Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim, ben de niyetini biliyorum buraya yazdığım sadece 2 olaydan yola çıkarak işi "ayrıl" boyutuna getirdiler ama diyorumki bunca zamandır beraberiz bu iki olaydan başka yazabilecek bişey bulamıyorum, birsürü arkadaşımız var hiçbiri de ters bişey sölemedi ciddi olarak, hatta erkek arkadaşımın işi vardı başka bişeyle uraşıyodu o sırada ben ev arkadaşıyla-kendisi çok iyi arkadaşı olur- muhabbet ederken "bu kadar senedir tanıyorum hiç böyle görmedim onu, sürekli seni anlatıyo bize; gözden ırak olan gönülden ırak olur derler ama sizinkinde tam tersi oluyo" dedi bende bu mesafe işini ne yapıcaz diye dert yanıyodum bana dediki "evlenirsiniz buraya gelirsin, kamkam da öle istiyo zaten" dedi, gerçekten siz onu sadece buraya yazdığım iki olumsuz şeye göre tanıdınız, yanlış anlaşıldı, ne saflığım kaldı, ne genişliğim... moralim bozuldu gerçekten...ilk zamanlar bende bundan şikayetçiydim. arkadaşları ikide bir giriyodu konuşmaya. ilk günlerimiz falan çekine çekine konuşuyoruz. senelerce arkadaşlık başka sevgililik başkaymış onu anlıyoruz falanarkadaşları bağırıyolar X mini etekli kıza bakmasana, yenge kızlara laf atıyo bu vs vs vs.. bizim memlekette pek mini etek giyilmez ordan içim rahat
Allahtan samimi arkadaşları değil. sınıftan arkadaşlarıydı sadece. bigün açtırdım telefonun hoparlörünü. bitaneme güveniyorum uğraşmayın demiştim
eğer sen gerçekten sevdiğin adama güveniyorsan fazla takılma. yaptıkları çok hoş değil ama madem inanıyorsun ona, sadece biraz daha dikkatli olmasını rica edebilirsin.benimkide çok aptalca hata yaptı. turistlerle fotoğraftan daha saçmaydı hemde. affettim bitti gitti. çünkü niyetini biliyorum. içinden geçeni biliyorum.o an baktı beni kaybetmek üzere, canı yeterince yandı zaten. benden daha çok yandı biliyorum. bir daha hiç yapmadı o tarz şeyler. yapmayacağına da eminim. seni anlıyorum yani. inşallah halledersin kendi içinde. inşallah hakkınızda hayırlısı olur :))
evet böyle yapmak daha iyi sanırım, kaybetme korkusunu yaşatmak lazım arada, haklısınızyerimsenibenBu durumları yaşamamak için tavrın net olacak net ve kesin.. hani demişsin ya yanımda olsa tokatı yerdi diye, işte aynen öyle laflarında 2 tokat atacaksın kapatacaksın telefonu Bak Bakim Bi daha seviyesizleşiyor mu sana karşı.. seni kıskandırmaya mı çalıştı " ne saygısızca hareket" de kapat tlfnu 3 gün açma, yapıyor mu Bi daha.. erkeklerin Biraz saygısı Biraz korkusu olacak yaa, Benim sevgilim de kıskandırmak için Bi kere kuzeniyle BeraBerken "yarın Bara gidecez sizi götürmicez kızlarla eğlenecez" deyip salak salak güldüler, kuzeninin sevgilisi de ordaydı, o kız aldırmadı güldü.. Bense Boş Boş Baktım yüzüne, ikisine de Bütün günü zehir ettim ! Bu resmen saygısızlığın daniskası senin Bana ne saygın kalmış ne de terBiyen dedim çıkıp gitmeye çalıştım, ikisi iki yandan Bi saat dil döktüler.. istemiyorum Böyle şaka Bu ilişkide dedim, o oldu.. şimdi kuzeni yapar kendi çapında, Benimki onla kavga eder, sen diyosun Biz kavga ediyoruz Biraz akıllı ol der.. dediğim GiBi Bağirip çağirma, sen kızdıkça onun hoşuna gider seni kızdırmak, buz giBi ol, anında kes konuşmayı.. kızmadan tepki göster, net ve kesin olsun tavrın..
