Çok kıskancım..

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Evet bu zamana kadar normal olduğumu düşünürdüm ama son zamanlarda hiç de normal olmadığımı farkettim.

Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. Gerçekten aradığım aşk buymuş dediğim bi ilişkinin içerisindeyim. Her şeyiyle çok seviyorum onu. 5 aydır ufak tefek tartışmalarımız oldu ama söz verdik birbirimize ayrılık konusu açmicaz diye ve açmadık da.

Ama sanırım ilişki benim yüzümden zarar görüyor. Aşırı kıskanç bi insanım. Sevgilimi herkesten kıskanıyorum. Sadece benimle olsun benimle ilgilensin istiyorum. Mesela küçük kuzenlerini seviyor ya bana atıyor resimlerini. Hem mutlu oluyorum hem de sevgilimin sevgisini kıskanıyorum. Bu artık hastalık boyutunda. Bensiz bir yere gitmesini istemiyorum. Bir kere oturduğu cafeden başka bir cafeye bana haber vermeden geçti diye günlerce trip atmıştım. Okulda bir kız baksa sevgilime deliriyorum. Neden baktı tanıyo musun vs vs başının etini yiyorum.

Önceden böyle "herkes benim sevgilime aşık yaa" tarzı kızlara çok gülerdim. Ama şimdi çok iyi anlıyorum onları. Üstelik sevgilim gerçekten yakışıklı biri. Okuldaki kızların x de mezun olunca kimi kesicez biz dediğine bile şahidim sevgili olmadan önce.. kendimi ona yakıştıramıyorum sanırım içten içe belki de sebep bu. Ama artık hem kendime hem ilişkime zarar veriyorum. Takmamak, onu kısıtlamamak, mutlu olmak istiyorum. O olabildiğince alttan alıyor ama bunalmaya başladı artık biliyorum. Bu durumdan nası kurtulabilirim kızlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Bizim sana söylediğimiz herşeyi biliyorsun zaten
Hastalık boyutundaki tedavi ol
Ha birde yaş kaç burdan bakınca küçük gibi duruyorsun

e o kadar yakışıklı adamla beraberse katlancaksın o kızların bakmalarına

Neden kendine bu kadar guvensizsin ki. Kendini mi onun yanina yakistiramiyorsun acaba. Ya da çirkin yetersiz falan mi hissediyorsun. Onun dişinda eğer psikolojik bir problemin yoksa bu davranışlar çok saçma.

Bu şekilde devam edersen bırak hesap sormayı hal hatır bile soramayacak duruma düşersin benden söylemesi

Devam edersen ayrılır senden kesinlikle ben de ergnken öyle yapardim ama hep ayrılıkla bitti.

Kıskançlık sacmaliktan başka bir şey değil aşırısi tabii bende 20 yaşındayım 3 senelik evliyim eski halime gülüyorum ve aciyorum kimseye hakettiginden fazla değer verme hemde bunaltma daha yaşın çooook genç ne işin var sevgiliyle kendini neden yipratiyorsun hayatını yaşa ahhhh bekar olacagim kimseyle isim olmazdi

Kendimi okuyo gibiyim yazdigin yazida. ama ne desek gecmicek suan bu eminim. Bu is artik sana da kabak tadi vermeye basladiginda kendini hasta ettigini farkettigin zaman ve sorunsuz olgun iliskileri gorup ozendigin zamann biraz genislemek rahatlamak isticeksin sen de. Ama bu bende 6senede falan oldu :) umarim senin kisa surer

Bu kadar kıskanacagına iki bakım yap, kendinle ilgilen, bişeyler oku belki özgüvenin oluşur.

Benim sevgilim de senin bu anlatigin gibiydi. Kac sene dayandim, sevdigim icin dayandim galiba bilmiyorum. Sana soyleyim biz zaman sonra sevgi falan kalmiyo bu tavirlar yuzunden, ve dayanamiyosun ayriliyorsun. Hani sen simdi onu kaybetmekten korkuyorsun ya, hah iste tamda bu tavrin yuzunden kaybedeceksin, cunku sana karsi sevgisi biticek.
Ay ne kadar asiktim, ne kadar severdim, ondan iysi yoktu, puh ucti gitti, icimdeki herseyi bitirdi. Nefret bile yok sadece hissizlik. Sana karsi boylemi hissetmesini istiyosun?

Dediğin gibi sorun kendini ona yakistiramama.Aşırı kıskançlığın altında özgüven eksikliği vardır.Ne bileyim yolda yürürken falan illaki sana bakan erkeklerde oluyordur.Bunun çözümü yok o bakışları beğenileri engelleyemezsin.Önemli olan sevgilinin tavrı.Ona guveniyorsan gerisini takma

bende böyleyim asiri kiskancim ve benimki de hastalik sanirim. sanirim caresi uzman birinden yardim almak.

Fanusa koy.
Şeffaf olmasın ama ona dikkat et.
Ayrıca şunu unutma sana göre çok yakışıklı ama bize göre tırt olabilir.

19 yaşında normal. Ama törpüleyin kendinizi.
Birçoğumuz o evreden geçtin. Yaşayarak atlatıyorsun.
Her şeyden önce sana zarar kıskançlık. Yapmayın. Sağlıklı düşünemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…