Çok kıskancım

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
ilişkimde çok kıskancım. saçma sapan şeyleri kafaya taktığımız farkındayım ama elimden başka bir şey gelmiyor kendimi bu konuda değiştiremiyorum.
bir önceki konumu belki görmüşsünüzdür sevgilimin üni.den bir kız arkadaşıyla görüşmesiyle alakalıydı. tamamen kafamda kurduğum için büyüttüğümü fark ettim. sık sık konuştuklarını sanıyordum ama öyle bir durum yokmuş. konuyu sevgilime açmamıştım iyi ki de açmamışım, konuşurken laf arasında söylediklerinden anladım.
o kadar paranoyakça ki yaptığım şeyler farkındayım. izlediği filmdeki dizideki kadınlardan kıskanıyorum resmen. hayran olduğu ünlü kadınları kıskanıyorum kafama takıyorum. eski sevgilisi aklıma geliyor. belki adını bile unutmuştur ama geçirdiği zamanı el ele tutuşmalarını kıskanıyorum vs...
şüphelenmemi gerektirecek hiçbir şey olmadı bugüne kadar, bana olan sevgisinden hiç şüphe etmedim ama durum bu maalesef
biraz sarsılıp bundan kurtulmam gerek

Hep yazıyorum sizin için tekrar yazayım; kıskançlık bir güven sorunudur ya kendinize güvenmiyorsunuz ya karşınızdaki adama. Hangisi olduğunu bulup ona göre çözme yoluna gitmeniz gerekir.
özgüveni çok yüksek bir insan değilim. kendime çok güvenmiyorum bunun farkındayım ama nasıl çözeceğimi de bilmiyorum. şu kötü zamanlar bir geçseydi özgüvenle alakalı psikoloğa gitmeyi düşünüyorum zaten

Sizinde begendiğiniz ünlü erkekler vardır filmlerde ve dizilerde beğenerek bakabilirsiniz geçmişte sevgilinizde olmuştur el ele tutuşup öpüşte olabilirsiniz doğal şeyler neden abartıyorsunuz ki bir uzmandan destek alın bence kendinizi böyle yeyip bitirmeyin.

kesinlikle öyle haklısınız. bu konuyla ilgili bir uzmana danışmayı zaten düşünüyorum. ama malum salgın var biraz beklemem gerek

Uzmana başvurmalısınız.Kendinizi de karşınızdakini de yıpratırsınız.

Uzmana başvurmalısınız.Kendinizi de karşınızdakini de yıpratırsınız.
neyse ki karşımdakini yıpratmıyorum. içimde yaşayıp kendi kendimi yiyorum. biliyorum böyle de olmamalı ama..
uzmana başvurmayı düşünüyorum. salgın meselesinin geçmesini bekliyorum sadece

Jjajjaja ayni durumdayiz ben zayifim esim hadiyese hayran hadiseden nefret ediyorum benim kiskancligimla dalga gecmek icin sakalar yapiyor nefret ediyorum bu huyumdan
Simdiden kiskandigini gosterme derim ilerde hic iyi olmuyor egosunu yukseltirsin

Benim bu konuya bakış açım kıskançlık hiçbir zaman olmamalı gibi olmamasına rağmen anlattıklarınızı fazla buldum.
Ergen değilseniz, ilişkiniz artık oturmuşsa sizin de başınızdan ilişkiler geçtiyse bu artık ya boş zamandan sevgiliye sarma ya odak noktanızın sadece sevgilinize dönük olması diye düşünüyorum.

Bu kadar alevli bir şekilde neden kıskanıyorsunuz ya hu
En nihayetinde o da sizin gibi bir insan.
Evet izlediği filmden birini beğenebilir bazen kalbine eski sevgili hatırası da düşebilir.
Bu size de bana da bize de olabilir.
Bu kadar kontrolcü olmamalısınız bazı şeyler elimizde değildir.
Başkasının fikirlerini kontrol edemeyiz bence bu enerjinizi kendinize yönlendirin.
Kafanızı dağıtacak hobiler edinin, bir şeyler üretin.
Boş kafaya her fikir gelir.
Kendinize eziyet etmeyin.

online hizmet verenler vardır mutlaka. hele ki bu günlerde daha da yıpratabilirsiniz kendinizi. bir araştırın derim.

Elinizden bir şey gelmediğine inanmıyorum. Kıskançlık hele ki bu boyutta bir kıskançlık bence ruhsal bir hastalık. O yüzden önerim psikolojik yardım almanız yönünde. Yoksa hayatınız boyunca bunun sıkıntısını yaşayacaksınız, elbet bir gün sevgilinize de yansıtırsınız ve hiç kimse bu durumu çekmek istemez

Hep yazıyorum sizin için tekrar yazayım; kıskançlık bir güven sorunudur ya kendinize güvenmiyorsunuz ya karşınızdaki adama. Hangisi olduğunu bulup ona göre çözme yoluna gitmeniz gerekir.
Burada sanki biraz daha özgüvensizlik ağır basıyor.
Dizideki filmdeki kadından kıskanmak vs ne bileyim,aşırı tuhaf

Kuzum sevgilinin birşeyini yakaladıysan yada birşeylerin ters gittiğini hissettiysen bu yüzdende başlamış olabilir kıskançlığın. Ama böyle bir şey yoksa o zaman özgüvenle alakalıdır sonuçta sevdiğiniz için kıskanıyorsunuz içten içe özgüven eksikliğinizde gelişmeye başlamış bu yüzdende kıskanç olmaya başlamışsınız. Güveni ona mı yoksa kendinize mi duymadığınız düşünün. Sakince kafanızı toplayın sevgilinizin çok üzerine düşmemeyede özen gösterin boğmayın. Umarım halledersiniz :)

ben eşimin eski sevgilisini(5 sene sevgililik yaşadılar) gördüğümde seninkini gördüm o ne olmuş öyle diye hep konuşuruz bazen yolda biyerde gördüğümüzde eşimle birbirimize bakıp gülüyoruz aha bak diye . çünkü onunla kendimi kıyaslamayacak kadar kendime güvenim var. :)
biraz öz güven problemin var bu kadar düşünme onu bunu. kendine vakit ayır kendine meşgale bul hem daha sevgilisiniz bunlar eğlenceli heyecan katan zamanlarınız sürekli kendini başkalarıyla kıyasladğın için böylesine kafa yoruyorsun bence.
bende hadiseyi kıskanıyorum mesela ama onunla dalga geçiyorum hele şu tipe bak diye eğlenmeyi gülmeyi bil. hayat böyle geçmez.

gereksiz kıskançlıklar hissettiğimde bu mesajı açıp okuyacağım sanırım

karantinanın verdiği boşluktandır o saracak başka bir şey yoksa sevgiline sararsın kendine meşguliyet bul yoğunluktan aklına bile gelmez emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…