Ne tuhaftır ki amacı "arkadaşlarını eğlendirmek" olan erkek arkadaşım yine o arkadaşlarına beni aşık olduğu, evleneceği kız olarak tanıtıyor, hatta abisiyle yani ailesinden biriyle tanışmam için ısrar ediyor, ben çekindiğim için kabul etmiyorum...Kısmanç mı....? Aksine çok geniş ve saf birisiniz.
Sevgililer tabi ki birbirlerini kızdıracak küçük şakalar yapalar. Büyük de olabilir bu şakalar kendi mizaçlarıyla ilgili.
Ama bunu başka arkadaşlarının yanında yapmaz. Başbaşayken yapılır bu küçük oyunlar, zaten o zaman 2 taraf için de eğlenceli olur. Diğer türlü bir taraf hep küçük düşürülmüş olur çünkü.
Seven hiçbir erkek diğer arkadaşları gülsün eğlensin diye sevdiği kızı küçük düşürecek hareketler de bulunmaz.
Ne demek sizinle telde konuşurken, yanında arkadaşları varken başka kıza laf atmak yada atıyormuş gibi yapmak. Arkadaşlarıda gülecek arkadan hueheuehueheuheuehuehhehehhehe diye. Anlamıyormusunuz, amaç sizi kızdırmak falan değil amaç arkadaşlarını eğlendirmek.
Tam erkeklerin hayalinde ki "kız arkadaş" profilisiniz.... Saf, geniş düşünen, kolay ikna edilebilen....
Ama maalesef erkek arkadaşınız ne kadar yakışıklı da olsa, çoğu kadının rüyalarında ki kişi değil.....
Tabi herkes layık olduğu ilişkiyi yaşayacak... Ne eksik ne fazla....
Ne tuhaftır ki amacı "arkadaşlarını eğlendirmek" olan erkek arkadaşım yine o arkadaşlarına beni aşık olduğu, evleneceği kız olarak tanıtıyor, hatta abisiyle yani ailesinden biriyle tanışmam için ısrar ediyor, ben çekindiğim için kabul etmiyorum...
emin olun layık olduğum ilşkiyi yaşatıyo bana bundan şüpheniz olmasın; ya çok merak ediyorum mesela biz lisedeyken falan çok yapardık; bi arkadaş annesiyle veya babasıyla telefonda konuşurken, "ya bi sigara versene", ya da ne bilim "biraları nereye koydun" diye arkadan bağırıp onu zor duruma düşürmeye çalışırdık, bunu annesine veya babasına saygısızlık olsun diye yapmazdık siz hiç yapmadınız mı böle şeyler, ya da ne bilim mesela benim okuldan arkadaşlarla çekilmiş ellerimiz birbirimizin omzunda hatta samimi bile sayılabilecek bir sürü resmimiz var, bigün de çıkıp bunlar nasıl resim diye bana kızdığını hatırlamam, ki onun turistlerle olan resminde samimi bi durum da yok (o resmi hiç sevmiyorum orası ayrı, aslında resmi savunma gibi bi derdim de yok ama yanlış anlaşıldı düzeltmem lazım)...
baştan beri söylediğim gibi benim dert ettiğim bana bunları yaptı ben de çok kıskandım, galiba ben çok kıskancım demek deildi, ben baştan beri her şeyde onu sıktığım için (en basitinden bi konsere gitti, en az 10 kere aradım napıyosun diye, ters bi cevap bile vermedi, ben olsam "konserde napılır, bi huzur vermedin" derdim) o da bununla dalga geçiyo demekti...
teşekkür ederim yorumunuz için; bazı aile bireyleriyle de tanışmış durumdayım, amcaoğlu, halakızı vs. abisiyle tanışmaya cesaret edemedim nedense, hatta yanında olsaydım annesiyle bile tanışabilirdim, ama mesafeden dolayı pek mümkün deil şu anda... öylesine takılcaksa bunun için en uygun olmayan kişi benim heralde; tabiri caizse "temiz aile kızıyımdır", evlenmeden 'bazı isteklerini' yerine getirmem bu konuda da takılmak için pek uygun deilim sanırım; takılmak 2-3 aylığına olur bu süreyi baya baya aştık, sıkılması lazımdı mantık olarak...:)
Kızların büyük çoğunluğu erkek arkadaşları tarafından diğer arkadaşlarına "işte evleneceğim kız bu abi" diyerek tanıştırılır zaten. Kimse "öylesine takılıyorum" diye tanıştırmaz.....
