Çok kıskancım ben yaa:((

Bende çok kıskançımdr hatta fazla kıskanç olmiyim diorm arada kendime amaaa bu seninkiler çok fazlaaaa.... turst kızlarla resm çektrmek ne demek benmki öle bişe yapsa anında biterrrr resti çek bence bdaha öle bişe yapmasın.

canım belliki onu kıskanman hoşuna gidiyor
kötü niyetle yaptığını düşünmyorum ben
anladığım kadarıyla turist bir grupla resm çekilmiş içinde kızlarda var seni kızdırmak içinde face koymuş
kötü niyeti olsa bakacağını bile bile koymaz
böyle durumlara düşmekten hoşlanmadığını bir daha yapmamasını söyle
kıskançlığı fazla abartma bence yapacak insan sen ne yaparsan yap bir yolunu bulur kendine ve ilişkinize zarar verirsin kıskançlıkl
sen güveniyormusun güvenmiyormusun en önemlisi bu

Ne acı ya!:gitme:
Bir ben tanıyamadım şu erkekleri!
Hayat tecrübem hiç yok..
Her gün yeni bir şey daha öğrenip öyle afallıyorum..akannehir
Anladım anladım sorun bende!
Bana birazcık yardımcı olur musunuz,nasıl tecrübe kazanırım sizin gibi?:delphin:

lale bacım yanlış anlama sen...
burası çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım belliki onu kıskanman hoşuna gidiyor
kötü niyetle yaptığını düşünmyorum ben
anladığım kadarıyla turist bir grupla resm çekilmiş içinde kızlarda var seni kızdırmak içinde face koymuş
kötü niyeti olsa bakacağını bile bile koymaz
böyle durumlara düşmekten hoşlanmadığını bir daha yapmamasını söyle
kıskançlığı fazla abartma bence yapacak insan sen ne yaparsan yap bir yolunu bulur kendine ve ilişkinize zarar verirsin kıskançlıkl
sen güveniyormusun güvenmiyormusun en önemlisi bu
Haklısın ablacım, güveniyorum ama benim yapım böyle galiba, çok fazla düşündüğüm için aklıma her ihtimal geliyo, ama ne bilim eskisi gibi de deilim ama biraz daha törpülenmem lazım galiba...

Bunların üstüne çok düşündüm, önceleri çok kızdım, bir sürü laf ettim, ama düşününce ona da hak verdim; tabi yaptıkları için deil ama, o da bi şekilde benim kıskançlığımı yüzüme vurmak istedi galiba bunu hissettim, ehh bide aşk var arada, onun hatrına affedilir şeyler bunlar, bi daha yapmaması konusunda da çok konuştuk, hatta şaşırdı, "bu kadar taktığını bilmiyodum, valla ölesine şaka olsun diye yaptım, bu kadar ciddiye alacağını bilseydim yapmazdım, seni ne kadar sevdiğimi bilmiyo musun" falan filan kandırdı beni yine eşşek:)) bi daha yapmaz heralde üzüldüğümü fazlasıyla hissettirdim...

bide sesini duymak varya... "seviyorum" derken öylesine boş boş söylemiyo anlayabiliyorum bunu, bide çok özledim galiba, boş vakitlerimde iyice ona sarıyorum, sürekli arıyorum, napıyosun diye, hiç de terslemez saolsun ne yaptığını tek tek anlatır, zaten bütün gün işte, tek bi tatil günü var, onun da detaylı raporunu verir, eğer bi yere gittiyse bir sürü resim çeker gittiğini de ispatlar, Allah'ıma şükürler olsunki bu aralar aramız da baya iyi, hakkımızda hayırlısı olsun ama Çok mutluyum ben yaa...:asigim:

lale bacım yanlış anlama sen...
burası çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahhaaa:)) ya alemsiniz valla, yaa tecrübeliyim dedim de her şeyi de bilirim demedim, çok ukala göründüm yine kahretsin ki, ablacım tavsiyeleriniz her zaman önemlidir benim için ama yaa önce de dedim anlattığım iki şey üstüne yorum yapıyosunuz tabiki (fstk alay etcek yine ama:P) gerçekten benimle öylesine eğlendiğini hissetseydim, bitirirdim; ama aradaki muhabbetlerimizi bilemezsiniz tabi, ahh bi de nasıl baktığını görmek, sesini duymak; yine "aptal aşığa" bağladım ama yaa sevilmeye layık bi insan kendisi, baya da bi zaman geçirdik beraber, çok şeyler yaşadık, şimdi kavuşacağımız günü bekliyorum, o da kendisine bi çeki düzen vericek artık, tavrımızı da koyduk, bakalım hayırlısı...

cnm neden ikide bir bana onu savunuyorsun ben zıtlıkla öyle böyle demiyorum yorumlarımı yaptım artık sustum sana daha lafım yok hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşa karışan yok eden yok neden yazdığım herşeyde onun için savunma mekanizması haline geliyorsun ki hayretsin yani güldürüyorsun artık beni tamam anladım seviyorsun güveniyorsun eee bin kere tekrara gerek yok ki onu sevdiğini güvendiğini artık bize değil sanki kendine kanıtlama çabasına girdin sen...
LALEE nin yazdığı hoşuma gitti yorum yazdım sen neden üstüne alınıyorsun ki sana itafen birşey yazmadım okuduğun üzere değil mi canım....
istersen artık bu kadar kasma olayı yaşamana ilişkine bak he ne dersin olumunekankayizsmile

cnm neden ikide bir bana onu savunuyorsun ben zıtlıkla öyle böyle demiyorum yorumlarımı yaptım artık sustum sana daha lafım yok hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşa karışan yok eden yok neden yazdığım herşeyde onun için savunma mekanizması haline geliyorsun ki hayretsin yani güldürüyorsun artık beni tamam anladım seviyorsun güveniyorsun eee bin kere tekrara gerek yok ki onu sevdiğini güvendiğini artık bize değil sanki kendine kanıtlama çabasına girdin sen...
LALEE nin yazdığı hoşuma gitti yorum yazdım sen neden üstüne alınıyorsun ki sana itafen birşey yazmadım okuduğun üzere değil mi canım....
istersen artık bu kadar kasma olayı yaşamana ilişkine bak he ne dersin olumunekankayizsmile
LALEE bana ithafen yazdığı için o yorumu cevap verdim, valla cidden öle oldu sürekli savunma yaptım malesef, sizin için deil ama ısrarla benim için "seninki genişlik" denmesi moralimi bozdu biraz onun için böle yorum yapmak zorunda kaldım, yoksa haklısınız sürekli sürekli aynı şeyleri yazmanın bi mantığı yok...

lalee sana yazmış olabilir ben onun yazdığını beğendim çok masumane geldi bana öylece yazdım yerimseniben
neyse fazla uzatmaya gerek yok artık...

canım acaba sevgini yeterince göstermiyor musun
ki senin sevgini hissedebilmek için kıskandırmaya çalışıyor seni

canım acaba sevgini yeterince göstermiyor musun
ki senin sevgini hissedebilmek için kıskandırmaya çalışıyor seni
çok fazla gösteriyorum, hatta baya sıkıyorum galiba:) burda bile kaç kere ne kadar sevdiğimi yazdım, hiç tanımadığım yorum yapan arkadaşlara, ona ne kadar söylediğimi tahmin edebilirsiniz sanırım:)) :asigim:

Back
X