Çok kıskancım...

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
arkadaşlar ben nişanlıyım.nişanlım şuan askerde.ya elimde değil onu annesinden çok kıskanıyorummm.benim gibi olanlar varsaa buyursunn.dertleşelim

haydeeeee nasıl ya annesinden mi? olmaz ki ama çok problem yasarsınız anneden kıskanılır mı ya ya yanlıs anlama kusuruda bakma ama senin ki kıskançlığı birazcık asmıs sanki neden kıskanıyosun ilgisini mi sevgisini mi? anlamadım sizi....

galiba biz asker yolu bekleyenlerin psikolojisi bozuluyor vallahi benim eşimde asker bende çok kıskanıyordum şu aralar geçti çok şükür.ama ben bütün zamanını bana ayırmasını istiyordum kayınvalideme eşimi sordukları zaman sinir oluyordum ben bekliyorum ben günleri saatleri sayıyorum onun hiçbirşeyden haberi yok diye sinir oluyordum.eşim biraz uzun telde konuşsa onlarla trip yapıyordum zaten zamanımız kısıtlı diye.ne kadar yanlış geliyor şimdi ama kolay değil asker yolu beklemek

Anasındanmı kıskanıyorsunuz? Peeeeeessssssssssssssssssssssss

Anasındanmı kıskanıyorsunuz? Peeeeeessssssssssssssssssssssss

Niye sasiyorsunuz birbik hanim:1closedeyes:

Gelinini oglundan giskanan kayinvalide oldugu gibin esini anasindan giskanan gelinlerde olcek...bu isler garsilikli deelmiiii??:delphin:

Lakin konu sahibi arkadasim bu huyundan bir önce vazgecmeye calis...sonunda zararli cikan sen olursun...:delphin:

valla benim nişanlım da annesiyle şapır şupur öperler bazen birbirlerini,kıskanmam asla 30 yıllık oğlu çünkü,ama yine de yanımda yapmaları biraz kasıyo beni,hak veriyorum sanki...

Niye sasiyorsunuz birbik hanim:1closedeyes:

Gelinini oglundan giskanan kayinvalide oldugu gibin esini anasindan giskanan gelinlerde olcek...bu isler garsilikli deelmiiii??:delphin:

Lakin konu sahibi arkadasim bu huyundan bir önce vazgecmeye calis...sonunda zararli cikan sen olursun...:delphin:

hahahahaaaaaaa , doğurucam, bakıp büyütücem, sonra gelin gelecek benden kıskanacak. Ben galiba kaynana moduna girdim benim oğlan büyüdü ya.
Ama genede o gelinin ağzını caaarrtttttt diye kaydirigubbakcemile ayırırım ben.

Alla allaaa bir yasima daha girdim.
Ne kiskaniyon yevrim, ikide sükret dua etki kadincagiz oglunu dogurmus, senin olmus.

Allah Allah ne enteresan...hayatta aklıma gelmeyecek bi şey..herkesin yeri ayrıdır neden kıskanıyorsun ki zaten nişanlısınız evlenince herkesten çok sen göreceksin zaten merak etme...rahat ol biraz kasma bu kadar bence...

Tuhaf bir kıskanclık:delphin:
Seni anan benim için doğurmuş canım. Ananı senden kıskanıyorum balım:icecream:

Bu da kapak olsun kaynanalara sositososito
Kız Allasen iftira da at,görsünler nasıl oluyormuş naniknanik

Empati yapmayı denesen..
Nişanlının seni annenden kıskanması durumunda annenin ne hissedeceğini
ya da
Şu anda çok uzak gibi gelse de birgün oğlunun nişanlısının oğlunu senden kıskandığında içinde hissedeceğin burukluğu.
Bana hak vermeni beklemiyorum ama,
Eşimizi, sevgilimizi anne babamızı ne kadar çok seversek sevelim bir kadının çocuğuna duyduğu sevgi hiçbiriyle kıyaslanamıyor. Bu duyguyu yaşardığında kayınvalidene çok farklı bir gözle bakacağına inanıyorum.

anneden kıskanmak mı :1shok:
töbe bismillahhh :delphin:
ya ben böle şeyleri okuyunce elimde olmadan sinirleniyorum annedende kıskanılır mı be anne anne bu :kızgın:
kesinlikle bu fikrini değiştir cnm sonunda zararlı çıkan sen olursun :1hug:

Canım peki nişanlın seni farklı yere koymuyor mu.Bu düşünceyi taşımanı sağlayacak hareketleri mi oldu.Mesela sen onun nişanlısısın eşi olacaksın.Seni yerin çok farklı.Annesi de onu yetiştirmiş emek vermiş.Onun yeri çok farklı.Ama gereken yerde bu ayrımı hissettirmesi gerekir nişanlının.tutup da senin yanında seni arka plana atıp annesiyle şapur şupur oluyorsa hak verebilirim.Oğludur her zaman yakın olacaklar tabi öpmenin lafı olmaz ama nispet yapacak derecedeyse hareketleri o zaman hak veririm.Biraz açıklasan canım durumları daha fazla yardımcı olucaz ama...

ikile içinde kaldım.. ben yeni anne oldum..kızımı ne zorlukla büyütüyorum..büyütücem o kadar emek vericem..evleniceği kişi çocuğumu benden kıkanacak haaaaaaa.. yıkarım ortalığı.....ama bide şu yanı var eşim beni değilde annesini öpse ona sarılsa kıskannırım..ilgisi bende olsun isterim..o benim:dilcikar: sanırım bu bencil oluşumuzdan kaynaklanıyor..herkes kendi ruhunu tatmin etmek istiyo sanırım..:kahve:

sende kayınvalide ol gelininde seni kıskansın oldu mu şimdi bu :delphin:

tuaf gelecek ama bende eşimi erkek kardeşinden kısnakıyorum
konuşmalarını istemiyorum
sinir oluyorum zaten o kardeşine de.( gıcık ne olacak.((

Back
X