinize neden bunları kabulleniyorum diye bir sorun kendinize.
Zaten en büyük hatayı ona çok belli etmekle yapmışsınız.
İlişkinizi bir gözden geçirin derim ben, hatayı kendinizde değilde sizi bu duruma koyanda bulun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu nasıl bir sevgi anlayışı Allah aşkına?
Valla sizinkisi kıskanmak değil bir arkadaşın da yazdığı gibi genişlik sadece.
Nasıl kabullenebiliyorsunuz sevgilinizin turist kızlarla resim çekilmesini?
Bence neden bu kadar kıskancım diye düşüneceğinize neden bunları kabulleniyorum diye bir sorun kendinize.
Zaten en büyük hatayı ona çok belli etmekle yapmışsınız.
İlişkinizi bir gözden geçirin derim ben, hatayı kendinizde değilde sizi bu duruma koyanda bulun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
teşekkürler inş hakkımızda hayırlısı olur gerçekten, ama bunları niye kabulleniyorum diye sorduğumda kendime bi defter dolusu cevap çıkabilir emin olun, biliyorum dışardan bakınca ne geniş kız diyebilirsiniz ama, gerçekten bi yanlışını görmedim, yani nasıl diyim gerçek manada aldattığını hissedersem biter...

teşekkürler inş hakkımızda hayırlısı olur gerçekten, ama bunları niye kabulleniyorum diye sorduğumda kendime bi defter dolusu cevap çıkabilir emin olun, biliyorum dışardan bakınca ne geniş kız diyebilirsiniz ama, gerçekten bi yanlışını görmedim, yani nasıl diyim gerçek manada aldattığını hissedersem biter...

İlişkinizi en çok siz bilirsiniz biz neler yaşadığınızı bilemeyiz,
sadece konu içeriğinde yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yaparız.
Eğer gerçekten sevilmeye değer biriyse ve sizde çok seviyor ve seviliyorsanız o zaman
oturup bu konuyu konuşmanız gerek.
Anlatın ona rahatsız olduğunuz olayları, face kızlarla resim eklemek vs.
Sizin kıskançlığınızı kullanmasına izin vermeyin.
Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi.

İlişkinizi en çok siz bilirsiniz biz neler yaşadığınızı bilemeyiz,
sadece konu içeriğinde yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yaparız.
Eğer gerçekten sevilmeye değer biriyse ve sizde çok seviyor ve seviliyorsanız o zaman
oturup bu konuyu konuşmanız gerek.
Anlatın ona rahatsız olduğunuz olayları, face kızlarla resim eklemek vs.
Sizin kıskançlığınızı kullanmasına izin vermeyin.
Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi.
teşekkür ederim yorumunuz için, gerçekten bunları bana saygısızlık olsun diye yapabilecek biri deil, bu aralar aramız çok iyi maşallah Allah bozmasın, böle şeyleri pek yapmıyo artık, daha ciddi meselelerimiz var; o zaman sinirlenmiştim bu foto olayına belki içimi rahatlatcak yorumlar gelir diye konuyu açtım, herkes ayrıl diyo:P sanki her erkek sütten çıkmış ak kaşık benimki zevk sefa peşindeymiş gibi bi hava yaratıldı, eğer böle bi derdi olsa gözüme soka soka yapmazdı-ki böle yapacak biri deil, tanıyorum o kadar yani- bunun saygısızlık olduğunu söledim ona, yok yaa gırgır olsun diye yaptım kusura bakma dedi, sadece bunun için bitirebileceğim boyutta bi ilişki deil, aylardır hasretine katlanıyorum, o da katlanıyo tabi, benim için çok şey yaptı ne zaman moralim bozuk olsa kendime getirdi beni burda anlatmama gerek yok yaşananları, yorum yapan herkese teşekkürler, anlatmaya çalıştığım benim kıskanç olduğumu bildiği için bana sürekli takıldığıydı, yani bu yaptıklarından dolayı kıskandım demedim ben zaten her şeyde kıskançlık yaptığım için o da bana böle takılıyo demiştim, ama pek anlaşılmadı sanırım, bi de sürekli savunma yapmak zorunda kaldım, tabi her zaman istediğim gibi yorum yapılsın diye bi derdim yok ama konuyu "ne kadar genişsin" diye cevaplamak dokunuyo bana, ayrıl demek ne kadar da kolay geliyo onu da anlamıyorum, burda ne konular açıldı hiç birine bu şekilde yorum yapmam çünkü iki kişi arasındaki duyguları biz bilemeyiz...benneyaptımki

"kör" olmak budur...

savun sen onu gerçekler ortaya çıkınca yine bu savunma modunda buluruz seni :icecream:

biraz gözlerini açmanı tavsiye ederim...

telefonda konulurken hemcinsine laf atan biri bu adam.

Back
X