Yorumların tamamını okuma fırsatı buldum bu arada.... Yaşınızın kaç olduğu da geçmiş mesajlar içinde. Büyüyünce gözünüzün açılmasını temenni ediyorum....
Mutluluklar size.......
şu anda başka şehirde olduğu için sürekli onu düşünüyorum zaten, o da biliyo kıskanç olduğumu beni sinir ediyo, tam telefonda benle konuşurken kızlara laf atıyo; sonra ben kızınca alay ediyo benle, turist kızlarla resim çektirip facesine koyuyo (her zaman profiline baktığımı bilir) deli oluyorum, kendi kendime bilerek yapıyo beni kızdırmak için sakin ol diyorum ama yapamıyorum işte, hatta arkadaşları da biliyo benim böle olduğumu mesela geçen gün "uykum geldi yatıcam hayatım ben" dedi arkadan ev arkadaşları "yalan söylüyo" diye bağırıyo falan ben bozuldum tabi, yarım saat dil döktü "yok aşkım valla yatıcam" diye, konsere gidicekti "kimle gidiyosun" dedim erkek arkadaşlarımla dedi arkadan patronu bağrıyo "yalan söylüyo, kızlarla gitcek" diye tabi ben yine deli oldum yeminler etti yok öle bişey diye... bu benim hep zayıf yanım oluyo, onu kıskanmam hoşuna gidiyo biliyorum ama herkesin böle dalga geçmesine sinir oluyorum... :1no2:
aklıma bi şarkı geldi tam bu olaya uygun benimle aynı fikirde olan K.K hatunlarından size gelsin başakçım.......
büyüde gel çocuk büyüde gellll hadi o yoları yürü de gellll
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablacım saf aşık değilim merak etme, biri bişey yaparken ne niyetle yaptığını anlarım, 19 yaşındayım ama hayat tecrübem yüksektir, beni tanımıyosunuz ondan dolayı belki size saf, küçük kız çocuğu gibi geliyo olabilirim ama gerçekten çok sıkıntı çekmiş bi insanım, insanların gerçek yüzünü görmüş biriyim, bu anlattıklarım belki çok boş geliyo size onu da biliyorum ama beni tanısaydınız bi şeyin doğruluğuna inanıyosam, gerçekten doğru olduğunu gördüğüm içindir, böyle olduğumu bilirdiniz...aklıma bi şarkı geldi tam bu olaya uygun benimle aynı fikirde olan K.K hatunlarından size gelsin başakçım.......
büyüde gel çocuk büyüde gellll hadi o yoları yürü de gellll
:)) erkekleri az çok tanıyorum merak etmeyinyerimseniben hem dediğim gibi güveniyorum, sizden çok daha iyi tanıyorum onu, haa dediğiniz gibiyse de kaybetceğim bişey yok,bi yanlışını görürsem, iki ay ağlarım, unuturum gider; şimdi evlenecek halim de yok, en az bi 3-3,5 sene için, bu süre zarfında çok daha iyi tanırım yanlış biriyse anlarım zaten ama burda anlattığım iki şey üstünden yorum yapıyosunuz, ve o kadar da acaip iki durum deil, yani afedersiniz de kimseyle samimi bi pozisyonda yakalamadım, yada ne bilim telefonunda mesajları karıştırırken aşk mesajları bulmadım, duyduğum herangi bi olumsuzluk yok, yani çıkıp da o sana göre deil diyen hiç kimse yok- ki ben arkadaşlarıma güvenirim bi durum olsaydı beni uyarırlardı eminim-...
sırf bi turist grubunun içinde resim çektirdi diye yaşadığımız onca şeyi çöpe atıp, benim için yaptıklarını görmezden gelip sizin tabirinizle tekmeyi mi basayım, bunu mu söylüyosunuz yani...
