• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kiskancim

Esimi herseyden kiskaniyorum tv de bi kadın soyunuk olsa beni alıp vuruyo kiskanclik oysa ki normal bu devirde kim giyinik geziyor ki tv de .. eşim bi fabrikada işçi öyle çalıştığı bölüm de kadin yok ama ya olsa acaba çok mu kötü olurdum bilemiyorum öyle böyle değil söylemesem bile içim acıyo. Bir keresinde akrabasi nin dugunune gittik sadic di ve o akrabasi nin baldizlari bir yere gidecekler mis ti yanımda bir anda kalktı ve akrabasi nin yanına gitti o da kızları gotur dedi herhalde ki aldı arabaya tam giderken gördüm sinirlendim bi kalktım yerimden arabayi durdurdum o sırada eşim şaşırdı ve tereddüt etti ne diyecem diye o sıra da tam ben de seni çağıracaktım dedi birsey diyemedim resmen dilim tutuldu yoksa küfür bile edesim geldi neyse gidiyorduk yolda damadin kardeşine denk geldik kızlar da rahatsız oldu belli ki ve biz onunla gidelim dedi iyi olur memnun olurum dedim ve eşimle çok kötü kavga ettik o gün beni eve getiriyordu bende asla bunu yapamazsin eğer birakirsan beni unut dedim ve iyice kavga ettik neymiş benle düğün de kavga edemezmis ve beni eve bırakacak mis baak daha aklıma geldikçe sinir oluyorum başkaları söz konusu olduğu zaman yani m da olmuyo hiç şimdi de ne zaman düğün laf i duysam sinir tepeme çıkıyo nasıl guvenebilirim ki benim de o tür şeyler den hoşlanmadigimi bildiği halde bunu yapmış ken nasıl kıskanmamt onu:KK17:

Bazen öyle şeyler geliyo ki aklıma deli oluyorum psikoloğa bile gitmeyi düşündüm ama bilmiyorum daha iki yıllık evliyim eşim beni aldatıcı diye çok korkuyorum. Benden başkasına o gözle bakarsan nasıl davranır im naparim nasıl anları.m anneşi ni bile kiskaniyorum o na o kadar ilgili kı toz kondurmu yo ve onun ilgisini kiskaniyorum kimseye ilgi gostermesin istiyorum hep başbaşa olalım hep benle ilgilensin istiyorum

Evet halime bin şükür benden fenalarıda varmış :) şaka bi yana arkadaşım eşin acaba güven sarsacak bişey mi yaptı? Ben de çok kıskançım ama belli etmem ben kendimi yer bitiririm. Eşim duşa girse nie girdi die,wcde uzun durunca,yatağa geç gelince kafaları yiyorum. En azından bende tvdekİni kıskanmak yok yada yanında gördüğümü kıskanmam kötü bişi olsa ulu orta olmaz die düşünüyorum

Evet halime bin şükür benden fenalarıda varmış :) şaka bi yana arkadaşım eşin acaba güven sarsacak bişey mi yaptı? Ben de çok kıskançım ama belli etmem ben kendimi yer bitiririm. Eşim duşa girse nie girdi die,wcde uzun durunca,yatağa geç gelince kafaları yiyorum. En azından bende tvdekİni kıskanmak yok yada yanında gördüğümü kıskanmam kötü bişi olsa ulu orta olmaz die düşünüyorum
Birşeyin i gördüm desem yalan olur asla ama sizde ki gibi bende de var o duş wc falan ama ben hertürlü kiskaniyorum

duşa girse nie girdi die,wcde uzun durunca,yatağa geç gelince kafaları yiyorum. En azından bende tvdekİni kıskanmak yok

Birşeyin i gördüm desem yalan olur asla ama sizde ki gibi bende de var o duş wc falan ama ben hertürlü kiskaniyorum
kızlar dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten normal değilsiniz siz. Wc de uzun kalsa ne olacak sifondan mı kıskanıyorsunuz? Hadi banyoyu anlarım. Kendini mi tatmin ediyor diye insan rahatsız olur belki ama siz kıskanıyorum diyorsunuz. Adamın elinden adamı mı kıskanıyorsunuz? Tövbe tövbe

kızlar dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten normal değilsiniz siz. Wc de uzun kalsa ne olacak sifondan mı kıskanıyorsunuz? Hadi banyoyu anlarım. Kendini mi tatmin ediyor diye insan rahatsız olur belki ama siz kıskanıyorum diyorsunuz. Adamın elinden adamı mı kıskanıyorsunuz? Tövbe tövbe
Belki telefonda bi haltlar karıştırıyor belli mi olur

Back
X