Çok kıskancım...

canım bende annesinden değil de kız kardeşinden kıskanırdım.ona çok iyi davranır hep abicim abicim diye dolaşırdı.benim elimi tutsa diğer elini de kardeşinin omzuna koyardı çok sinir olurdum ben elini bırakırdım,benim elimi tuttuğunda illa kız kardeşine de dokunma ihtiyacı hissederdi sonra kolverdim ipini baktım ki kız bunların farkında bile değil benim kovalak eşimin yapmalarıydı dedim kızın ne suçu var...sonra eşim de bıraktı bu huylarını allahtan ben de rahat ettim ama kendi kendini yersin kıskanarak.boşveeerr herkesin yeri ayrı die düşün önemseme...

senin annenle arandaki sevgiyi diyoloğu kıskansa nişanlın, ne dersin.. birde böyle bak olaya. yanlışını anlayacaksın.

kıskançlık hepimizin doğasında var
olmadığı zaman düşünmek lazım
tatlı kıskançlıklar bazen hoş bile oluyor
ama bir anneden kıskanmak doğru değil
anne vazgeçilmezimizdir
umarım sizinkide geçici bir kıskançlıktır şimdi sizden uzak olduğu için sizden çok annesini arıyorsa sanırım bu tür birşeydir gelince geçer
o şimdi uzaklarda annesinin sesini duymak bile ona büyük huzur veriyordur

Canım işte en çok hoşlanmadığım şeylerden birisi.Kızkardeşini deli gibi sevebilir.Ama aynı anda ikinizle temas kurması ilginç biraz.İyi yapmışsın tavrınla canım.

ne garip insanlar var yaa hayret
bende tam tersi hep ilerde evleneceğim adamın annesiyle olan ilişkilerinin çok iyi olmasını isterim
hatta benim için ilk kurallardan biridir bu..
çünkü annesiyle yada kız/erkek kardeşiyle ya da babasıyla hiç fark etmez ailesine ne kadar düşkünse ilerde bizde aile olacağımıza göre bize de düşkün olacak demekki derim ve çok dikkat ederim
hatta onlara düşkün olmaması onun için koca bi eksidir

elinden alcan kadının oğlunu onun kıskanmas gereken yerde:roflol:
birinisineşi,birinisin oğlu paylaşamıcak nevar yawww ilginççç

imza imza imza alkisalkisalkis

canım boşwer kıskanma ne olursa olsun kıskanmamaya çalış sen yine iyisin annesinden kıskanıyosun benimki eski sevgilisiyle arkdaş ondan kıskanıyoruuum ama sadece arkadaş olduklarını düşününce ve sevgilimin ona değil,bana aşık olduğunu düşününce geçiyo sende böyle düşün!!

Kıskanmayacam tek kişi annesi olur.gamyoncuiremsu
Sevsin tabi memnun olurum :1closedeyes:

vallla arkadaşlar hepiniz teker teker haklısınz. ne diyim söyleyecek bişey bulamıyorum.yaptığınız yorumları okuduktan sonra çk gereksiz bişey yaptığımı anladım.empati kurmam lazım kesinlikle haklısınz.çok teşekkür ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…