:roflol: ay cok güldüm:)) erkekleri az çok tanıyorum merak etmeyinyerimseniben hem dediğim gibi güveniyorum, sizden çok daha iyi tanıyorum onu, haa dediğiniz gibiyse de kaybetceğim bişey yok,bi yanlışını görürsem, iki ay ağlarım, unuturum gider; şimdi evlenecek halim de yok, en az bi 3-3,5 sene için, bu süre zarfında çok daha iyi tanırım yanlış biriyse anlarım zaten ama burda anlattığım iki şey üstünden yorum yapıyosunuz, ve o kadar da acaip iki durum deil, yani afedersiniz de kimseyle samimi bi pozisyonda yakalamadım, yada ne bilim telefonunda mesajları karıştırırken aşk mesajları bulmadım, duyduğum herangi bi olumsuzluk yok, yani çıkıp da o sana göre deil diyen hiç kimse yok- ki ben arkadaşlarıma güvenirim bi durum olsaydı beni uyarırlardı eminim-...
sırf bi turist grubunun içinde resim çektirdi diye yaşadığımız onca şeyi çöpe atıp, benim için yaptıklarını görmezden gelip sizin tabirinizle tekmeyi mi basayım, bunu mu söylüyosunuz yani...
:)) erkekleri az çok tanıyorum merak etmeyinyerimseniben hem dediğim gibi güveniyorum, sizden çok daha iyi tanıyorum onu, haa dediğiniz gibiyse de kaybetceğim bişey yok,bi yanlışını görürsem, iki ay ağlarım, unuturum gider; şimdi evlenecek halim de yok, en az bi 3-3,5 sene için, bu süre zarfında çok daha iyi tanırım yanlış biriyse anlarım zaten ama burda anlattığım iki şey üstünden yorum yapıyosunuz, ve o kadar da acaip iki durum deil, yani afedersiniz de kimseyle samimi bi pozisyonda yakalamadım, yada ne bilim telefonunda mesajları karıştırırken aşk mesajları bulmadım, duyduğum herangi bi olumsuzluk yok, yani çıkıp da o sana göre deil diyen hiç kimse yok- ki ben arkadaşlarıma güvenirim bi durum olsaydı beni uyarırlardı eminim-...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablacım saf aşık değilim merak etme, biri bişey yaparken ne niyetle yaptığını anlarım, 19 yaşındayım ama hayat tecrübem yüksektir, beni tanımıyosunuz ondan dolayı belki size saf, küçük kız çocuğu gibi geliyo olabilirim ama gerçekten çok sıkıntı çekmiş bi insanım, insanların gerçek yüzünü görmüş biriyim, bu anlattıklarım belki çok boş geliyo size onu da biliyorum ama beni tanısaydınız bi şeyin doğruluğuna inanıyosam, gerçekten doğru olduğunu gördüğüm içindir, böyle olduğumu bilirdiniz...
amacı gönül eğlendirmek, vakit geçirmekse birinin onun da niyetini anlarım, bunu da boş laf olsun diye söylemiyorum, hem kendimle ilgili hem arkadaşlarımla ilgili bu şekilde gördüğüm durumlar vardı sonunda "başak haklıymışsın" dedikleri...
hepimiz hata yapabiliriz, her şeyi ben bilirim gibi bi ukalalık yapamam; eğer onu gerçekten tanıyan, ve güvendiğim bi arkadaşım olsaydınız ve bunları söylüyo olsaydınız aşk meşk hikaye, aşkımdan ölsem de umrumda olmazdı, ayrılırdım; ama önceden de dediğim gibi sadece buraya yazdığım iki şeyden dolayı bu yorumları yapıyosunuz; ve ben bunları yaparkenki niyetini biliyorum ters bişey hissetseydim kimsenin bişey demesine de gerek yoktu, biterdi -ki başlamadan bitirdiğim ilişkilerim de olmuştur, sevmeme rağmen, yanlış olacağını düşündüğüm için- onda ters bi durum görmedim, beni hiç pişman etmedi ...:umursamaz:
ben o iki şeyden başka şeylerde söyledim ama neyse:)) yaa bakmayın böyle takmıyomuş gibi göründüğüme ben de çok sorun ettim ama gerçekten bi insanın niyetini anlamak o kadar da zor deil, sesini her duyduğumda hala ilk günkü gibi geldiğini hissediyorum, arkadaşlarıyla çok iyi muhabbetlerimde olmuştur, hatta onlar da beni sever, sürekli konuşuruz, yani öyle herkesin alay ettiği, ezdiği bi tip deilim:) konunun başlığını da laf olsun diye koymadım yani, gerçekten bazen çok abarttığım oldu ondan dolayı arada alay ediyolar:)):roflol: ay cok güldüm
ya neyin üstüne yorum yapcaktik??
