tepkisiz kalmadım tabi, fotoyu kaldırttım, kusura bakmayın ama tekmeyi basıp ayrılmak en kolayı, gerçekten beni aldattığını hissetseydim o aşamaya gelirdim, kadınlar erkekleri kıskandırmak için neler neler yapıyolar bunlar ufak çekişmeler; ayrılacak bi durumumuz olmadı sadece benim kıskançlığımla sürekli alay ettiğini ima ettim bunlarla ama siz bunu rahatlığıma yormuşsunuz; yoksa eğer beni aldatmak, benleyken başkalarıyla da beraber olmak gibi bi derdi olsaydı, bu şekilde yapmazdı eminim; baya uzun zaman oldu onla beraber, o kadar basit deil; böle şakalar yüzünden bitirebilecek kadar basit deil:1no2:
tekmeyi basıp ayrılmak en klayı demişsin sana yapılan saygısızca davranıştan sonra ona az bile canım ama sen bunu gözü kör aşık olduğun için farkedemiyorsun bile...
bunlar ufak çekişmeler demişsin ufak değil saygısızca kendini bilmezce çekişmeler bunlar hayatında sen varken nasıl elin turisti ile resim çekilip facee koayabilir nasıl bir mantıktır bu???
nerden biliyorsun sende uzakta olduğu için seni tek gecelik kaçamaklarlar aldatmadığını??
ki daha ne yapabilirdi ki onuda çok merak ettim??
adam yapacaklarını açıkça yapıyor zaten daha ne yapsın ki???
sakın seni kırmak incitmek istediğimi düşünme tanımıyorum etmiyorum böyle birşey haddimde değil zaten...
ama görmen gereknleri görmeni sağlıyorum sadece ama biliyorum ki sen onu bu kadar katıksız severken imkansız bu yaptığım şey...
Rabbim hakkındakinin en hayırlısını versin inşallah canım...
yazdıklarım sadece üzülmeni engellemek adına...
bunlar ufak çekişmeler demişsin ufak değil saygısızca kendini bilmezce çekişmeler bunlar hayatında sen varken nasıl elin turisti ile resim çekilip facee koayabilir nasıl bir mantıktır bu???
nerden biliyorsun sende uzakta olduğu için seni tek gecelik kaçamaklarlar aldatmadığını??
ki daha ne yapabilirdi ki onuda çok merak ettim??
adam yapacaklarını açıkça yapıyor zaten daha ne yapsın ki???
sakın seni kırmak incitmek istediğimi düşünme tanımıyorum etmiyorum böyle birşey haddimde değil zaten...
ama görmen gereknleri görmeni sağlıyorum sadece ama biliyorum ki sen onu bu kadar katıksız severken imkansız bu yaptığım şey...
Rabbim hakkındakinin en hayırlısını versin inşallah canım...
yazdıklarım sadece üzülmeni engellemek adına...