Bende ki kıskançlık biraz farklı. Herşeyini kıskanıyorum. Yeri geliyo erkek arkadaşlarını bile. Napıcam bilmiyorum. Böyle olmak istemiyorum ama kendimle başa çıkamıyorum. Napmam gerek hiç bilmiyorum yardım ederseniz fikir sunarsanız sevinirim
Şuraya bir yardım alın tavsiyesi bırakıp kaçayım çünkü bunun oluru yok insanoğlu böyle bi kıskançlık düzeyini kaldıramaz normal değil yaptıklarımız muhakkak yardım alın
Bak sana birsey soyleyeyim. Bizim isyerinde bir abi var bak ben abi diyorum cunku 10 yildir abi olarak goruyorum. Karisi acayip kiskanc adamin bayan is arkadaslarini arayip hakaret ediyor, watsapp falan kullanmasina izin vermiyor. Ama bu işe yariyor mu? Asla tam tersine tepiyor. Adam alenen bana asilmaya basladi, evde huzurum yok, benim hanim huzursuz, surekli boyle. Hergun bana ettigi iltifatlar, teklifler. Yani kiskanc olman iticilikten baska birseye yaramaz.
Bende cok kiskanctim sanki herkes ona bakiyor yada erkek arkadaslarindan bile zarar gelicek yuvamiza saniyordum 1 sene oncesine kadar ondan sonra kocama guvenmeye basladim daha beterdim ben kac kere denedm ama hic birsey olmadi yapmadi ve guvenimi kazandi simdi kiskanmiyirum eskisi kadar daha zaten 2 senelik. Evliyiz kendini yiptlrqtma seviyorsa sadece senindir
Böyle davranmaya devam ederseniz,bir süre sonra bunalıp sizden ayrılacaktır.
Hem ona,hem de kendinize eziyet ediyorsunuz.
Sizi oyalayacak, başka etkinliklere yönelin.