"kesin süperr bi iliskidir ama sadece bi bu kusuru vardir" diye varsayimlardada bulunamicamiza göre sadece anlattiklarina göre yaziyoruz
sonucta senin hayat hikayeni bilmiyoruz
yazdiklarimizi begenirsin begenmezsin orasi senin bilicegin is
ayrica ayril demedikki
sadece gözlerini ac biraz dedik sengözlerimebaksanab
hem benim degindigim yer turistlerle olan fotolar degildi
arkadas cevresinde seni dalga konusu yapmasiydi -tatlicadiarzu-
neyse kal saglicakla![]()
hepsini tanımaya gerek yok, benim için önemli olanı tanıyayım yeter; onu da az çok tanıdığımı düşünüyorum...Ne acı ya!:gitme:
Bir ben tanıyamadım şu erkekleri!
Hayat tecrübem hiç yok..
Her gün yeni bir şey daha öğrenip öyle afallıyorum..akannehir
Anladım anladım sorun bende!
Bana birazcık yardımcı olur musunuz,nasıl tecrübe kazanırım sizin gibi?![]()
Allah mutluluğunuzu daim etsinkimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım. böyle basit şeyler yüzünden de ayrılmak saçma olurdu :) herkesin kişiliği farklı, düşünceleri farklı, en önemlisi yaşadıkları farklı. herkes yaşadığı kadar bilirr :)) bizde uzaktan yürütmeye çalışıyoruz ilişkiyi. evlenesiye kadar da uzakta olacağz. bu kesin. yazdan yaza bi iki ay görüyorum çocuğun yüzünü senağlama çok tartışıyoruz. çok kırıcı laflar ediyoruz ama hepsi anlık. bi anlaşmamız var aramızda; ertesi sabaha hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz :) takmıyorum kafama hiçbirşeyi. o benim sevgilim diyerek bana ulaşan kızlar mı olmadı, sevgilime beni sevdiğini söyleyerek meydan okuyanlar mı olmadı... neler neler.. kızlardan biriyle telde görüştüm. aylarca peşimden koştu çıkıyoruz iki aydır falan dedi bana delikafadulden güldüm geçtim. yalan olduğunu biliyorum. tutarsızdı konuşmaları hep. facebooktan biri daha yazmış seni benimle aldatıyor diye. yine başka bi kız gitmiş sevgilisine benmkini kastederek demiş X bana asılıyor. sevgiliside benimkini dövmeye gelmiş. okulda çok büyük kavga çıkmıştı. sevgilimi hocaları çok iyi tanıyor. karşı tarafa yarım dönem uzaklaştırma verdiler. buna benzer bi sürü olay yaşadık. hep sevdiğime sahip çıktım. uzaktada olsam biran bile şüphe etmedm. bikaç kendini bilmez kıskanç yüzünden o kadar tatlı birinden vazgeçemezdim. bana nasıl baktığını biliyorum. ağrım var diye ağladığını biliyorum. annesi ablaları hep arayıp takma milleti. X seni seviyor biz eminiz demişlerdi. aşkım geceleri hep benm adımı sayıklıyomuş :asigim: şimdi hazırlık içindeyiz ikimizde. yaza nişanımız var. dün bana pijama takımı almış bohça için. çok mutlu oldum Şeniz sana bunları yazanlar benimkine kimbilir neler derlerdi. düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3 bakma milletin dediğine. böyle güzel bi aşk bulduysan kaçırma elinden. böyle ufak tefek kapsirler yüzünden ayrılırsanız bende çok üzülürüm. bırakma sevdiğinin elini :))